Bugün...

Tolga Kaplan' Alıntı:
Bu aksam Bateri kursuna baslıyorum,konservatuar hazırlıklarının küçük bir parcası olarak..

Heyecan var mı var :)
Sende bizdensin. ;)
Şu kadarını söyleyeyim çalması bu kadar zevkli ve bu kadar zor olan başka alet yoktur dünyada.Zillerle pedalların olan uyumunu gördükten sonra aletin başından hiç kalkmamak istersin.

Tolga Kaplan' Alıntı:
Bu aksam Bateri kursuna baslıyorum,konservatuar hazırlıklarının küçük bir parcası olarak..

Heyecan var mı var :)

Ünideyken evede almıştım bir bateri. Komşuların rahatsızlığını pek düşünmesem de gene de sünger bağlamıştım üstlerine. fala ses çıkmasın el alışkanlığımı arttırayım diye.. Bir kez başladımı insan kolay bırakamıyr. Ama şu gerçek seside duymak titreşimi hissetmek istiyor insan benliğinde. Bu yüzden sünger soğutuyor...

müzik aletleri arasında çalınan en zor müzik aletidir bateri zaten doğada da böyledir en zoru aslında en kolayı gibi gözükür. Herkesin yaptığı ama aslında yapamadığını yapabilmek...

Sanırım bugün depresyondan tamamen kurtuldum artık.İnsanın yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen hayata tekrar gülebilmeyi başarabilmesi çok güzel.Ve bugün uzun aylardan sonra farkettim bunu.Artık eskisi gibi sahte gülüşler dağıtmıyorum çevreme.
Yani sonuç olarak Bugün ; MUTLUyum kardeşim :) :)

Emre Doğan' Alıntı:
Sanırım bugün depresyondan tamamen kurtuldum artık.İnsanın yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen hayata tekrar gülebilmeyi başarabilmesi çok güzel.Ve bugün uzun aylardan sonra farkettim bunu.Artık eskisi gibi sahte gülüşler dağıtmıyorum çevreme.

Çok sevindim senin adına Emre.. Mutluluğun daim olsun inşallah.. :)

Emre Doğan' Alıntı:

Heyt be, kimin kardeşi ;) Mutluluğun geçiçi değil, daîm olsun. Sevgilerle!

Yarınlar için,bugünleri her zaman ki yoğun geçiriyoruz.

Hayat inanarak yaşamaktan ibarettir, gerisi laf-ı güzaf ;)

Veryansın...

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Ales açıklandı.
Evet, ALES açıklandı. Sonuçları merakla bekliyordum. Umduğum puan +75 idi. Ancak, 73 küsüratta kaldım, biraz moral bozukluğu var.(sözel puan türü). Mayıs ayında şansımı bir daha deneyeceğim, daha iyi bir puan alırsam mülakatta o puanı kullanırım, olmazsa bu sınavda elde ettiğim puanla mülakata gireceğim. Seneye hazırlanmam.

Sizler nasıl puan aldınız.?

Yiğit Pazar' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":2y1sqifr]Ales açıklandı.
Evet, ALES açıklandı. Sonuçları merakla bekliyordum. Umduğum puan +75 idi. Ancak, 73 küsüratta kaldım, biraz moral bozukluğu var.(sözel puan türü). Mayıs ayında şansımı bir daha deneyeceğim, daha iyi bir puan alırsam mülakatta o puanı kullanırım, olmazsa bu sınavda elde ettiğim puanla mülakata gireceğim. Seneye hazırlanmam.

Sizler nasıl puan aldınız.?[/quote:2y1sqifr]
Mayısta puanlar daha yüksek oluyor. Standart sapma olayından dolayı.

Emre Doğan' Alıntı:
Hadi geçmiş olsun:) Keşke herkes böyle söylese.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":q5ewip7l]Sanırım bugün depresyondan tamamen kurtuldum artık.İnsanın yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen hayata tekrar gülebilmeyi başarabilmesi çok güzel.Ve bugün uzun aylardan sonra farkettim bunu.Artık eskisi gibi sahte gülüşler dağıtmıyorum çevreme.
Hadi geçmiş olsun:) Keşke herkes böyle söylese.[/quote:q5ewip7l]
Emre'nin mutlu olmasına sevindim. : )

Ben söylüyorum. Böyle söylediğim için hayalperest olarak görenler var beni.

Hayat, her şeye rağmen güzel ve yaşamaya değer.

Halkın iradesinin göz ardı edilmesinin bu kadar sevinç oluşturmasına şaşırdığım gündür.Sanki sonundaki "P" harfi sabit kalmak şartı ile daha da beter ve büyümüş bir yenisi kurulmayacak. Var bu işte bir terslik.

Bugun güzel bir gün olacak eminim.
Güzel haberleri tv lerden aldık akşam saatlerinde.
Öteki beriki yok biz zaten bütünüz biz zaten kardeşiz.
Gs maçında da güzel bir sonuç beklemeye geçiyorum.

bu partiyi kapatmak üç maymunu oynamakla aynı değerde.Umarım türkiye için yeni birgün olur BUGÜN. Ama her ırktan kardeşim, ben yerine biz demeyi öğrenmediği sürece, sokaktaki her kürdü, pkk lı olarak gördüğümüz sürece ülkeyi asıl bölen bizleriz bunu unutmayın.

NOT: Kürtlerin en fazla 3 te birinin pkk ya destek verdiği söyleniyor unutmayın