Bundesliga

Emin Doğanca' Alıntı:
Köln - Wolfsburg

Bana Edin Dzeko ve Grafite'yi izleme şansı veren Trt1'e sonsuz teşekkür ediyorum

Emin sen de Wolfsburg'lusun anlaşılan. :)

Erdoğan Arıkan hariç maç anlatımlarını pek beğenmesem de hafta da en az 4 maç yayınlamaları takdire değer. Bundan dolayı ben de teşekkür ederim TRT'ye.
 
Dzeko - Grafite 2'lisi bozulmadığı sürece alayına Wolsfburg'luyum Saadet :)
 
Eray Demirdöven' Alıntı:
Trt 1 maçları göstermeyecekse neden aldı BundesLiga yı? :oops:

Geçen hafta stadyuma bununla ilgili bayağı şikayet maili geldi. Erdoğan Arıkan aksaklığın ramazandan kaynaklandığını en kısa zaman da tekrar normal yayın akışına başlayacaklarını söyledi.
 
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Eray Demirdöven":26v0nnv8]Trt 1 maçları göstermeyecekse neden aldı BundesLiga yı? :oops:

Geçen hafta stadyuma bununla ilgili bayağı şikayet maili geldi. Erdoğan Arıkan aksaklığın ramazandan kaynaklandığını en kısa zaman da tekrar normal yayın akışına başlayacaklarını söyledi.[/quote:26v0nnv8]

Ne oldu şu Wolfsburg'a yahu.. :)

ArjenRobbenzede. =)
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Ne oldu şu Wolfsburg'a yahu.. :)

ArjenRobbenzede. =)

Wolfsburg'a Stuttgart maçından sonra benim nazarım değdi galiba. :)

Son 2 hahftadır çok kötü mağlubiyetler aldık. Ama toparlarız. Hem sizin de durumunuzun çok iç açıcı olduğu söylenemez. :) Hatta yanılmıyorsam sizin 100. yılınız. Taraftarın beklentisi çok yani. :)
 
Hamburg şokta!
Almanya Bundesliga takımlarından Hamburg'da Paolo Guerrero şoku yaşanıyor.

Peru Milli Takımı'nın Venezuella ile oynadığı karşılaşmanın 15. dakikasında sakatlanarak oyun kenarına alınan golcü futbolcunun, yapılan son kontrollerinin ardından 6 ila 9 ay arasında yeşil sahalardan uzak kalabileceği açıklandı.

25 yaşındaki yılşdız futbolcunun sakatlığından duyduğu üzüntüyü Hamburg'un resmi internet sitesinde kelimelere döken Hamburg Teknik Direktörü Bruno Labbadi, "Peru Milli Takımı doktorundan aldığımız bilgilere göre Guerrero'nun diz bağlarında kopma meydana gelmiş. Bu sakatlık hem onun hem de bizim için oldukça acı verici" dedi.

Perulu oyuncu Paolo Guerrero, Alex Silva, Collin Benjamin ve Bastian Reinhardt'tan sonra, Hamburg takımının bu sezon sakatlanan dördüncü oyuncusu oldu.

...............................

Her zaman görmek istemişimdir bu adamı Galatasaray forması altında . Ama malesef ağır sakatlandı ve bir daha da kendisinden hayır gelmez .

Ayrıca şuan Hamburg'un en formda oyuncusuydu . Şimdi Hamburg'un şampiyonluk şansı tehlikeye girdi .
 
Haftalardır süren kötü gidiş Schalke maçıyla son buldu nihayet.. Önce CSKA sonra Schalke... Bu galibiyetler herşeyin rayına oturması için çok çok önemli.. Çıkışı sürecek inşallah Wolfsburg'umun..
 
Yine kazandık... Wolfsburg 4 - 2 Hannover

Ben de Dortmund maçını izlemek isterdim ama sonuçtan sonra pek memnun olmadığım için durmuyorum üstünde.. İki takımı da sevmiyorum ama Dortmund daha sevimli geldiği için kazanmasını isterdim.. Yazık hem 100. yılları.. :)
 
H.Berlin' in kalecisi ( adını unuttum) son Hamburg maçında yediği golleri ülkemizde yese, bir maç daha oynamadan gönderilirdi. Defansın da hatası var ama kaleci öyle de hata yapmaz ki. :) İkinci ve üçüncü goller aynı.
 
0000038885.jpg


Bir dönem ülkemizde de forma giyen Hannover 96 takımının milli kalecisi Robert Enke, intihar ederek yaşamını yitirmiş. Henüz tam detaylar belli değil ama yazık oldu 32 yaşındaki file bekçisine..
 
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bir dönem ülkemizde de forma giyen Hannover 96 takımının milli kalecisi Robert Enke, intihar ederek yaşamını yitirmiş. Henüz tam detaylar belli değil ama yazık oldu 32 yaşındaki file bekçisine..


Cidden çok yazık oldu.. İlk duyduğumda nasıl üzüldüm anlatamam.. Allah yakınlarına sabır versin..
 
Bayern Münih'te DOMUZ gribi! Karantinadalar!
Dünyayı kasıp kavuran domuz gribi yeşil sahalarda top koşturan futbolcular ve çevresindekilere de sıçrıyor.

Alman temsilcisi Bayern Münih kulübü yaptığı açıklamada takımın Polonya asıllı Alman forveti Miroslav Klose ve ailesinin domuz gribi hastalığı sebebiyle karantina altına alındığını açıkladı.

Klose'nin ikiz çocuklarının hastalığa yakalandığı belirtilirken Alman futbolcu ve eşi Sylwia'nın doktor kontrolünde olduğu belirtildi.

Almanya'nın önümüzdeki Çarşamba günü Fildişi Sahili ile oynayacağı hazırlık maçında Klose'nin maç kadrosunda yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmazken Münih ekibinde medya direktörü Markus Hoerwick: "Bekleyip gelişmeler nasıl olacak görmek zorundayız" dedi.

Almanya Milli Takımı'nın Cumartesi günü Şili ile oynayacağı dostluk maçı da Alman kaleci Robert Enke'nin önceki gün intihar ederek hayatını kaybetmesinden dolayı iptal edilmişti.
 

Üst