Bütçe ve Sponsorluk

Dünyanın sistemi yüzünden bugün sen ben burada transfer tartışırken lasvegasta milyonlar dönüyor Afrika'da çocuklar ölüyor.Neyse bize dokunmayan yılan bin yaşasın nasıl olsa akşamdan akşama bir kap çorba önümüze geliyor sistemi falan gelmediği zaman düşünürüz şimdilik biat edelim.

Hala çok yanlış anlıyorsun durumu konuyu çekmek istediğin siyaset sanırım onu başka platformlarda tartışırız. Bu sistemi sadece ülke yöneticiliği olarak düşünmemek lazım , gidersin mahalle bakkalında bile bu tür şeyler vardır eğer iyi mal almak istiyorsan tanıdığın olması yada onunla ilişkilerin iyi olması gerekiyor bu sistem bana göre de böyle olmamalı ama herkesin yaptığı hatta zaman zaman eleştiren bizlerin bile yaptığı şeyler bunlar Başkan gerekli olanı yapmış helal olsun diyorum . Bu arada ampul den ben memnunum bunu soruyorsanız :)

Keske Unal Aysal sirketlerinden birini baskanligi bitene kadar sponsor yapsa basketbola. Aylar onceden belliydi Liv Hospitalin sozlesmesinin bittigi, temmuz ortasina geldik hala ortada sponsor yok. Boyle planlama acemiligi olmaz.

Bir karışmadıkları spor kalmıştı her şeye burunlarını soktular.Biri demiş hükümetle aranı iyi tutmak zorundasın diye.Kardeşim sen spor kulübüsün spor ne alakası var hükümetle bu işin.Eğer bu sistem böyle yürüyorsa başkaları bunun çok ekmeğini yedi biz de yapalım mantığı yanlıştır.

Cem Uzan bu ülkeden kaçmasaydı, bu olaylardan sonra her türlü sponsor desteğidir, maddi yardımıdır yapardı. Bizdeki işadamları fanatik değil. Örneğin Türkiye'nin en zengini Mehmet Emin Karamehmet Galatasaraylıdır ama hiçbir maddi-manevi desteğini göremedim.

Bir karışmadıkları spor kalmıştı her şeye burunlarını soktular.Biri demiş hükümetle aranı iyi tutmak zorundasın diye.Kardeşim sen spor kulübüsün spor ne alakası var hükümetle bu işin.Eğer bu sistem böyle yürüyorsa başkaları bunun çok ekmeğini yedi biz de yapalım mantığı yanlıştır.

Stadın yanına salon yapmak istiyorsun hükümetle aranı iyi tutmazsan %100 yasal mevzuata uygun olsa bile bir sorun çıkarırlar. Florya'dan çıkıp oradaki arsanı değerlendirmek istiyorsun, Riva'da proje üretmek istiyorsun ve diyorsun ki hükümetle aranın iyi olması niye gerekiyor.
Bakınız Fener´e bir 180 derece döndü iki tane teşekkür ederiz iki tane hayırlı olsun mesajı her şeyi bağladı.

Anlatamazsınız bu arkadaşlara sistem bu diyorum yok hala siyaset karışmasında falan. bırakın bu işleri at gözlüklerini çıkarın bu sistem hep böyle oldu ve böylede olacaktır.

Ben de hükümetin eylemlerini desteklemeyen biriyim fakat Ünal Aysal Galatasaray Başkanı olmasının yanı sıra bir iş adamı ve yoğun olarak enerji ve inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Taraftar olarak onu orada görmek (spor ve sanatın siyasete karışmasına kesinlikle karşıyım) canımı sıksa da maalesef ülkemizde durum böyle işliyor. Yüce liderimiz, büyük dünya lideri uzun adam bir davetiye yolladıysa ve katılmadıysan üzerin çizilmiş demektir. Bu nedenle katılmasını normal buluyorum.

Kulüp tarafından bugün atılan twitlerde ve resmi sitede hala Liv Hospital kullanılıyor. Sözleşme bitmedi mi yoksa yeniden mi anlaşıldı anlamıyorum. Bittiyse niye hala Liv Hospital kullanıyoruz?

Ben de tam Kerem abinin yazdığını yazmak için foruma girmiştim.

Hala resmi sitemizdeki EL haberlerinde "Galatasaray Liv Hospital" ifadesi geçiyor, neden sözleşmesi biten firmanın reklamını yapıyoruz, enayi miyiz biz? Hayret bir şey.

Arkadaşlar geçen sene bütçemiz ne kadardı ? Yanlış hatırlamıyorsam 12-13 m idi.Gene aynı bütçe bize oldukça yeterli ? Bulamıyorsak daha fazlasını imzalayalım gene L.H ile ? Yanlış mıyım ?

