Can Topsakal Odeobank ile sorun yok avukatlar detaylar üzerinde çalışıyor demiş (İ.Şenol)
Ne detaymış çalış çalış bitmedi. Mayıs ayından beri detay çalışıyorlar. Sanki atomu parçalıyor mübarekler.Tarihin en büyük sponsorluğundan yıllık 3,5 milyon dolara gelindiyse olmasın daha iyi. Sen adaylık sırasında "2 aydır görüşüyoruz seçim biter bitmez imza atacağız şimdi isim veremem ama tarihin en büyük sponsorluğu " de sonra 3,5 milyon dolar ya da avroluk sözleşme yap. Yuh denir.
Tarihin en büyük sponsorluğundan yıllık 3,5 milyon dolara gelindiyse olmasın daha iyi. Sen adaylık sırasında "2 aydır görüşüyoruz seçim biter bitmez imza atacağız şimdi isim veremem ama tarihin en büyük sponsorluğu " de sonra 3,5 milyon dolar ya da avroluk sözleşme yap. Yuh denir.
Can Topsakal Odeobank ile sorun yok avukatlar detaylar üzerinde çalışıyor demiş (İ.Şenol)
Bizim Tarihi Sponsorluğumuz ne oldu sahi ?
Ben kendı adima çikıp böyle birşey söyleseydim tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasi diye ve beceremeseydim en azından bi gurur yapıp durumu toparlama adına cebimden (GS BASKANI HERHALDE BİRAZ PARASI VARDIR) jest olsun diye 1-2 oyuncu transferini üstenirdim.
Mehmet Cansun vakti zamanında stad inşaatı için bu mayısta Ali Sami Yen'de yıkım ve inşaat başlanacak başlanmazsa yüzüme tükürün demişti. Neyse.....
Bizim Tarihi Sponsorluğumuz ne oldu sahi ?
Ben kendı adima çikıp böyle birşey söyleseydim tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasi diye ve beceremeseydim en azından bi gurur yapıp durumu toparlama adına cebimden (GS BASKANI HERHALDE BİRAZ PARASI VARDIR) jest olsun diye 1-2 oyuncu transferini üstenirdim.