Bütçe ve Sponsorluk

Bu borçlar hep Aysal dönemine ait taşıma suyu ile değirmen dönmezmiş kazanılan başarılara sözümüz yok ama sana bu başarıları getirmiş oyunculara da bu paraları ödemelisin.

Bir inek alıyorsunuz borcu 2 yıl sonraya ödenmek şartıyla bu ineğin etinden,sütünden yararlanıyorsunuz 2 yıl sonra ödeme günü gelince ortalıktan kayboluyorsunuz bunun adını artık siz koyun...

Bunların ben sponsor olacağım diyip olmamasıyla alakası nedir?Șahsi olacağım dedi olmadı başkanlıktan giderken olacağım dedi olmadı.Ne alakası var Genel Kurulla?

Ha işte o genel kurulda Hayri Kozak o zaman sen sponsor şubeye dediğinde, kimseyi bulamazsam ben sponsor olurum. Basketbol A.Ş. ve Gayrimenkul A.Ş. olarak ayrı şirket kurulmasını istemiyorsunuz sanırım dedi, tüm salon evet dedi. :)

Aysal başarısızdır da diyen olmadı. Ama bu borçların sorumlusudur.

Ünal Aysal'ın Oktay Mamhuti ile olan sezonunda herhangi borç kaldığını hatırlıyor musunuz?

O sezon Shıpp sakatlandıktan sonra aldığımız iki oyuncu Savovic ve Djedovic, peki ya Ergin Ataman döneminde, bonservis ödeyip Aroyyo, bonservis ödeyip Marko...

Bende Ünal Aysal borç yapmadı demiyorum, o da ondan öncekiler gibi borç yaptı, ama bir kere bile yüzümüzü düşürmedi, para harcanması gerekiyorsa harcadı, takımı çekmesi gerekiyorsa çekti, sonunda adama git dediler gitti. Herşeyi geçtim bu adamın karısına laf ettiler.

Borçların sorumlusu Aysal ise başarılarında yegane sahibidir.

Ünal Aysal'ın Oktay Mamhuti ile olan sezonunda herhangi borç kaldığını hatırlıyor musunuz?

O sezon Shıpp sakatlandıktan sonra aldığımız iki oyuncu Savovic ve Djedovic, peki ya Ergin Ataman döneminde, bonservis ödeyip Aroyyo, bonservis ödeyip Marko...

Bende Ünal Aysal borç yapmadı demiyorum, o da ondan öncekiler gibi borç yaptı, ama bir kere bile yüzümüzü düşürmedi, para harcanması gerekiyorsa harcadı, takımı çekmesi gerekiyorsa çekti, sonunda adama git dediler gitti. Herşeyi geçtim bu adamın karısına laf ettiler.

Borçların sorumlusu Aysal ise başarılarında yegane sahibidir.

O sezon bütçe 4 milyon dolardı. Savovic 50, Djedovic 75 bin dolara oynadi sezon boyu.

Ünal Aysal'ın yaptıklarını eleştirmiyorum. Borç takıp gitmek, geleceği ipotek altına almaktır. Menajerler oyuncu getirmiyor kulübe. Bu sizin yüzünüzün düşmesine sebep değilse, o sizin probleminiz.

Savovic ve Djedovic'i menajer getirdi kulübe :) Adnan Polat'ın Türk Telekom Arena'nın gelirini yediğinde kulübün bütün dinamiklerinin yüzü düşmemişse, bizi başarıdan başarıya koşturan adamı desteklediğim için de yüzüm düşmez. Madem benden daha bilgili olduğunu iddaa ediyorsun söylesene

Geçen sene borç 995 Milyon TL iken, her şubede bütçe düşüren Galatasaray'ın borcu nasıl 1,5 Milyar TL'ye çıkıyor? :)

Savovic ve Djedovic'i menajer getirdi kulübe :) Adnan Polat'ın Türk Telekom Arena'nın gelirini yediğinde kulübün bütün dinamiklerinin yüzü düşmemişse, bizi başarıdan başarıya koşturan adamı desteklediğim için de yüzüm düşmez. Madem benden daha bilgili olduğunu iddaa ediyorsun söylesene

