Bundesliga

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":2d2r0k16]Bu arada Hertha Berlin kepaze oldu.. 4-0 yeniliyor şuan..

Evet ligden düşmesi kesinleşen takımdan üstelik kendisininde iddası varken fark yedi ve 1.40 tan kuponu yırttırdı sağolsun...[/quote:2d2r0k16]

Geçmiş olsun Hüseyin.. Valla ben o maça oynamaktan son anda vazgeçtim..
 
ve kupa en çok hakedene gidiyor... Magath ve öğrencileri şampiyon...

Nerden bakarsak bakalım çok güzel bir sezon geçti Bundesliga'da... İnanılmaz maçlar oynandı, inanılmaz yıldızlar doğdu ve tek kelime ile 'efsane' bir sezondu.. Tarihinde ilk kez şampiyon oldu Wolfsburg... Az önce maç bittiğinde Grafite'nin ağlayışıyla, Magath'ın 'Görevimi tamamladım, sıra geldi Schalke'ye' dercesine maç bittiğinde soyunma odasına girişiyle, ligin bitiş düdüğü çaldığında sahaya giren taraftarıyla, şeytan üçgeni Dzeko-Misimovic-Grafitesi ile, tarihlerine bir ilki yazacak olmalarıyla sonuna kadar hakettiler..

En sevdiğim ve (Türkçe karşılığı tam olmadığından) en underrated liglerden biri Bundesliga, umarım bundan sonra daha çok ilgi görür..
 
Mustafa Yanar' Alıntı:
Bizim alamadığımız Grafite'ye bakarmısınız :) Keşke bu sene gelse Baros&Grafite harika olur :)
Gelse pek tabii güzel olur ama şahsi düşüncemdir; iş Grafite yi getirmekte değil yeni Grafiteler çıkartmak ya da Grafiteler bulmaktadır...

Zaten Grafitenin bize gelme ihtimali Fener-Ronaldinho ilişkisine yakın benzerlikte zorlukta hatta daha zor..
 
Wolfsburh hak ettiği şampiyonluğu aldı. Grafite-Dzdeko ikilisinin müthiş performansı vardı bu sezon gerçekten. Grafite 28 golle Dzeko 26 golle sezonu noktaladı. Bir de Misimovic var tabi. O da ligin açık ara asist kralı oldu. Magath ve öğrencilerine tebrikler.
 
Wolfsburg gerçekten hakketti bu şampiyonluğu.Avrupada Barça'dan sonra bence en çok zevk veren takımlardan biriydi.Bu kadronun üstüne eklemeler yaparlarsa çok iyi bir kadro çıkar ortaya.Ama bu oyuncuları talan edeceklerini düşünüyorum özellikle Dzeko ve Grafite :)
 

Üst