Doğum günleri olanların doğum günlerini kutladım şimdi tek tek. Hepsi iyi ki doğmuş. : )
Yalnız, birisi var ki, iyi ki doğmuş. : )
Yalnız, birisi var ki, iyi ki doğmuş. : )
Abi bende de öyleydi iyice cıvıdı bu telekom sınırsız yaptırmak zorunda kaldım ve ayda 45 tl sabit ödüyorum artık,Burak Barut' Alıntı:Şu anda sinirden patlıyorum....
Geçen ay kota 5.7 ile kapamış nasıl olduysa ve fatura tutarı 42 tl.
Bu ay daha ayın 15 günü kala kota 3.7...
Hayırdır Telekom Galatasaray'la yaptığı anlaşmaların paralarını benden mi alıyor acaba ?
Bu herkese uygulanan bir tarife Burak'cım.. Bütün herkesi sınırsız'a geçirmek için yapılan bana göre şerefsizce bir uygulama, benim zaten maddi gücüm olsa neden sınırlı internet kullanayım değil mi?Burak Barut' Alıntı:Şu anda sinirden patlıyorum....
Hayırdır Telekom Galatasaray'la yaptığı anlaşmaların paralarını benden mi alıyor acaba ?
Bu herkese uygulanan bir tarife Burak'cım.. Bütün herkesi sınırsız'a geçirmek için yapılan bana göre şerefsizce bir uygulama, benim zaten maddi gücüm olsa neden sınırlı internet kullanayım değil mi?Barış Şişman' Alıntı:[quote="Burak Barut":12pqj1w6]Şu anda sinirden patlıyorum....
Hızından memnun musun? Bir fark görüyor musun, ttnet ile Biri arasında? Ben de ciddi ciddi düşünüyorum geçmeyi. Benim durum abartılı aslında. Geçen ay 70 TL vererek rekor kırdım. Çok canımı sıkıyor.[/quote:2f9mlrt4]Valla Yiğit bana göre hızı ikisinin de aynı, 1024/256 KB/s hızında.Yiğit Pazar' Alıntı:[quote="Barış Şişman":2f9mlrt4]Bu herkese uygulanan bir tarife Burak'cım.. Bütün herkesi sınırsız'a geçirmek için yapılan bana göre şerefsizce bir uygulama, benim zaten maddi gücüm olsa neden sınırlı internet kullanayım değil mi?
Koskoca şu dünya'da en pahalı interneti kullanan ülke olarak zaten yeterince gurur duyuyoruz ama bu fiyat bindirme de nedir kardeşim? Valla son 4-5 ayda bana sürekli bu şekilde geliyordu ve en nihayetinde gittim iptal ettirdim, şimdi Biri Adsl kullanıyorum, aynı hız ve aynı para. Hiç değilse bu sınırsız.. TTNet'e sınırsız 45-50 vereceğime Biri Adsl'in sınırsızına 30 TL veririm daha iyi..
Volkan Onur Abi çok iyi omlet yaparmış .Onun yanına gidince söyle omlet yapsın sanaVolkan Kızıltaş' Alıntı:Bugün otobüs biletimi aldım.Yarın öğlen Onur Yavuz'un yanındayım
Volkan Onur Abi çok iyi omlet yaparmış .Onun yanına gidince söyle omlet yapsın sana [/quote:9bdpi38m]Mehmet Yıldırım' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":9bdpi38m]Bugün otobüs biletimi aldım.Yarın öğlen Onur Yavuz'un yanındayım
Volkan ordan da bize beklerim..Volkan Kızıltaş' Alıntı:Bugün otobüs biletimi aldım.Yarın öğlen Onur Yavuz'un yanındayım
Volkan ordan da bize beklerim.. [/quote:1zrf83bu]Barış Şişman' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":1zrf83bu]Bugün otobüs biletimi aldım.Yarın öğlen Onur Yavuz'un yanındayım