Geçen sene borç 995 Milyon TL iken, her şubede bütçe düşüren Galatasaray'ın borcu nasıl 1,5 Milyar TL'ye çıkıyor? :)

Yapılan dolar kurlu sözleşmeler, takımın en çok para kazanan oyuncuları hala takımda ve sportif başarı yok. Tıpkı Aysal istifa etmese şampiyon olamayacağımız gibi. Ya da sürekli düşen basketbol bütçesi gibi.

Yapılan dolar kurlu sözleşmeler, takımın en çok para kazanan oyuncuları hala takımda ve sportif başarı yok. Tıpkı Aysal istifa etmese şampiyon olamayacağımız gibi. Ya da sürekli düşen basketbol bütçesi gibi.

450 milyon tl borcu 3 cümle ile açıkla deseler, hiç bir ekonomist böyle özet geçemezdi, kariyerinde de başarıların devamını dilerim Furkan'cığım...

Belediye'nin salonu olduğunu, belediye öncelikli etkinliklerde o salonda nba finali dahi oynayamayacağımızı bilmiyorsunuz ama Galatasaray'ın salondan 2 milyon dolar kazanacağına inanıyorsunuz. Gerçekten ne diyeyim bilemedim.
İlla detaylı açıklama yapmak lazım.Bahsettiğim konu forumda konuşulan olay,kulübün resmi teklif yapıp yapmadığını bilmiyorum.Fakat böyle bir teklifin forumda dile getirildiği dönemdeki mesajları çok net hatırlıyorum.Büyük ihtimal kulübün de gündemine geldiki burada konusu açıldı.İtirazların en büyük nedeni atmosferdi.Senin o belediyenin salonu ukalılığını yapanlar da tek tük vardı.

Yau ne kadar güzel diyorsunuz borç Aysalın borcu ödesin.Şimdiye kadar hangi başkan borç ödedi de Aysal ödesin?Süren ödedi mi?Canaydın ödedi mi?Polat ödedi mi?Şimdiki Özbek ödeyecek mi?Aysal neden borç ödesin?
Ayrıca Aysal neden sponsor olsun?Adama hırsız deyin,kulübü batırdı,soydu deyin sonra da pişkin pişkin Aysal sponsor olsun?Galatasarayı o kadar sevmeme rağmen ben bile sponsor olmam..
Aysalın o kadar çok yanlışı varki,şu iğrenç Aysal batırdı edebiyatı sayesinde adamın avukatı oluyoruz..Borcu 350 milyon dolara çıkarana tek laf etme ama Aysal da Aysal..

İlla detaylı açıklama yapmak lazım.Bahsettiğim konu forumda konuşulan olay,kulübün resmi teklif yapıp yapmadığını bilmiyorum.Fakat böyle bir teklifin forumda dile getirildiği dönemdeki mesajları çok net hatırlıyorum.Büyük ihtimal kulübün de gündemine geldiki burada konusu açıldı.İtirazların en büyük nedeni atmosferdi.Senin o belediyenin salonu ukalılığını yapanlar da tek tük vardı.

Ukalalık? Sinan Erdem yıllarca neden kapalı kaldı? Neden senede 5 tane basketbol maçı oynanmıyor koca salonda? 2 milyon dolar brüt gelir elde edersen salon kirası, salon masrafları çıktığında ne kalır??

Yau ne kadar güzel diyorsunuz borç Aysalın borcu ödesin.Şimdiye kadar hangi başkan borç ödedi de Aysal ödesin?Süren ödedi mi?Canaydın ödedi mi?Polat ödedi mi?Şimdiki Özbek ödeyecek mi?Aysal neden borç ödesin?
Ayrıca Aysal neden sponsor olsun?Adama hırsız deyin,kulübü batırdı,soydu deyin sonra da pişkin pişkin Aysal sponsor olsun?Galatasarayı o kadar sevmeme rağmen ben bile sponsor olmam..
Aysalın o kadar çok yanlışı varki,şu iğrenç Aysal batırdı edebiyatı sayesinde adamın avukatı oluyoruz..Borcu 350 milyon dolara çıkarana tek laf etme ama Aysal da Aysal..

