Taurasi, çok büyük bir yıldız fakat Taurasi gelince tüm kupaları alıcaz diye bir garanti yok.Önemli olan takım olarak bir yere gelmek.Yoksa Tamika'da en az Taurasi kadar saygın,kaliteli bir oyuncu ama istediğimiz sonuç gelmedi.Yine fb Taurasi ve Penny birlikte oynarken hiç kaybetmeselerde bu yıl şampiyon olan Halcon'dan iyi değillerdi.Tamamen atarak kazanan savunma yapısı olmayan bir takımdılar ve kendi görüşüm eğer ceza olmasaydı da EL'yi kazanamayacaklardı.
Ben doğru bir sistem içinde Seimone'nun da Taurasi kadar verim verebileceğini düşünüyorum.Hırslı,konsantre bir Seimone'nu da tutucak kaç oyuncu var?İlla rakipten biri alınacaksa o isim kesinlikle Penny Taylor olmalıdır,ki o fırsatta ortadan kalktı.En fazla verimi veren,bizede her maç sorun çıkaran komple bir oyuncu Penny.Geçen seneki yanlış yabancı tercihlerinden sonra bu yıl Ceyhun hoca en doğru kararı verir umarım.
Ben doğru bir sistem içinde Seimone'nun da Taurasi kadar verim verebileceğini düşünüyorum.Hırslı,konsantre bir Seimone'nu da tutucak kaç oyuncu var?İlla rakipten biri alınacaksa o isim kesinlikle Penny Taylor olmalıdır,ki o fırsatta ortadan kalktı.En fazla verimi veren,bizede her maç sorun çıkaran komple bir oyuncu Penny.Geçen seneki yanlış yabancı tercihlerinden sonra bu yıl Ceyhun hoca en doğru kararı verir umarım.