Büyük Düşünelim Taurasi'yi Alalım

  • Konbuyu başlatan Berkay Yaman
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Taurasi'yi istemem ama sebebi geçen sene Fenerbahçe forması giymiş olması değil asla, sebebi Seimone'ye tercih edilecek olması. Seimone artık bizden biri ve benim ona olan sevgim tarifsiz. Bence bu sezon Wnba'deki performansı Taurasi'yi falan gölgede bırakacaktır. Sakatlığının etkilerinden artık tamamen kurtuldu, bu sene Wnba'de efsane bir sezon geçirecek Seimone.
Sonuç olarak hem bize olan bağlılığı hem de Seimone'un bu sezonun sonunda nasıl bir seviyeye geleceğini düşünerek asla Taurasi'yi tercih etmem.
 
Şampiyonluğun yolu Taurasi'den geçmiyor.Hem bazı değerleri yıkmamak gerek.Biz değerleriyle yaşayan bir camiayız.
 
Doping yapmasıyla ilgili yoğun şüpheler olup,temiz olduğu ispatlanmamış bir oyuncuyu bu forma altında istemiyorum.İlla böyle bir istek varsa öncelikle Hacettepe'de duran örnek bir zahmet alınıp başka bir labaratuvarda tekrar test edilsin.
 
Aslında basit bir konudan çok derin anlamlar türemiş..Taurasiyi bir takımda istememek basketbola ihanettir..iki sene önce olsa taurasi dense burda bırakın onu istemeyi kaç kişi inanırdı acaba? Şimdi yok gelmesin istemiyoruz vs..Herkes basketbol uleması olmuş gidiyor hadi hayırlısı..

Geleceğinden değil ha gelme ihtimali yok onuda biliyoruz ama takımda görmek istemiyorum şudur budur takımda görmek isteyenleri neredeyse hainlikle suçlamak yazmayın felan demek yani allah aşkına çok gülünç..Kadına sorsan acaba Türkiyeyi avrupa maçlarında karşılaştığı fenerbahçe dışında herhangi bi şekilde duymuş mu? ama biz giydir babam giydir..Burda Haluk Yıldırımada çok giydirilmişti..Tutku açığada..Ama şimdi bu adamlar baştacı..ama biz hala ders almıyoruz aynı tas aynı hamam..

Ha doping yapmış vs..Yok ya..hadi canım sende..Son yıllarda etikten bahsedecek belkide en son kulübüz maalesef..Etik metikte bıraktılarsa bu kulüpte..Ha kişisel olarak madem değerlerine bukadar bağlısın Kerem gönlüm dendiğinde akan salyalarını taurasi dendiğinde boşluğa akıtmayacaksın..

Son olarak Taurasi evet en iyisidir..Ama bu takımın Augustus olmadan olmaz..
 
Hoppala yavrum yaz geldi, dallara kiraz geldi..
Her zaman komşunun bahçesi daha yeşil zaten.

Durup dururken, normalde forumda sık yazmayan 3-4 kişi çıkıp bir başlık açıyor ve bir anda böyle bir kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor.. Ara sıra böyle durumlar oluyor ama anlayamıyorum nedenini..Bir kurgu var burada bence.

Ben kadın basketbolunu, erkek kadar takip edemiyorum ama neden algımız hep Fenerbahçeli oyunculara kadar açık.. Bir Alba Torrens hamlesi geldi.. Neden sadece Fenerbahçe'de oynayan oyunculara ihtiyacımız oluyor anlamıyorum.. Biz elimizdeki Seimone'yi tutmayacağız herhalde, coach zaten çok istekli değil.. Biz bu kızı tutmayıp Taurasi peşine mi düşeceğiz.. Hiç inandırıcı gelmiyor..

Bahsedilen oyuncu Türk olsa bir yere kadar anlayacağım ama yabancı oyuncu olarak biz Fenerbahçeden üstünüz. Biz Türk portföyümüzü nasıl derinleştiririz ona bakalım.. Benim düşüncem bu..
 
facebookda Galatasaray basketbol sitesi sacma sapan bir anket acmis. Taurasiyi isteyen 190 kisi istemeyen 37 kisi saka gibi.
 