2014-2015 sezonunda Galatasaray Spor Kulübü sadece kulüp bütçesinden 10 milyon dolar para yatırma taahüdüyle sezona basladı kimseye bir kuruş ödenmedi bunun sorumlusu Ünal Aysal'dır. Bunu kabul edin ya da etmeyin. Bu budur.

Ukalalık? Sinan Erdem yıllarca neden kapalı kaldı? Neden senede 5 tane basketbol maçı oynanmıyor koca salonda? 2 milyon dolar brüt gelir elde edersen salon kirası, salon masrafları çıktığında ne kalır??

2014-2015 sezonunda Galatasaray Spor Kulübü sadece kulüp bütçesinden 10 milyon dolar para yatırma taahüdüyle sezona basladı kimseye bir kuruş ödenmedi bunun sorumlusu Ünal Aysal'dır. Bunu kabul edin ya da etmeyin. Bu budur.
Orada eleştirdiğim zihniyetti..2 değil 5 de kazansan atmosferden dolayı istenmiyordu.

2. mesajına gelince,dediğim gibi Aysalın hatalarından biri baskette kazandığından fazla harcamasıydı..350 milyon dolar borcu olan spor kulübü o borçlar eriyene kadar ekstra harcama yapmamalıydı.Sponsor parası+bilet+lig tv+vsvs havuzda ne kaar toplandıysa o kadar harcanmalıydı.Haa sizin gibiler önceki başkanlara tek laf etmeyip kulübü Aysal batırdı edebiyatı yaparsa ,ortaya da bizim gibiler çıkar...

Ben burada dönen mevzuyu çok anlamadım açıkçası. Yukardaki mesajlardan birinde vardı.Her idareci kendi dönemindeki başarıların sebebi ve borçların sorumlusudur. Olayı çok boyutlandırıp sapla samanı, karıştırmaya gerek yok. Aysal'a kazandırdıgı basarılar için tesekkür ediyorum ve şu şube özelinde taktıgı 2-3 senelik borçlar icin teessüflerimi iletiyorum.

Neye göre iğrenç neye göre pişkin Halil bey? Evet basketbol şubemizin yakın geleceğini mahvetti Ünal Aysal. Berbat kere berbat bir mali politika izledi, Murat Özyer gibi bir işbilmeze binlerce lira maaş ödedi, oyunculara karşı sorumluluklarını yerine getirmedi, son sezon Liv Hospital'ın sponsorluk ücretini yüzde 80 düşürmesine göz yumdu. Bugün hala geçmiş borçlar yüzünden gelecek sezon planlaması yapamıyoruz.

Bu sezon 6 milyon doları zar zor bir araya getirdik Odeabank katkısına rağmen. Sebebi de peygamber muamelesi yapılan Aysal'ın dağ gibi biriktirdiği borçlar. Hala transfer yasağı geliyor oyuncu borçları yüzünden. Aysal'ı eleştirmeyeceğiz de kimi eleştireceğiz ki? Maaşları ödememiş, sponsor bulamamış, futbolda milyonlarca lirayı sokağa atmış, hatta "rivayet"e göre basketbol gelirlerini de futbola kanalize etmiş. Evet basketbol şubesini batırdı. Pişkinlik ve iğrençlik buysa ben de pişkinim ve iğrençlik yapıyorum. Gönül rahatlığıyla hem de.

Basketbol finalinde dediğini yapıp son maça çıkmaması, TBF'ye alenen meydan okuması, Ataman'lı ilk sezonda gayet planlı ilerlemesi takdir edilecek yönleriydi. Ama sonrasında öyle sorumsuzluklar yaptı ki, tabiri caizse canımıza okudu.