Can Akın

Re: Can Akın Galatasaray'da!

gs tv demert uyguç daha bir iki küçük pürüz var bugün yada yarın açıklayabilirz dedi hayırlıısı

GS nerede sıradan bir oyuncu varsa onları topuyor hayret birşey can akın sorta sınıf bir oyun kurucu sen elindeki cüneyt ile yenilme git can akın'ı al olacak iş mi bu
ayrıca guroviç ve vatandaşı hemen gönderilmeli seneye kesinlikle tutulmamalı takımda bunlar sorunlu oyuncu.

ali sinan' Alıntı:
GS nerede sıradan bir oyuncu varsa onları topuyor hayret birşey can akın sorta sınıf bir oyun kurucu sen elindeki cüneyt ile yenilme git can akın'ı al olacak iş mi bu
ayrıca guroviç ve vatandaşı hemen gönderilmeli seneye kesinlikle tutulmamalı takımda bunlar sorunlu oyuncu.
Bütün yabancılarımız ayrıldı zaten

Hayırlı olur inşllah.

[/quote]

Ben demedim ki Can Akın rezalet transfer. Cücü'nün takımdan ayrıldığı bir ortamda yetersiz bir transfer bana kalırsa Can transferi. [/quote]

Cucu'nun buyuk maclardaki ortalamalarini dokebilir misin? Bence Can'ın ondan eksigi yok... disardan ucluk sallamamizin en buyuk etkenlerinden biri Cucu'nun takimi yonlendirememesiydi bana kalirsa...

Basketbol istatistik oyunu olsa da basketbolda herşey istatistik değildir. Hüseyin Beşok bizde yaklaşık 10 sayı ortalama ile oynuyordu, ya Hosley?

aynen katiliyorum sana Alperen. Can Akinla ilgili fikrini merak ediyorum. Sence ahh simdi Cucu olsaydi boylemi hucum ederdik diyecek miyiz? Ozellikle bu seneki 3lukten salla potaya oynunu gordukten sonra..

Cücü'nün oyun kurucu olarak performansını beğenmezdim ben Mazhar Abi. Kimi renktaşlarla bir Telekom maçı seyretmiştik Ankara'da, orada da söyledim ancak Can Akın ismini duyduktan sonra şoke oldum. Cücü'nün oyunu görme yeteneği ve pasörlük özelliği Can'ınkinden çok daha yüksektir bence.

Can Akın: ?Galatasaraylı Bir Aileden Geliyorum?

Galatasaray Cafe Crown?ın yeni transferi Can Akın, bugün kulübümüzle sözleşme imzaladıktan sonra resmi sitemiz Galatasaray.org?a özel açıklamalarda bulundu.

Amcası ve rahmetli babasının ilkokuldan başlayarak Galatasaray Lisesi?nden mezun olduğunu ve Galatasaray?ı tuttuğunu belirten Can Akın, ?Onlar için de gurur kaynağı oldum? dedi ve kendisinin de futbol maçlarını kaçırmayan koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi.

Bu nedenle Galatasaray Cafe Crown?a transferinden dolayı ayrıca mutlu olduğunu vurgulayan yeni oyun kurucumuz, ?Benim için çok iyi bir transfer. Galatasaray Cafe Crown geçen sezonu eski takımım Antalya BŞB?nin önünde bitirdi. Ayrıca camia olarak, kulüp olarak da yeri belli? dedi.

?Başarılarda taraftarın ne hissettiğini, o coşkuyu ve mutluluğu biliyorum. Çünkü ben de taraftarım. Şimdi taraftarımıza bu duyguları oyuncu olarak yaşatırsam çok mutlu olacağım? diyen Can Akın, önümüzdeki sezon takımdan daha yüksek başarı beklendiğini söyledi ve ?Ligde yine en az ilk 4?e kalmak istiyoruz. Avrupa?da da geçen sezonun daha iyisini yapabilirsek sevineceğiz? diye konuştu.

Transferi öncesi Galatasaray Cafe Crown Coach'u Okan Çevik ile de görüştüğünden söz eden Can Akın, ?Okan abi beni guard ve 2 numara olarak da istedi. Yabancı bir guard?ın olacağını ve süreyi paylaşacağımızı, zaman zaman çift guard oynayacağımızı söyledi. Benden çok şey beklediğini anlattı. Ben de teklife olumlu ve sıcak baktım.? dedi.

galatasaray.org

Hadi bakalım Can Galatasaraylılığın senin olsunda yeter ki Efes ve Telekom da yapamadığın patlamayı geliştiremediğin oyununu bizde geliştir..yoksa üçlü çektirmek için gelmedin buraya

Oyununu geliştireceğini sanmıyorum, kimi zaman önemli katkılar verecektir ama beklentiyi yüksek tutmamak lazım.

Ne alakası var 5 sene bizde oynadı o kotu donemlerimizde tek basına birseyler yapmaya cabalıyordu. Bu takımda herkes gsli mi sanıyorsunuz.

Burak Barut' Alıntı:
Ersin Fenerliydi zaten bana Galatasaraylı oyuncu lazım !.