Konusu burası değil ama ttnet ile yapılan işbirliği anlaşması erkek basketbolu için olabilir mi.Çünku detay belirtmemiş. Hem biz hemde Liv hospital sponsorluk için açıklama yapmadilar
Konusu burası değil ama ttnet ile yapılan işbirliği anlaşması erkek basketbolu için olabilir mi.Çünku detay belirtmemiş. Hem biz hemde Liv hospital sponsorluk için açıklama yapmadilar
Bir işi düzgün yapsalar şaşırcam ama yok işte durum 'incapacite'Sponsorluk konusunda Odeabank la anlaşamamışız ama tekrar anlaşma zemini arıyormuşuz
Sponsorluk konusunda Odeabank la anlaşamamışız ama tekrar anlaşma zemini arıyormuşuz
Ben öyle bir teklifin varlığından şüphe duyuyorum açıkçası. Ünal Aysal sadece bu konu hakkında bir şeyler söyledi sonrası hiç gelmedi. Alacağımız bir oyun kurucu bir de uzun kalmışken sponsorun hala netleşmemesi tek kelimeyle yönetim zafiyetidir. Bir an önce şu Odeabank işi hallolsun da önümüze bakalım.Ünal Aysal'ın teklifi neden kabul edilmiyor? Neden bizim her şubemiz her şirketimiz birilerinin yağdanlığı olmak zorunda?
Ben öyle bir teklifin varlığından şüphe duyuyorum açıkçası. Ünal Aysal sadece bu konu hakkında bir şeyler söyledi sonrası hiç gelmedi. Alacağımız bir oyun kurucu bir de uzun kalmışken sponsorun hala netleşmemesi tek kelimeyle yönetim zafiyetidir. Bir an önce şu Odeabank işi hallolsun da önümüze bakalım.
Kadın takımından 25 bin dolar için oyuncu kaçıran adam, sadece şube yönetimini isteyerek sponsor mu olacak. Yahu çocuk mu kandırıyorsunuz? Kendisi başkanken şube benim elimde değildi, 25 bin doları ödeyip oyuncuyu tutsaydı?