Kalan borc ne kadar peki Cem
Onu bilmiyorum Kutay Bey . Ödeyeceklerimizle toplam 27 Milyon olduğunu söyledi bir abim.
Kalan borc ne kadar peki Cem
Onu bilmiyorum Kutay Bey . Ödeyeceklerimizle toplam 27 Milyon olduğunu söyledi bir abim.
Ne diyorsunuz Cem Bey Kardeşim 27 milyon ne demek? Demek ki kimseye para ödenmiyor bu klupte.
Teşhisi koyacak kadar tahsilin var sanrım.
Forumca naralar artardık her Fenerbahçe maçı sonrası kadın-erkek farketmeden "Yok mu şu takımı sahadan çekecek biri" diye?
Çektikten sonra şov mu oldu?
Sahadan çekmesi doğrudur ama bunu şovenizmlik yapıp seneye EL'yi alacak takım kuracağız diyip sonra takımdaki kimsenin parasını ödemeyip üstüne sponsor olurum size rahat olun diyip olmamak yanlış olan Lafla peynir gemisi yürütenlere çanak tutanlara insanların tepki göstermesi gayet normal.Aysal'ın amacı da şov yapmaktı.
Şimdiki yönetime tarihin en büyük sponsorluğu diye 1 senedir bozuk plak gibi laf edenlerin Aysal'ın birkaç kere telaffuz ettiği basketbol takımına sponsor olacağım lafını ortaya dökmemesi de tuhaf...
Bu borçları ödemek Aysalın boynunun borcu divanlarda esip gürlemekle olmuyor bu işler.
Maçları Sinan Erdeme alıp belki 1 belki 2 milyon extra kazanalım dendiğinde de Sinan Erdem olmaz diyenler sizlerdiniz.Haa bana kalırsa Aysalın yaptığı en büyük hata kazandığından fazlasını harcadığı basketboldur..Basketbolda play offlara dahi kalamasa kim eleştirecekti?Tek yapması gereken Fatih Terimi kovmamaktı
Çok net bir şey sormak istiyorum?
2010-2011 sezonundan sonra Futbol, Basketbol ve Voleybol'da beklentin neydi?
Büyük takım taraftarlarının beklentisi neyse benim beklentimde odur.