Bütçe ve Sponsorluk

Engin AtsürMiodrag Raznatovic - Oyuncuya 100.000 USD - Menajerine 30.000 USD + 37.500 Euro Dava masrafı 5.150 Euro

Ian Vougioukas - Oyuncuya 366.073 USD - Dava masrafı 15.000 Euro

Milan Macvan - Oyuncuya 218.000 USD - Sair masraflar 36.620 Euro

Pietro Aradori - Oyuncuya 218.500 USD - Sair masraflar 42.780 Euro

Jamont Gordon - Oyuncuya 513.500 USD - Dava masrafı 13.270 Euro

Pops Mensah Bonsu - Oyuncuya 43.297 USD - Dava masrafı 7.990 Euro

Malik Hairston - Oyuncuya 84.867 USD - Dava masrafı 9.833 Euro

Aleks MaricMiodrag Raznatovic - Oyuncuya 100.000 USD - Menajere 10.000 USD

Carlos Arroyo - Oyuncuya 1.150.000 USD - Menajere 175.000 USD

Erwin Dudley - Oyuncuya 107.750 USD

Patric Young - Oyuncuya 43.500 USD

3-3,5 m dolar yapıyor.Facia resmen

Rakamlar doğruysa az daha zorlasak bu seneki bütçemiz kadar borç olacak.Umarım bu skandal yeni sezon bütçesine sekte vurmaz.Bir şekilde bu borç ödenip,bundan bağımsız bir bütçe oluşturulmalı.Şimdi bunlar şu kadar borç ödeyeceğiz,bütçe 5-6 milyon euro olacak derse kimse şaşırmaz heralde.O zaman işte yeni sezon öncesi çarşı karışır.Ergin hocaya yazık EL yapıcağımız sene adamın önüne Hairston ve Macvan'dan kalan borçlar çıkıyor.Ayıptır adamların hala alacağı var.
Şimdi hem bu borcu öde transfer yasağını kaldır,hem de yeni sezona iyi bir bütçe oluştur.Bakalım altından nasıl kalkacağız?Merakla bekliyoruz.

Önümüzdeki en iyi ihtimal bu yönetimin bir an önce gitmesi!!! Tamam borçlar eski borçlar olabilir ama bu tarz konulara çözüm bulmak için başkan oluyorsun..Bunlara çözüm bulamıyorsan, televizyonlara çıkıp yalanlar söylüyorsan zaten o başkanlık koltuğunda işin yoktur senin..O zaman yoldan geçeni biri de gelsin başkanlık yapsın kulüpte..

Kısacası bu zihniyetten kurtulmadığımız sürece ne istediğimiz oyuncuları alabiliriz, ne takımdaki oyuncuları tutabiliriz ne de koç takımda kalır..Daha çok önümüze bu borçlar çıkar..Acilen bu yönetimin gitmesi, yerine "yönetmeyi" bilen, "yalan" söylemeyen tecrübeli insanların gelmesi lazım..

Engin AtsürMiodrag Raznatovic - Oyuncuya 100.000 USD - Menajerine 30.000 USD + 37.500 Euro Dava masrafı 5.150 Euro

Ian Vougioukas - Oyuncuya 366.073 USD - Dava masrafı 15.000 Euro

Milan Macvan - Oyuncuya 218.000 USD - Sair masraflar 36.620 Euro

Pietro Aradori - Oyuncuya 218.500 USD - Sair masraflar 42.780 Euro

Jamont Gordon - Oyuncuya 513.500 USD - Dava masrafı 13.270 Euro

Pops Mensah Bonsu - Oyuncuya 43.297 USD - Dava masrafı 7.990 Euro

Malik Hairston - Oyuncuya 84.867 USD - Dava masrafı 9.833 Euro

Aleks MaricMiodrag Raznatovic - Oyuncuya 100.000 USD - Menajere 10.000 USD

Carlos Arroyo - Oyuncuya 1.150.000 USD - Menajere 175.000 USD

Erwin Dudley - Oyuncuya 107.750 USD

Patric Young - O-yuncuya 43.500 USD

3-3,5 m dolar yapıyor.Facia resmen

Bu nasıl bir faciadır? Nasıl bir basiretsizliktir? Bu kadar borcu nasıl yapmışlar? Engin Atsür, Bonsu nedir ya? Taa o kadar eskilere dayanan bir borç mu var? Bu nasıl olabilir? Bu durumda ben Ergin Ataman'ın kalacağını zannetmiyorum. Hem bu borçları silip hem de +9-10 milyon dolarlık transfer yapılması gerekiyor. Nasıl olacak bu iş ben anlamadım ? Bu geçmiş ve şimdiki yönetimin başarısızlığıdır.

Bu nasıl bir faciadır? Nasıl bir basiretsizliktir? Bu kadar borcu nasıl yapmışlar? Engin Atsür, Bonsu nedir ya? Taa o kadar eskilere dayanan bir borç mu var? Bu nasıl olabilir? Bu durumda ben Ergin Ataman'ın kalacağını zannetmiyorum. Hem bu borçları silip hem de +9-10 milyon dolarlık transfer yapılması gerekiyor. Nasıl olacak bu iş ben anlamadım ? Bu geçmiş ve şimdiki yönetimin başarısızlığıdır.
20 milyon tl borç ödeyen yönetim niye bu borçlar için başarısız olsun hocam? Şu borçlarda tek günahı olmayan yönetim bu yönetim. Olmayan parayı harcayan yönetimden hesap sormayacakları için sorumlu olurlar anca.

