Bütçe ve Sponsorluk

Bu borç neymişki hala bitmedi Başkan,Can Topsakal demedi mi? 20 milyon gibi bir rakam ödedik vs. diye peki bu borç neden bitmedi ya da azalmadı birçok soru işareti oluştu kafamda.

Biraz araştırdım Nolan Smith,Domercant ve Jawaiye olan borçlar ödenmiş şaka gibi gerçekten neye,kime inanalım şimdi...

20 milyon ödedik dediler 27 milyon deniyor kabataslak 10 milyona yakın açık var geçen sene 11 milyon dolardan hesaplarsak bir önceki sezonun oyuncuları da var rakam normal yani

Arkadaş Telekom sponsor olacak demiş.Böyle bir ortamda olur mu bilmiyorum.Ancak bu borç mevzusu gerçekse ve bu kadar yüksekse Telekom'un sponsorluğu kaçınılmaz olur.Yani tek çare onlar olur bize.Diğer türlü işin içinden çıkmamız çok zor olur.Biz yönetimden şubeye para gelsin biraz para aktarsın hesabı yaparken geçmiş dönem borcu bile ödenmemiş.

Kişilere tapmak gibi klinik bir vakaya tutulmuşuz haberimiz yok. Teşhisi koyduk lakin kimse tedavi olmaya yanaşmıyor.

Fanatik Aysalcılar bu olaylarda kafalarını kuma gömüyorlar nedense çıkıp iki eleştiri yaptıklarında başkalarına ihanet ediyorlarmış gibi hissediyorlar. Biz ne zaman bu forumda birini eleştirsek ne laflar işittik ama bizim olayımız kişilerden daha ötede. Umuyorum bu olaylar herkes için bir ders olur.. Kimseye körü körüne biat etmemeyi öğreniriz..

Teşhisi koyacak kadar tahsilin var sanrım. :)

Forumca naralar artardık her Fenerbahçe maçı sonrası kadın-erkek farketmeden "Yok mu şu takımı sahadan çekecek biri" diye?

Çektikten sonra şov mu oldu?

Teşhisi koyacak kadar tahsilin var sanrım. :)

Forumca naralar artardık her Fenerbahçe maçı sonrası kadın-erkek farketmeden "Yok mu şu takımı sahadan çekecek biri" diye?

Çektikten sonra şov mu oldu?

Tahsil demeyelim de, gördüklerimizden elde ettiğimiz deneyimler diyelim :)

Şahsen ben ilk gün ne diyorsam, şimdi de aynısını diyorum, bilen bilir :)

Errick McCollum 3+1'i güme gitti fark ise 5'e inecekti. Bizde her zaman bunların talimatlı maça çıktıklarını söylüyrdük ama bir şey değişmiyor :) :) Gerçek şov Ülker Arena'da :)

Sahadan çekmesi doğrudur ama bunu şovenizmlik yapıp seneye EL'yi alacak takım kuracağız diyip sonra takımdaki kimsenin parasını ödemeyip üstüne sponsor olurum size rahat olun diyip olmamak yanlış olan :) Lafla peynir gemisi yürütenlere çanak tutanlara insanların tepki göstermesi gayet normal.Aysal'ın amacı da şov yapmaktı.

Şimdiki yönetime tarihin en büyük sponsorluğu diye 1 senedir bozuk plak gibi laf edenlerin Aysal'ın birkaç kere telaffuz ettiği basketbol takımına sponsor olacağım lafını ortaya dökmemesi de tuhaf...

Sahadan çekmesi doğrudur ama bunu şovenizmlik yapıp seneye EL'yi alacak takım kuracağız diyip sonra takımdaki kimsenin parasını ödemeyip üstüne sponsor olurum size rahat olun diyip olmamak yanlış olan :) Lafla peynir gemisi yürütenlere çanak tutanlara insanların tepki göstermesi gayet normal.Aysal'ın amacı da şov yapmaktı.

Şimdiki yönetime tarihin en büyük sponsorluğu diye 1 senedir bozuk plak gibi laf edenlerin Aysal'ın birkaç kere telaffuz ettiği basketbol takımına sponsor olacağım lafını ortaya dökmemesi de tuhaf...

Ya ben gerizekalıyım yada Ünal Aysal Basketbol A.Ş ve Gayrimenkul A.Ş için genel kurula gittiğinde millet evet dedi de, takıma sponsor olmadı.

Maçları Sinan Erdeme alıp belki 1 belki 2 milyon extra kazanalım dendiğinde de Sinan Erdem olmaz diyenler sizlerdiniz.Haa bana kalırsa Aysalın yaptığı en büyük hata kazandığından fazlasını harcadığı basketboldur..Basketbolda play offlara dahi kalamasa kim eleştirecekti?Tek yapması gereken Fatih Terimi kovmamaktı :)

Dursun gibi gelmeden "Mali konulara hâkimim, Galatasaray'ın çözülmeyecek sorunu yok" diye atıp tutmakla da olmuyor bu işler. Aysal elbet hatasız değil ancak en azından dik duruyordu şerefsizlere karşı..

Maçları Sinan Erdeme alıp belki 1 belki 2 milyon extra kazanalım dendiğinde de Sinan Erdem olmaz diyenler sizlerdiniz.Haa bana kalırsa Aysalın yaptığı en büyük hata kazandığından fazlasını harcadığı basketboldur..Basketbolda play offlara dahi kalamasa kim eleştirecekti?Tek yapması gereken Fatih Terimi kovmamaktı :)

Belediye'nin salonu olduğunu, belediye öncelikli etkinliklerde o salonda nba finali dahi oynayamayacağımızı bilmiyorsunuz ama Galatasaray'ın salondan 2 milyon dolar kazanacağına inanıyorsunuz. Gerçekten ne diyeyim bilemedim.