Teşekkürler cevap için
2010-2011 sezonunda Galatasaray Erkek Basketbol takımı lig finali oynadı. Hatırlatmak isterim.
Teşekkürler cevap için
2010-2011 sezonunda Galatasaray Erkek Basketbol takımı lig finali oynadı. Hatırlatmak isterim.
Ya ben gerizekalıyım yada Ünal Aysal Basketbol A.Ş ve Gayrimenkul A.Ş için genel kurula gittiğinde millet evet dedi de, takıma sponsor olmadı.
2012-2013 sezonunda Galatasaray Erkek Basketbol takımı lig şampiyon oldu. 23 yıl sonra
Aksini söyleyen olmadı? Ama siz GS Basketbol'unun o yıl bir şey yapmadığını iddia ettiniz.
Bunların ben sponsor olacağım diyip olmamasıyla alakası nedir?Șahsi olacağım dedi olmadı başkanlıktan giderken olacağım dedi olmadı.Ne alakası var Genel Kurulla?
Final oynamak önemlidir ama başarı şampiyonluktur.
Aysal başarısızdır da diyen olmadı. Ama bu borçların sorumlusudur.
Ünal Aysal'ın Oktay Mamhuti ile olan sezonunda herhangi borç kaldığını hatırlıyor musunuz?
O sezon Shıpp sakatlandıktan sonra aldığımız iki oyuncu Savovic ve Djedovic, peki ya Ergin Ataman döneminde, bonservis ödeyip Aroyyo, bonservis ödeyip Marko...
Bende Ünal Aysal borç yapmadı demiyorum, o da ondan öncekiler gibi borç yaptı, ama bir kere bile yüzümüzü düşürmedi, para harcanması gerekiyorsa harcadı, takımı çekmesi gerekiyorsa çekti, sonunda adama git dediler gitti. Herşeyi geçtim bu adamın karısına laf ettiler.
Borçların sorumlusu Aysal ise başarılarında yegane sahibidir.
Savovic ve Djedovic'i menajer getirdi kulübe Adnan Polat'ın Türk Telekom Arena'nın gelirini yediğinde kulübün bütün dinamiklerinin yüzü düşmemişse, bizi başarıdan başarıya koşturan adamı desteklediğim için de yüzüm düşmez. Madem benden daha bilgili olduğunu iddaa ediyorsun söylesene
Geçen sene borç 995 Milyon TL iken, her şubede bütçe düşüren Galatasaray'ın borcu nasıl 1,5 Milyar TL'ye çıkıyor?
Yapılan dolar kurlu sözleşmeler, takımın en çok para kazanan oyuncuları hala takımda ve sportif başarı yok. Tıpkı Aysal istifa etmese şampiyon olamayacağımız gibi. Ya da sürekli düşen basketbol bütçesi gibi.
450 milyon tl borcu 3 cümle ile açıkla deseler, hiç bir ekonomist böyle özet geçemezdi, kariyerinde de başarıların devamını dilerim Furkan'cığım...
İlla detaylı açıklama yapmak lazım.Bahsettiğim konu forumda konuşulan olay,kulübün resmi teklif yapıp yapmadığını bilmiyorum.Fakat böyle bir teklifin forumda dile getirildiği dönemdeki mesajları çok net hatırlıyorum.Büyük ihtimal kulübün de gündemine geldiki burada konusu açıldı.İtirazların en büyük nedeni atmosferdi.Senin o belediyenin salonu ukalılığını yapanlar da tek tük vardı.Belediye'nin salonu olduğunu, belediye öncelikli etkinliklerde o salonda nba finali dahi oynayamayacağımızı bilmiyorsunuz ama Galatasaray'ın salondan 2 milyon dolar kazanacağına inanıyorsunuz. Gerçekten ne diyeyim bilemedim.
İlla detaylı açıklama yapmak lazım.Bahsettiğim konu forumda konuşulan olay,kulübün resmi teklif yapıp yapmadığını bilmiyorum.Fakat böyle bir teklifin forumda dile getirildiği dönemdeki mesajları çok net hatırlıyorum.Büyük ihtimal kulübün de gündemine geldiki burada konusu açıldı.İtirazların en büyük nedeni atmosferdi.Senin o belediyenin salonu ukalılığını yapanlar da tek tük vardı.
Yau ne kadar güzel diyorsunuz borç Aysalın borcu ödesin.Şimdiye kadar hangi başkan borç ödedi de Aysal ödesin?Süren ödedi mi?Canaydın ödedi mi?Polat ödedi mi?Şimdiki Özbek ödeyecek mi?Aysal neden borç ödesin?
Ayrıca Aysal neden sponsor olsun?Adama hırsız deyin,kulübü batırdı,soydu deyin sonra da pişkin pişkin Aysal sponsor olsun?Galatasarayı o kadar sevmeme rağmen ben bile sponsor olmam..
Aysalın o kadar çok yanlışı varki,şu iğrenç Aysal batırdı edebiyatı sayesinde adamın avukatı oluyoruz..Borcu 350 milyon dolara çıkarana tek laf etme ama Aysal da Aysal..
Orada eleştirdiğim zihniyetti..2 değil 5 de kazansan atmosferden dolayı istenmiyordu.Ukalalık? Sinan Erdem yıllarca neden kapalı kaldı? Neden senede 5 tane basketbol maçı oynanmıyor koca salonda? 2 milyon dolar brüt gelir elde edersen salon kirası, salon masrafları çıktığında ne kalır??
2014-2015 sezonunda Galatasaray Spor Kulübü sadece kulüp bütçesinden 10 milyon dolar para yatırma taahüdüyle sezona basladı kimseye bir kuruş ödenmedi bunun sorumlusu Ünal Aysal'dır. Bunu kabul edin ya da etmeyin. Bu budur.
Yau ne kadar güzel diyorsunuz borç Aysalın borcu ödesin.Şimdiye kadar hangi başkan borç ödedi de Aysal ödesin?Süren ödedi mi?Canaydın ödedi mi?Polat ödedi mi?Şimdiki Özbek ödeyecek mi?Aysal neden borç ödesin?
Ayrıca Aysal neden sponsor olsun?Adama hırsız deyin,kulübü batırdı,soydu deyin sonra da pişkin pişkin Aysal sponsor olsun?Galatasarayı o kadar sevmeme rağmen ben bile sponsor olmam..
Aysalın o kadar çok yanlışı varki,şu iğrenç Aysal batırdı edebiyatı sayesinde adamın avukatı oluyoruz..Borcu 350 milyon dolara çıkarana tek laf etme ama Aysal da Aysal..