Büyük başkan Ünal Aysal ne güzel yönetmiş klübü. Bunların yanına birde bu sene ödenen 3 milyon dolar borc var gecmişten gelen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iyi de bizim borclu oldugumuz FB macindan bir gun oncemi ortaya cikti ? Basina dusen listedeki oyuncularin hepsi ile olan surec guncel mi ?Sanki daha dun on onbes oyuncu yuzunden toplu bir ceza almis havasi yaratmis necip basinimiz.

Tarihin en vizyonlu başkanı neredeyse sponsorluk anlaşması da oradadır. Aysal'ın söylediği yalanları unutan millet 1 senedir plak gibi tarihi sponsorluk diyip duruyor ya, boş şekilcilik başka bir şey değil, şu tablo Aysal zamanı çıksa adamı eleştirmez yine kulp bulup över geçersiniz.Tipik Türk insanı profili işte güçlü laf sokan ama icraatı arka planda olan bir lider bakıyor bir de sorsan bunlara Aziz Yıldırım'dan nefret eder. İstedikleri sevdikleri profilin Aziz Yıldırım'cılık oynamaya çalışan birinin profiline hayranlık duyup laf ettirmeme derdinde.

Yönetim basiretsiz ama Aysal yönetimi bu klubü batıran ve iflas ettiren bir numaralı yönetimdir.Futbolda çöpe attıkları paralar ortadaydı baskette de durum bu ise yazıklar olsun.Güya sponsor olacaktı adam basketbol şubesini batırmış resmen

Bu basketbol şubesi kesinlikle ihaleye çıkmalı.En iyi teklif veren iş adamına teslim etsinler o yönetsin abi.Bu yönetimler hem giderleri fazla diye şikayet ediyorlar hem de bir yandan yönetmeye kalkışıyorlar.Daha doğrusu yönetemiyorlar.Besleme şube olarak kalacak basketbol şubesi.Zerre basketbol sevgisi,bilgisi olmayan insanlar başkan olursa bu şubede üvey evlat muamelesi görecektir.Onun için EL şampiyonluğu gibi şeyler ancak hayal olur.Adamlar daha 3-5 milyonluk bütçeyi yönetemiyorlar nasıl 10 milyonluk takım kuracağız biz? Dışarıdan paralı bir adama teslim etseler keşke ama ona da yanaşmıyor basiretsizler

Iyi de bizim borclu oldugumuz FB macindan bir gun oncemi ortaya cikti ? Basina dusen listedeki oyuncularin hepsi ile olan surec guncel mi ?Sanki daha dun on onbes oyuncu yuzunden toplu bir ceza almis havasi yaratmis necip basinimiz.
Eurocup finali öncesi Lasme'nin kulübe ihtar çektiği haberlerini hatırlattı.

Carlos Aroyyo'yu transfer ederken, Beşiktaş kulübüne para ödemiştik sanırım, Ünal Aysal'ın kötü yönetimi sayesinde Beşiktaş Ergin Ataman'ın önderliğinde Aroyyo'lu, Erceg'li, Hawkins'li kadro ile Euroleague'e taşımasına rağmen, Aroyyo'ya olan borcu yüzünden transfer yasağı almıştı. :)

Günlerce 17 Haziran'ın Ünal Aysal'ın şahsi şovu olduğunu anlatmaya çalıştım zamanında.

Büyürceğiz diye sezona başlayıp 1 milyon dolarlık sponsorla bol keseden kadro kurup ağustosta top başı yapan takıma ekim ayına kadar 1 kuruş ödemedi en son da bıraktı gitti.

biz burda kimse gsden büyük değildircilik yapaduralım onların derdi başka

Kaçan oyuncuya laf sok, haber yapıp insan bilgilendiren medyaya laf sok bunları yapana toz kondurma daha 2 gün önce yedik cezayı ne zaman haber olmasını bekliyordunuz acaba

Bu sadece Aysal dönemini kapsayan listeyse bilememde ben bunlarin iki katının kararlarını zaten copy paste ettim foruma.Burada gözükenler olanların yanında hic birsey.Bir de transfer yasagına dusmeden odenenler ve bizim oyuncumuz olmaya devam edip , geçmişe dönük ödenenler var.Bu yönetimi sevdiğim falan sanılmasın ama geldiklerinden beri geçmişe dönük ödemeler güncel olanlarla birlikte 27milyon tl. olacak.Kaynağımda sağlam bu arada.

Bu sadece Aysal dönemini kapsayan listeyse bilememde ben bunlarin iki katının kararlarını zaten copy paste ettim foruma.Burada gözükenler olanların yanında hic birsey.Bir de transfer yasagına dusmeden odenenler ve bizim oyuncumuz olmaya devam edip , geçmişe dönük ödenenler var.Bu yönetimi sevdiğim falan sanılmasın ama geldiklerinden beri geçmişe dönük ödemeler güncel olanlarla birlikte 27milyon tl. olacak.Kaynağımda sağlam bu arada.

Kalan borc ne kadar peki Cem