Bu aksam Bateri kursuna baslıyorum,konservatuar hazırlıklarının küçük bir parcası olarak..
Heyecan var mı var
Heyecan var mı var
Sende bizdensin.Tolga Kaplan' Alıntı:Bu aksam Bateri kursuna baslıyorum,konservatuar hazırlıklarının küçük bir parcası olarak..
Heyecan var mı var
Tolga Kaplan' Alıntı:Bu aksam Bateri kursuna baslıyorum,konservatuar hazırlıklarının küçük bir parcası olarak..
Heyecan var mı var
Emre Doğan' Alıntı:Sanırım bugün depresyondan tamamen kurtuldum artık.İnsanın yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen hayata tekrar gülebilmeyi başarabilmesi çok güzel.Ve bugün uzun aylardan sonra farkettim bunu.Artık eskisi gibi sahte gülüşler dağıtmıyorum çevreme.
Yani sonuç olarak Bugün ; MUTLUyum kardeşim
Emre Doğan' Alıntı:Sanırım bugün depresyondan tamamen kurtuldum artık.İnsanın yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen hayata tekrar gülebilmeyi başarabilmesi çok güzel.Ve bugün uzun aylardan sonra farkettim bunu.Artık eskisi gibi sahte gülüşler dağıtmıyorum çevreme.
Evet, ALES açıklandı. Sonuçları merakla bekliyordum. Umduğum puan +75 idi. Ancak, 73 küsüratta kaldım, biraz moral bozukluğu var.(sözel puan türü). Mayıs ayında şansımı bir daha deneyeceğim, daha iyi bir puan alırsam mülakatta o puanı kullanırım, olmazsa bu sınavda elde ettiğim puanla mülakata gireceğim. Seneye hazırlanmam.Bağdat KAYNAK' Alıntı:Ales açıklandı.
Evet, ALES açıklandı. Sonuçları merakla bekliyordum. Umduğum puan +75 idi. Ancak, 73 küsüratta kaldım, biraz moral bozukluğu var.(sözel puan türü). Mayıs ayında şansımı bir daha deneyeceğim, daha iyi bir puan alırsam mülakatta o puanı kullanırım, olmazsa bu sınavda elde ettiğim puanla mülakata gireceğim. Seneye hazırlanmam.Yiğit Pazar' Alıntı:[quote="Bağdat KAYNAK":2y1sqifr]Ales açıklandı.
Hadi geçmiş olsun Keşke herkes böyle söylese.Emre Doğan' Alıntı:Sanırım bugün depresyondan tamamen kurtuldum artık.İnsanın yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen hayata tekrar gülebilmeyi başarabilmesi çok güzel.Ve bugün uzun aylardan sonra farkettim bunu.Artık eskisi gibi sahte gülüşler dağıtmıyorum çevreme.
Hadi geçmiş olsun Keşke herkes böyle söylese.[/quote:q5ewip7l]Bağdat KAYNAK' Alıntı:[quote="Emre Doğan":q5ewip7l]Sanırım bugün depresyondan tamamen kurtuldum artık.İnsanın yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen hayata tekrar gülebilmeyi başarabilmesi çok güzel.Ve bugün uzun aylardan sonra farkettim bunu.Artık eskisi gibi sahte gülüşler dağıtmıyorum çevreme.