Büyük başkan Ünal Aysal be dirayetli duruş vizyon, misyon be olan var olmayan var beEkli dosyayı görüntüle 786 17 haziran be
Engin Atsür – Miodrag Raznatovic - Oyuncuya 100.000 USD - Menajerine 30.000 USD + 37.500 Euro Dava masrafı 5.150 Euro
Ian Vougioukas - Oyuncuya 366.073 USD - Dava masrafı 15.000 Euro
Milan Macvan - Oyuncuya 218.000 USD - Sair masraflar 36.620 Euro
Pietro Aradori - Oyuncuya 218.500 USD - Sair masraflar 42.780 Euro
Jamont Gordon - Oyuncuya 513.500 USD - Dava masrafı 13.270 Euro
Pops Mensah Bonsu - Oyuncuya 43.297 USD - Dava masrafı 7.990 Euro
Malik Hairston - Oyuncuya 84.867 USD - Dava masrafı 9.833 Euro
Aleks Maric – Miodrag Raznatovic - Oyuncuya 100.000 USD - Menajere 10.000 USD
Carlos Arroyo - Oyuncuya 1.150.000 USD - Menajere 175.000 USD
Erwin Dudley - Oyuncuya 107.750 USD
Patric Young - O-yuncuya 43.500 USD
3-3,5 m dolar yapıyor.Facia resmen
20 milyon tl borç ödeyen yönetim niye bu borçlar için başarısız olsun hocam? Şu borçlarda tek günahı olmayan yönetim bu yönetim. Olmayan parayı harcayan yönetimden hesap sormayacakları için sorumlu olurlar anca.Bu nasıl bir faciadır? Nasıl bir basiretsizliktir? Bu kadar borcu nasıl yapmışlar? Engin Atsür, Bonsu nedir ya? Taa o kadar eskilere dayanan bir borç mu var? Bu nasıl olabilir? Bu durumda ben Ergin Ataman'ın kalacağını zannetmiyorum. Hem bu borçları silip hem de +9-10 milyon dolarlık transfer yapılması gerekiyor. Nasıl olacak bu iş ben anlamadım ? Bu geçmiş ve şimdiki yönetimin başarısızlığıdır.
Eurocup finali öncesi Lasme'nin kulübe ihtar çektiği haberlerini hatırlattı.Iyi de bizim borclu oldugumuz FB macindan bir gun oncemi ortaya cikti ? Basina dusen listedeki oyuncularin hepsi ile olan surec guncel mi ?Sanki daha dun on onbes oyuncu yuzunden toplu bir ceza almis havasi yaratmis necip basinimiz.
Bu sadece Aysal dönemini kapsayan listeyse bilememde ben bunlarin iki katının kararlarını zaten copy paste ettim foruma.Burada gözükenler olanların yanında hic birsey.Bir de transfer yasagına dusmeden odenenler ve bizim oyuncumuz olmaya devam edip , geçmişe dönük ödenenler var.Bu yönetimi sevdiğim falan sanılmasın ama geldiklerinden beri geçmişe dönük ödemeler güncel olanlarla birlikte 27milyon tl. olacak.Kaynağımda sağlam bu arada.