• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Albano Saporiti yeni oyunkurucum adam tam bir savunma uzmanı :)

İçeriye bak oynayanlardan as oyuncuların asist ortalamarlını alabilirmiyim.
pg sg sf pf c

Birşeyi merak ettim.

Ben alçak post oynuyorum. Aynısı değil ama benzer sonuçta. Daha az tempolusu.

Pivotum 8.8 asist,
Dörtten devşirme üç numaram 6.8 asist,
Önceden yedek şimdi as oynayan oyun kurucum 4,8 asist,
Şutör guardım 0.5,
Dört numaram da çaylak oyuncum 1.8 asist ile oynuyor.

Grubumdaki diğer namağlup takım ile oynuyorum bugün. Zor maç olacak guardımın sakatlığından sonra ama sahamda kazanmam lazım mutlaka. Mental olarakta hazırladım oyuncuları. Maçtan önce hep beraber yoga yaptık, monopoly oynadık falan. Hepsi canavar gibi şimdi, onlara bakınca Space Jam geliyor aklıma, o derece yani :)

Ben genelde güçlü rakiplere karşı içeriye bak oynuyorum son maçta içeriye bak oynadım ve pivotlarımın istatistikleri ;

21 sayı 13 ribaund 1 asist Tezjner

Fatih Solak 13 sayı 7 ribaund 5 asist.

Ancak 3 numaram Litvanyalı oyuncum 18 sayı 8 ribaund 8 asist.

Guard oyuncum da 12 sayı 4 ribaund 3 asist.

Bakalım ilk kez zayıf bir rakibe karşı içeriye bak oynayacağım bir maçta.

Hazırlık maçında denediğim taktiği değiştirmeyi unuttum. Of ya.

Başarılar herkese ...

Liderin sahasındayım. 18-18 ilk çeyrek sonucu.

48 fark attık.4. periyot sadece yedekler oynadı aslarla biraz daha devam etseydim 70 olurdu fark :)

Fatih Solak inanılmaz oynadı bugun.

35 Sayı fark yedik.Neyse önemli değil her türlü ilk 4'de olurum ben.

bende 110-101le galip geldim istatislikler birazdan :)

Liderlik maçını 94-89 kazanmayı başardım. Son bölümde birkaç ekstra üçlük yedik ama neyse artık önemli olan galip gelmek. Böylece grubumdaki tek namağlup takım olarak yoluma devam ediyorum..

Ligde galibiyeti olmayan takımı, deplasmanda 100 - 63 yendim. Bekliyordum böyle bir sonuç.

Takımımda üç tane ŞG var. 3.'yü seçmedim kadroya; ama maça gitti. :) Antrenör, yedek oyuncu sakatlanınca, son çeyrekte as oyuncuyu oynatmayıp bunu oynattı ve kafayı yedirtti bana. Ciddi sorunum var antrenörle. :)

Deplasmanda 109-98 yendim. 4-1 ile devam ediyorum yoluma :)

Takımım çok kötü gidiyor. Acilen çözüm bulmam gerekiyor. 2-0'dan 2-3 oldu. 2 numarayı satayım transfere yöneleceğim. 1 milyonum var en az 2 adam alacağım.

Kendi sahamda 88-73 kazanarak namağlup devam ediyorum. :)

3.sıradaki rakibimi kendi sahamda 79-72 kazandım.Maçları ortalama %30larda oynardım.Bilet fiyatlarını düşürdüğüm ilk maçta 6001 kişiyi oynarak iyi gelir elde ettik.

Evet öncelikle ferhat abiye yardımlarından dolayı teşekkür ederim :)

Şimdi gel gelelim maça maç boyu önde götürdüm ve son 1 dakika da 8 sayı yememe rağmen maçı 110-101 kazandım.Ve maçın tabiki tek bir yıldızı vardı oda pivotum Gİgi Cortesi...

Pivotum 18 sayı 22 ribaunt 10 asist ile oynadı
Şutör guardım ikinci yarı 20 küsür sayı bularak maçı 28 sayı 6asist ile tamamladı ama 6 top kaybı yaptı
Oyun kurucum 19 sayı 8 asist ile oynadı
Yeni uzun forvetim 17 sayı 9 ribaunt gibi önemli katkı verdi

Yani bu maç her şey yolunda gitti her zaman böyle olması dileğiyle..

Bugün Çok Ağır Bir Yenilgi Aldım
121-151 Kaybettim.Takımımda Birşeyler Ters Gidiyor.

Yeni Pivotum
17 Sayı 12 Ribaunt ile oynadı
Şutör Guardım Alsina'nın 35 Sayı 8 Asistlik performansı yenilgiye engel olmaya yetmedi.

105-79 kazandım.

Şutor Guard`ım 26 dakikaya oynadı ve 18 sayı attı.
Yeni transferim ise 13 sayı 16 ribaunt ile oynadı.

Bu arada kuzenimin Emraxx_GsBasket`le maçı var.Emra_GsBasket bizim forumdan mı ?

Geri