Bugün...

Volkan´la Anıtkabir turu keyifli geçeceğe benziyor. 3 saatten önce çıkarsa Anıtkabir´den, kendisini afişe ederim. : )

Burak´ın dile getirdiği mini buluşmada ben de olmak isterdim ama aksilik bu ya 29´unda iş gezisine çıkacağım. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Volkan´la Anıtkabir turu keyifli geçeceğe benziyor. 3 saatten önce çıkarsa Anıtkabir´den, kendisini afişe ederim. : )

Burak´ın dile getirdiği mini buluşmada ben de olmak isterdim ama aksilik bu ya 29´unda iş gezisine çıkacağım. : )
Ne yani gelmiyor musun maça?

Burak Barut' Alıntı:
31 Ağustos'da allah bir kaza bela vermezse ben de Ankara maçı için Ankara'da olacağım :)
Tanışmak isteyenlerle mini bir Gsbasket buluşması düzenlersek güzel olur :)

Demedi demeyin :)

Şu maç benim Ankara' da olduğum tarihte olsa ne olurdu sanki. Neyse artık başka maçlara başka buluşmalara :p

Gerçi biz 3-4 kişilik mini bir buluşma yapacağız sayılır bugün ve yarın :)

Dün gece Şileye yüzmeye giden mahallemizin bakkalcısı gerektiğinde bize hem hocalık hem babalık hem abilik hemde arkadaşlık yapan Mehmet Abi ve 2 oğlundan biri olan küçük oğlu lise öğrencisi Lütfullah boğularak hakkın rahmetine kavuşmuş!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Mahallemiz hüngür hüngür ağlıyor. :oops:Anneannem vefat ederken bile bu kadar üzülmemiştim.

Allah mekanlarını Cennet Eylesin!!!

Eray Demirdöven' Alıntı:
Dün gece Şileye yüzmeye giden mahallemizin bakkalcısı gerektiğinde bize hem hocalık hem babalık hem abilik hemde arkadaşlık yapan Mehmet Abi ve 2 oğlundan biri olan küçük oğlu lise öğrencisi Lütfullah boğularak hakkın rahmetine kavuşmuş!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Mahallemiz hüngür hüngür ağlıyor. :oops:Anneannem vefat ederken bile bu kadar üzülmemiştim.

Allah mekanlarını Cennet Eylesin!!!

Başınız sağolsun...

5 Gündür Mersin' de tatilde sayılırdım. Ramazan başlayacak diye bugün döndüm. 5 gün çok uzun bir zaman olmasa da hem forumu hem de Adana yı bayağı özlemişim. :)

Bu sıralarda her günü yoğun yaşadığım için bu başlığa yazacak zaman bile bulamıyorum.

Uzun yıllar sonra kanı deli akanları kırmayarak geceyarısı Lunapark´a gittim ve zorla bindirildim bir makineye. Binmemek için ısrar ettim, ama binmeyen Fenerli olsun denilince kaçacak yer kalmadı. : ) Bari bindik, Fenerbahçe marşını söyleyelim dedik, tepeden Ankara´ya bakarken...

İşin güzel tarafı; binmeyen Fenerli olsun diyerek bizi binmeye mecbur eden arkadaş, bindikten sonra en çok bağıran, en çok küfür eden, dua okuyan (hayatı boyunca okumadığı kadar) kişi oldu. : )