Türk telekom sponsorluk mevzusu unutuldu galiba. Bence sağlam bir proje yapılmalı özellikle rusyada pazarı olan vestel ve enkaya gidip iyi bir sponsorluk için ikna etmeliyiz
Aslan News â€@Aslanews <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 18px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 7 dk.</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">7 dakika önce</small>
Dursun Özbek: "Ergin Ataman ile konuştum. Mevcut kadroyu koruyup takviyeler yapacağız. Sponsorla konuştuk, belli bir katkı daha verecekler."
Eğer Özbek yine yalan atmıyorsa ek bir katkı yapmayı kabul etmişler bu ek katkı herhalde 1 milyon civarındadır fazla yükseltmemilerdir diye düşünüyorum. Geçen sene 3.5 veriyorlardı sanırım bu sene 4.5 falan verirler maksimum diye düşünüyorum.KSK geçen sezon Euroleague'de mücadele edince Pınar bütçeyi yükseltmişti. Umarım Odeabank da benzer bir fedakarlık yapar.
Eğer Özbek yine yalan atmıyorsa ek bir katkı yapmayı kabul etmişler bu ek katkı herhalde 1 milyon civarındadır fazla yükseltmemilerdir diye düşünüyorum. Geçen sene 3.5 veriyorlardı sanırım bu sene 4.5 falan verirler maksimum diye düşünüyorum.
Normal şartlarda Odeabank sponsorluk ücreti ilk sezon 3, ikinci sezon 2.7, üçüncü sezon 3 milyon euro şeklindeydi. Yani bu sezon 3 aldık, gelecek sezon 2,7 alacaktık.
Umarım 4 milyon euroya tamamlarız en azından.
Odeabank (3.5-4m) + EL (2m) + Hummel + 1-2 potansiyel yan sponsor + artacak kombine gelirleri
Böyle hesaplayınca zaten konuşulan 9-10 milyon dolar bandına yakın bir bütçe oluşuyor. Eksik kalacak kısmı da yönetim bir zahmet tamamlar artık.
Dursun Özbek Ligtv'de Şansal Büyüka'nın konuğu oldu. Ergin Ataman'ın isteklerinin yerine getireleceğinden bahsetti.Bunun bir kısmı Odeabank'tan bir kısmı Merchandising'ten bir kısmı yan sponsorlardan, bir kısmını da takımın kendi katkısı olarak vereceklerinden bahsetti. Umarım yan çizmezler.
Bunları Odebank anlaşması sonrası da söylemişti.