Bugün...

Bugün foruma göre 23 haziran forumda en son 23 hazirandaki yoruma rastladım:) 9 gün sonra zk takıma resmi olarak geliyor nilay hanfendi teşrif ediyor :oops: daha transfer bombaları patlayacak:) Arda ya 10 numarlı kaptanlık gelecek :) bol gollü maçlar olacak:) saadet daha 18 yaşında :) İnsanlığın en büyük hayali değilmidir geçmişe dönmek gsbasket bize bunuda yaşattın ya :) Ya şaka bir yana beni diğer siteden kopmalardan tek teselli eden şey herşeyi bıraktığımız gibi bulmaktı :oops:

Forumu çok özlemişim.Ama ne yazaıkki gene temizlikten en çok zarar gören ben olmuşum.Gitti iletilerim :p

semih çiğdem' Alıntı:
Forumu çok özlemişim.Ama ne yazaıkki gene temizlikten en çok zarar gören ben Olmuşum.Yazıyorum yazIyorum hep 94 94 ten yukarı nezaman çıkacağım çok merak ediyorum. :oops:

Bu zihniyetle olmaz. Sen resmen ileti sayım yükselsin diye birşeyler yazıyorsun. Ayıptır günahtır...

Dün okuldaki programın sona erişiyle birlikte Manavgat'a geldim, 4 günlük tatilin arkasından da dershanem başlayacak. 4 günün keyfini çıkarmaya bakıyorum şimdi... :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="semih çiğdem":2384kcwv]Forumu çok özlemişim.Ama ne yazaıkki gene temizlikten en çok zarar gören ben Olmuşum.Yazıyorum yazIyorum hep 94 94 ten yukarı nezaman çıkacağım çok merak ediyorum.

Bu zihniyetle olmaz. Sen resmen ileti sayım yükselsin diye birşeyler yazıyorsun. Ayıptır günahtır...[/quote:2384kcwv]

Alpi duymadın mı 1000 iletiyi geçen her kullanıcıya forumun altın anahtarını veriyorlarmış :) :) :) :) Endişesi de bundan galiba :)