2 aylık Antalya macerası bugün bitti.
Amin.EsraGerçek' Alıntı:barışcım ablacığının da Allah yardımcısı olsun..bakalım biz ne kadar bekleyeceğiz?
Onur Yavuz' Alıntı:Tolga, İstanbul´a geldiğimde haber vereyim sana. Özledim ama sırf Kallavi´de içmek için 900 km yol yapacak kadar değil. : )
Aslı Neferoğlu' Alıntı:Bugünleri yaşıyor olmak çoğu açıdan güzel olsa da bazen hüzünlü geliyor bana...3 yıllık yurt yaşantıma vermiş olduğum 3 aylık aradan sonra yarın yeniden start vereceğim içimde bir heyecan,bir burukluk var karmaşıklardayım ama benim için iyi bir şey olacak buna inamak istiyorum...Haftanın 3 günü de olsa yeniden yurtta zaman geçirmek iyi gelecek bana=)
Abla anlattığının aynısa bana oldu buyuk annemin cenaesinde bazı akabalarım sanki kadını ananem oldurmuş gibi ananeme sen niye üzülüyorsunki tarzı sozler dediler en kotusu ise daha düne kadar bayramda elini optuğun insanlarla sokakta karşılaşsan selam verdiğinde arkasına bakmadan yurumeye devam etmeleriNilay KIZILOK' Alıntı:Babamların tarafı benim icin bitmistir. Artık annemle babamın cenazesine bile onlar vefat ettiginde gelmesinler diye haber yolladım. Dayı dersen onla da kestik herseyi. Cenaze de agbim ve esine hic bi sucları yokken suratına bakmayan insanlarla isim olmaz.
Bazen insanın 2. derece akrabaları. özlerden daha yakın olabiliyor insana. Bknz. enistemin yegenleri. Cok sinirliyim cookk.
ikinci dönem aldığın dersleri,almamış saymadılar umarım..Barış Şişman' Alıntı:Bugün ne kadar kafasız olduğumu hissettim..
Geçen senenin ikinci dönemine ait harç parasını yatırmayı unutmuşum ve bu dönemle birlikle yaklaşık 420 TL gibi bir meblağ ödemek zorunda kaldım..
Olur da bu kadar olmaz yahu! :?
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Aslı Neferoğlu":2a40e299]Bugünleri yaşıyor olmak çoğu açıdan güzel olsa da bazen hüzünlü geliyor bana...3 yıllık yurt yaşantıma vermiş olduğum 3 aylık aradan sonra yarın yeniden start vereceğim içimde bir heyecan,bir burukluk var karmaşıklardayım ama benim için iyi bir şey olacak buna inamak istiyorum...Haftanın 3 günü de olsa yeniden yurtta zaman geçirmek iyi gelecek bana=)
Kaan Çağdur' Alıntı:Abla anlattığının aynısa bana oldu buyuk annemin cenaesinde bazı akabalarım sanki kadını ananem oldurmuş gibi ananeme sen niye üzülüyorsunki tarzı sozler dediler en kotusu ise daha düne kadar bayramda elini optuğun insanlarla sokakta karşılaşsan selam verdiğinde arkasına bakmadan yurumeye devam etmeleri
ikinci dönem aldığın dersleri,almamış saymadılar umarım..[/quote:2afufc6d]Yok, Allah'tan saymamışlar Esra..EsraGerçek' Alıntı:[quote="Barış Şişman":2afufc6d]Bugün ne kadar kafasız olduğumu hissettim..
Geçen senenin ikinci dönemine ait harç parasını yatırmayı unutmuşum ve bu dönemle birlikle yaklaşık 420 TL gibi bir meblağ ödemek zorunda kaldım..
Olur da bu kadar olmaz yahu! :?
o zaman hiç sıkma canını,geç git..sevindim valla..Barış Şişman' Alıntı:Yok, Allah'tan saymamışlar Esra..