1- GS'ın hemde FB'ye bir basketbolcu için bonservis vereceğine hiç ihtimal vermiyorum
2- Seimone olmadığı sürece Louren Jackson, Maya Moore Sue Bird'de gelse kabul etmiyorum sorun Diana değil sadece

Diana içinse Seimone geldikten sonra alınırsa hiç bir itirazım olmaz. Seimone yoksa gemileri yakacağım, ısrarla söylüyorum. Ceyhun hoca için uzun bir yaz olacaktır o zaman.
 
Ben de doping olayında temiz olmadığını düşünüyorum artı önemli kurumlarımızdan birine de büyük hakaret yapıldı, sırf ABD Milli takımında oynadığı için belki de. Bu tür sebeplerden dolayı ben kendisine sıcak bakmıyorum.
 
ceyhun hoca ile ilgili en son bir sene daha kalmalı yazdım yazdığıma pişman oldum...
önce açıklamalar sonra oyuncu tercihleri iyice kredisini bitirdi...
sen bu oyuncuları aldıktan sonra koçluk meziyeti nerde kaldı?
Alba + Taurasi ile zaten bi zahmet şampiyon ol yani...

ama onun yerine Galatasaray değerlerinden vazgeçmeden formanın hakkını vererek güce karşı akılla şampiyon olmak isteyenleriz bizler...
F.Ülker'in sadece sakatları bile bizim ilk 5 imizden iyi kadro iken bizi durdurmak için hakemi, federasyonu, topu, tüfeği saldırıya geçti...
neden?
basketbol bilgisi, teknik, taktik, akıl, hırs, çalışma disiplini
hepsinde f.ülker'i fersah fersah geçiyoruz da ondan...
sadece kalite yeterli olmaz her zaman...

kendi adıma konuşuyorum diğer herkesinde fikrine saygım sonsuz...

ama ben zoru seçerek şampiyon olalım istiyorum...
ben akılla, hırsla, azimle şampiyon olalım istiyorum...
zafere giden her yol mübah olmasın, mübah yoldan çıkmayalım istiyorum...

ben artık seni istemiyorum Ceyhun Yıldızoğlu, hiç istemedim zaten...
 
Hangisi gösterebilirki Seimone'un gösterdiği yüreği ?Ha illa alacaklarsa lig için olabilir ama Seimone bu takımda kalacak o kadar !
 
Siz istiyorsunuz, ben istiyorum, bilekle şampiyon olalım, olduğumuz gibi şampiyon olalım.Ama yönetim, hoca, kadro bunu istemiyor eminim.Çünkü bu takım, bu şube şu an sadece kupaya kanalize olmuş durumda bence.Onların gözünün gördüğü tek şey kupa.
 
Ayrıca bu konu başlığı çok yanlış bana kalırsa.Büyük düşünmek Taurasi'yi getirmek midir?Büyük düşünmek daha henüz sezonun bitmesine 2.5 ay kala, EuroLeague MVP'si olacak 21 yaşında, Avrupa'nın en büyük yeteneğini getirmektir.Vizyonun, bakış açısının değiştiğini gösteren hamle budur, Taurasi değil.Büyük düşünülüyor, devamı da gelecektir.

Soruyorum, büyük düşünüldüğünü göstermek için Taurasi mi getirilmelidir?
 
Büyük düşünmek; Taurasiyi getirmek değil,Sophia Young'ı Türk yapmaktır,
Büyük düşünmek; Oktay Hoca yırtınırken masaya yönetimiyle,taraftarıyla en sert yumruğunu vurmaktır,
Büyük düşünmek; Basketbol takımları için taraftara yönelik ''ADAM GİBİ PROMOSYON'' yapmaktır..(Çoğu Galatasaray'lıyım diyen basketbol takımlarından 1'er oyuncu sayamaz)
Büyük düşünmek;Ülkere posta koyup,en az onun kadar büyük bir şirketle 3 katı bütçeyle anlaşmaktır..

daha yazmalımıyım?
 
En iyi olmak için sadece en iyiye sahip olmak yetmez.Sadece en iyi yerine onun ardından gelen birkaç iyiyi toplayıp onları takım içerisine harmanlayarak başarılı olunur asıl.Zaten hocanın istediği kalıba uymayan isimler geçiyor hep.O yüzden Taurasi olayının gerçekliği falan da yok bana kalırsa.
 
Şu takımdan Seimone gibi bir Aslan parçasını yollayıp Taurasi'yi getirmek büyük düşünmek oluyorsa lütfen küçük düşünelim !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst