• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Yeni aldığım Litvanyalı 2 numaram bildiğin hayvan çıktı :) 6 dakikada 9 sayı :)
Bu arada herkese başarılar diliyorum.

Maça kötü başladım. İlk periyot 26-18 aleyhime sonuçlandı.

İlk çeyrek bitti.

19-15 gerideyim.

31-13 öndeyim ilk periyot.
Bu maç büyük farka gider.Karşımdaki takım hücum yapmayı hiç beceremiyor.

İlk periyodunu 26-18 geride tamamladığım maçta, rakibime ikinci periyotta 25-10 üstünlük sağlayarak devre arasına 43-36 önde girdim :)

İlk yarı bitti.

46-43 gerideyim.

Şuan averajla lider olan takımla karşılaşıyorum ikimizde yenilgisiziz.Bu maç öncesi hala transfer yapamadım buna rağmen maçı alırsam çok güzel olacak.
64-52 öndeyim şuan

İlk Yarıyı 66-52 Önde Kapadım.

Alsina İsimli Şutör Guard'ım 25 Sayı 5 Ribaunt 3 Asist'le oynuyor ilk yarı sonunda.

İlk yarı bitti.

39 36 öndeyim.

Faul problemim ve savunma ribaundlarında sıkıntım olmasa daha farklı öndede olabilirdim :)

Beyler hangi taktikle oynuyorsunuz? Hücum ve savunma olarak.

Benim maçlarım genelde düşük skorlu geçiyor ve iç adamlarım yüzdeli atarken (3 numara dahil), dış adamlarım berbat atıyor.

Taktiğim Alçak Post ve Adam Adama.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Beyler hangi taktikle oynuyorsunuz? Hücum ve savunma olarak.

Benim maçlarım genelde düşük skorlu geçiyor ve iç adamlarım yüzdeli atarken (3 numara dahil), dış adamlarım berbat atıyor.

Taktiğim Alçak Post ve Adam Adama.

Benim hücumum hep aynı (Koş ve Vur ) :)

Savunmayı ise rakibe göre belirliyorum.

Sabırlı ol ve Adam Adama

Maçtan maça değiştiriyorum ama genellikle sabırlı ol ve 2-3

Geçen sezonun finalisti olan ve grubun en güçlü takımı ile oynuyorum. İlk yarı 50-50 bitti ama üçüncü çeyrekte farkı 10 sayının üzerine çıkarttım, sonra nedendir bilinmez yedek şutör guardı aldı oyuna, hiçte çıkartmadı bizim hoca ve 1/9 ile şut attı bu eleman, fark kapandı çeyrek sona erdi ama hoca halen değiştirmiyor ilginç bir şekilde. Bu maçı kaybedersem tamamen coaching yüzünden olacak :)

72-55 yeniliyorum. :oops: :(

93-71 kaybettim.

Mutlaka skorer bir oyuncu almam lazım

Maç bitti.

72-70 kazandım.

Faul problemine cok girdim ve cok hucüm ribaundu verdim. Son hucümu sayıya ceviremediler ve maç benim oldu.

Cok serbest atış kaçırıyorum,idmanlarda artık serbest atış çalıştırcam.

Geçen maçki gibi önde girdiğim maçı son anda kaybedeceğim. Uzadı maç olacak şey değil ya.

Kaybettim ve koçun salaklığı yüzünden de fark yedim. Serbest atış şov yaptırıyor farkı açtırıyor :)

Maçı kaybettim ama sanki bile bile yenildim,bütçe arttırmak uğruna 3-4 oyuncumu sattım kadrom daraldı,ve transfer konusunda çok geç kaldım,bu mağlubiyete çok bozuldum süper bir pivot alarak ligde tozu dumana katacağım :)

Geri