Bugün...

Parkelere geri döndüm 1sezon sonra. :)
Eski takımıma göre çok daha iyi tesisleri olan bir takımdayım,ortamıda beğendim..
Kondisyonumu eski seviyeme çıkarırsam ligde takımım için iyi işler yapacağım :p

Az once araba carpıyordu adam 5,6 santim kala durdu.
Ölüyordum korkudan. Elim ayagım bosaldı. Hala elim
ayagım titriyor. Dalgın dalgın yüremeyin dalgınlıktan
yola bakmamıstım. :?

Nilay Kızılok' Alıntı:
Az once araba carpıyordu adam 5,6 santim kala durdu.
Ölüyordum korkudan. Elim ayagım bosaldı. Hala elim
ayagım titriyor. Dalgın dalgın yüremeyin dalgınlıktan
yola bakmamıstım. :?

Geçmiş olsun abla.Ucuz atlatmışsın gerçekten.

Yakındır diyecegim. Tramway olayı ilgincti her zaman bakardım aslında tramway yolundan gecerken geliyor mu trmway diye. O gun dalgınlıgıma dusup bakmamısım. 70 yaslarında bi amca hopppp genccc diye kolumdan bi cekti. Napıyorsun sen kendini oldurmek mi istiyorsun diye azarlamıstı birde beni.:p

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Uçak yokmu abla :p araba tramway.. Geçmiş olsun valla ucuz yırtmışın

Nilay Kızılok' Alıntı:
Yakındır diyecegim. Tramway olayı ilgincti her zaman bakardım aslında tramway yolundan gecerken geliyor mu trmway diye. O gun dalgınlıgıma dusup bakmamısım. 70 yaslarında bi amca hopppp genccc diye kolumdan bi cekti. Napıyorsun sen kendini oldurmek mi istiyorsun diye azarlamıstı birde beni.:p

[quote="Uğur GÜVEN":lvdrkf3o]Uçak yokmu abla :p araba tramway.. Geçmiş olsun valla ucuz yırtmışın
[/quote:lvdrkf3o]

Geçmiş olsun Nilay,biraz daha dikkat yahuuu ;)

Bu sıcaklarda beyin sulanıyor Ozlemcim. Golge de 40 derece ve %94 nem.
İnsanın algılama seviyesi dusuyor otomatikman. İnsanların cogu sıcaktan
yesil ısıgı bekleyemiyor bile.

Mola´daki başlıklar ara sıra kaynayıp gidiyor...

Nilay aman dikkat, büyük geçmiş olsun. Ailenin de, dostlarının da, Galatasaray´ın da sana ihtiyacı var. Sana bir şey olsa, hal hatır sorduğumda kim sitem edecek bana. : )

İstanbul'a ve bilgisayarıma geri döndüm 1 aylık bir ayrılıktan sonra. Foruma adapte olmam 1-2 gün alacak sanırım, sahura kadar eski konulara bakarız artık :)

Eren Aydın' Alıntı:
İstanbul'a ve bilgisayarıma geri döndüm 1 aylık bir ayrılıktan sonra. Foruma adapte olmam 1-2 gün alacak sanırım, sahura kadar eski konulara bakarız artık :)

Hoşgeldin abi bugün foruma girmeden önce seni düşünmüştüm bugün geldin. :)

Bugün Erenköy'e gittim, takıldık 7'ye kadar falan. Sonra Taksim dolmuşlarına bindim. Yarım saat boyunca 1 kişi gelsin diye bekledik ama kimse gelmedi. En sonunda dolmuşçuyla kavga ettim. Adam yine kalkamayacağımızı söyleyince gelmeyen kişininde parasını verdim. Adam bende ki Galatasaray aşkını anlayınca yaklaşık 30 dakikada gitti Erenköy'den Taksim'e :)

Biz marketten çıktık, marketin servis aracıda geri geri gelme ihtiyacı hissetmiş durduk yere :)

Gümletti bize, adam ben baktım siz arkadan geçmiştiniz dedi.

Sonra bir tantana kasko mu gelsin aramızda mı halledelim olayları derken iftara güç bela yetiştik.

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":14ufm2qn]İstanbul'a ve bilgisayarıma geri döndüm 1 aylık bir ayrılıktan sonra. Foruma adapte olmam 1-2 gün alacak sanırım, sahura kadar eski konulara bakarız artık :)

Hoşgeldin abi bugün foruma girmeden önce seni düşünmüştüm bugün geldin. :)[/quote:14ufm2qn]

3 senedir foruma girmiyoruz, aklına gelmedik kimsenin. =) Kıskanmadım lan Eren seni.