Galatasaray'a Almanya'dan tarihi teklif!- Açık Mert Korkusuz

Sözcü Gazesinde bir alman kulübünün 6 milyon euro bütçe ile birleşme teklif ettiği iddiası var. Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Bilgisi olanlar yazarsa herkes için iyi olur.

Eğer gerçekçe, bence müthiş bir fırsat. Sadece Tbf'ye ve iktidara ortaya koyduğumuz tepkiyi geliştirmek açısından değil. Almanya'nın Avrupada yaşayan Türklerin merkezi olması, Almanya'nın Avrupa'nın lokomotifi olması ve basketbolla özdeşleşmiş bir ülke olmaması, konunun gündem olmasına, Almanya'da basketbol'un dahada popularite kazanmasına ve ilgininde kulübümüz de odaklanmasını sağlayabilir. Bu ilgi Almanya'yı aşıp tüm Avrupa'ya da yayılabilir. Ekonomik gelişmişliği ve refahı düşündüğümüzde bize ekonomik olarak büyük faydası dokunur. Büyük sportif başarıların önü dahada açılır. Futbol branşımıza dahi yansıması olur. Ülkemize de sosyal, siyasal, ekonomik olarak büyük faydası olur.

Galatasaray'a Almanya'dan tarihi teklif!- Açık Mert Korkusuz

Sözcü Gazesinde bir alman kulübünün 6 milyon euro bütçe ile birleşme teklif ettiği iddiası var. Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Bilgisi olanlar yazarsa herkes için iyi olur.

Eğer gerçekçe, bence müthiş bir fırsat. Sadece Tbf'ye ve iktidara ortaya koyduğumuz tepkiyi geliştirmek açısından değil. Almanya'nın Avrupada yaşayan Türklerin merkezi olması, Almanya'nın Avrupa'nın lokomotifi olması ve basketbolla özdeşleşmiş bir ülke olmaması, konunun gündem olmasına, Almanya'da basketbol'un dahada popularite kazanmasına ve ilgininde kulübümüz de odaklanmasını sağlayabilir. Bu ilgi Almanya'yı aşıp tüm Avrupa'ya da yayılabilir. Ekonomik gelişmişliği ve refahı düşündüğümüzde bize ekonomik olarak büyük faydası dokunur. Büyük sportif başarıların önü dahada açılır. Futbol branşımıza dahi yansıması olur. Ülkemize de sosyal, siyasal, ekonomik olarak büyük faydası olur.

Yahu Beko sözleşmesini uzatmadı. İptal etmedi ki sponsorluğunu. Sözleşme bitti bir daha teklif vermedi.

biz siyaseti bir kenara bırakalım,muhalefette bizim iktidarda!birinden birini seçme zorunlulugumuz yok
TÜRKİYE'dir GALATARASAY diyenler olarak, kendi siyasi görüşümüzü buraya yansıtmaya ve klübü ve yönetimi o dogrultuda hareket etmeye zorlamak saçmalıktır.
Biz ,bize düşmanlık etmeyen herkesle iyi ilişkiler kurmak durumundayız
sponsorluk konusunda bahane üretmeyelim bir gerçek var ki bizim zengin iş adamlarımızın cebinde akrep var
şunu da kabul edelim bugün taraftar sayısı olarak feneri gectik ama gecmişte onların taraftar sayısı daha fazlaydı ve şu an yaşını almış bir çok iş adamıda o yüzden fenerli
bizim genc ve dinamik bir neslimiz geliyor, insallah içimizden bu sevdaya gönül vermiş iş adamları cıkarırız.

Yahu saçmalamasınlar bunlar resmen akıl tutulması !

Ben bu ülkeye basketbolu getireceğim, kirli oyunları ortaya koyup temizlemek için açık ve net tepkimi koyacağım, sonra da hadi bana eyvallah diyeceğim ? 30 Milyon Galatasaray taraftarı ne izleyecek basketbol yerine ?

Yönetim içinden de yaptırılmış olabilir bu haber. Sonuçta doğal olan rutin bir sponsorluk sözleşmesinin bitip tekrar görüşülmesini bile bizim üstümüze yıkmaya çalışanların olduğu, şark kurnazlığı yapılıyor ise bu haberde hayli hayli yaptırılabilir...

Liv Hospital geçen yıl ne kadar sponsorluk ödemesi yaptı biz bilen bilgi verebilir mi ? Ayrıca geçen sezon oyuncu bütçesi ne kadardı bu sezon ne kadara düştü ?