Büyük Düşünelim Taurasi'yi Alalım

• Konbuyu başlatan Berkay Yaman
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman zaman moderasyon olarak fazla demokratik oluyoruz, üyeler tarafından tersiyle suçlansak da. Şu başlığın hala burada durması da bunun kanıtıdır. İçeriği geçtim, başlık bile antu'dan fırlamış gibi.

Taurasi büyük oyuncu; ama temiz olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Zaten, Fenerbahçe de kendisyle anlaşacaktır diye tahmin ediyorum.

Augustus hakkındaki görüşlerimi yazmıştım. Takımda kalmazsa kurulacak yapı benim için merak konusu.

Başarının sırrının yabancılarda olmadığını başarının Türklerden geçtiğini ne zaman anlayacağız. Etik vs olayları geçiyorum. Biz Taurasi'yi alsak bile yine çok üst düzey bir takım olmayacağız. Ne zamn Yerli hamlesi yaparız iişte o zaman çok güçlü bir takım oluruz. Young mı Tuğçe mi yoksa bir başkası mı mutlaka yerli hamlesi... Senin aldığın yabacıların üç aşağı beş yukarısını zaten herkes alıyor.

Not: Taurasi'nin temiz olduğuna inanmak saflıktan başka birşey değildir. Taurasi o maddeyi kul-lan-dı

Bu başlıktan açıkcası ben çok rahatsızım .. emre nin de dediği gibi fb kokusu var.. üstelik yeni bir üye açmış :)

ne yani Taurasi ile mi büyük düşünmüş olacağız :)

Euroleague Mvp si var artık takımda zaten pota altı prensesimizde var...Biz zaten büyük düşünüyoruz ama doğru kişilerle,saygı duyduğumuz kişilerle..Kayaya final serisi boyu söven sonra bağrına basan biz değildik herhalde...

Bence çok gereksiz fevrilik yapılıyor, Taurasi ile ilgileniyorsa ve transfer edilebilirse büyük bir başarı olur, Taurasi bir cappy değildir, nevriye değildir, bu taraftara bir pisliğini hatırlamıyorum umarım formamızı giyer karşı yakanın yusuf yusuf sesleri buraya ulaşır.

ya bir gün girmedin foruma neler olmuş... taurasi iyi hoş ama kimse onun doping kullanmadığını ikna edemez beni.. taurasi resmen uluslararası pöpülerliğini ve gücünü kullanarak ülkemizin saygın bir kurumunu sindirmiştir ve biz hala bunu nasıl göremiyoruz anlamıyorum. eğer onunda aklı varsa bi daha bu ülkeye gelmez ne bize ne feneve.

Taurasi gelmesin diyenler Kerem Gönlüm gelirse aynı şeyi söyleyebilirler mi? FBde 6 ay oynamış, doping kullandığı kanıtlanmamış bir oyuncuyu tukaka ilan etmek ne kadar doğru. Ceyhun hoca Seimone yerine Taurasi tercih ederse teknik olarak eleştiririz. Kendi değerimiz olan Seimone yi kaybetme ihtimali beni de çok üzüyor. Ama bu Taurasinin önemli bir oyuncu olduğunu değiştirmez.

Doping yüzünden ceza almış bir Ermal duruyor erkek takımımızda hepimizde bayılıyoruz adama.
Yine aynı şekilde Kerem Gönlüm gelse kimse hatırlamıcak doping olayını.
Tutku'nun TT maçlarında bize karşıda ufak tefek tahrikleri olmuştu.
Uzar gider arkadaşlar bu liste.

Sırf fb'de oynadı veya hakkında dopingle ilgili bir haber çıktı diye böyle bir oyuncuyu alma imkanımız varken red etmek yada yok istemem yan cebime koyun demek benim basketbol anlayışıma ters.Gelirse şayet ben sevinir mutlu olurum.

Tam zamanı. Alalım Diana'yı yaslanalım arkamıza. Tina'dan sonra ancak Diana paklar.

ben Taurasi'nin alınabiliyorsa alınmasından yanayım. rakibe kuracağımız psikolojik üstünlük tartışılmaz.ben de kendisinin doping yaptığı konusunda eminim , ama önümüzde ermal kerem gibi örnekler var. kadın dünyanın en iyisi , alelade bir oyuncu değil.

Taurasi gelmesin diyenler Kerem Gönlüm gelirse aynı şeyi söyleyebilirler mi? FBde 6 ay oynamış, doping kullandığı kanıtlanmamış bir oyuncuyu tukaka ilan etmek ne kadar doğru. Ceyhun hoca Seimone yerine Taurasi tercih ederse teknik olarak eleştiririz. Kendi değerimiz olan Seimone yi kaybetme ihtimali beni de çok üzüyor. Ama bu Taurasinin önemli bir oyuncu olduğunu değiştirmez.

Bence örnek çok isabetli değil. Kerem Gönlüm cezasını çekti. Serkan Erdoğan da gelse doping yüzünden kimse tepki göstermez; ama Taurasi prosedürdeki eksiklikten kurtardı gibi görünüyor şu anda. Tekrar incelense ve temiz olduğu net açıklansa kimsenin aklında soru işareti kalmayacaktı. Bence itiraz noktası da burası zaten.

Bence örnek çok isabetli değil. Kerem Gönlüm cezasını çekti. Serkan Erdoğan da gelse doping yüzünden kimse tepki göstermez; ama Taurasi prosedürdeki eksiklikten kurtardı gibi görünüyor şu anda. Tekrar incelense ve temiz olduğu net açıklansa kimsenin aklında soru işareti kalmayacaktı. Bence itiraz noktası da burası zaten.

Sen istiyor musun oyuncu olarak, onu söyle bakalım :)

Oyuncu olarak bence Seimone kalsa da olur. Taurasi'nin oyunculuğuna da kimse laf etmez; ama sonradan guard'a yardım etmedi falan denirse bilemem, etmez Taurasi de. :)

Taurasiyi oyuncu olarak butun dunyadaki her takim ister ona laf yok, fakat kisilik sorunu oldugundan adi bir skandala karistigindan ötüru Galatasaray formasindan uzak dursun.

Augustus

Tamika'nın muhteşem savunması altında Angel'dan 33 sayı yediğimizi de unutmayalım. Seimone bizi gerçekten seviyor ve her şeyini vererek oynuyor. Ayrıca son derece de kaliteli bir oyuncu, o yüzden ben Seimone'u dünya üzerindeki hiç bir oyuncuya değişmem. Bilekse bilek,yürekse yürek bu takıma Augustus GEREK !

Ben de Seimone Augustus diyorum.
Tamika'yı çok suçlamamak lazım. Angel'in son maçtaki 33 sayısının (ya da 34) 11'i (12/11) faul atışlarndan gelmişti.... Çoğu da uyduruk faul atışlarından....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...