Bugün...

Kapitalist ulus devletten Kapitalist şehir devletine; yani küçülen Kapitalist devlet haritalarına geçiş yanlılarının tarihsel anlamda bozguna uğradığı gün. Zira 2020'nin son günlerinden itibaren bu geçişin hemen yarın yaşanacağı ön kabulüyle geldiler bugüne. Bürokratlar burjuvalara kıyasla ehven-i şer, yani kötünün iyisi sonucu çıktı Amerikanlaşan başkanlık seçimlerinden. Nükleer silahlar bu nicelikle üretilmişken, maddeler üzerinden çağın gerileyeceği bir Dünya'da hegemonik olmak; sanayi toplumunun dinamiklerinde burjuvalar adına söz konusu olamaz. Sonucunda, çıkarları doğrultusunda bürokratlara güç devrettiler.

Bugün değil ama geçen gün Quiz Night adlı bir etkinliğe katıldık Utku ile. Behzat Ç.'ye yönelik eğlenceli bir yarışmaydı.

Yarışmada grup adını Gsbasket olarak tercih ettik, organizatörün bayağı ilgisini çekti. 20 sene önce forum aracılığı ile tanışmamız, hâlâ görüşüyor olmamız...

Hayatın akışında burayı ihmal etsem de bendeki yeri çok farklı. Bir çok değerli insanı tanıdım bu forum sayesinde. Nice güzel anılar biriktirdim, biriktirmeye de devam edeceğim. Benim gibi vefasızlara rağmen bu forumun ayakta durması için emek harcayanlara yürekten teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

• GSbasket.jpg
    9.7 MB · Görüntüleme: 4