Can Akın

Re: Can Akın Galatasaray'da!

Can'ın bizi bu sene sırtlayacağına inancım tam.Biraz özgüven eksiği var.Yoksa gerçekten çok iyi bir oyun kurucu.Taraftarın da desteğiyle seneye kendine gelecektir Can.Artık resmi olarak da açıklandığına göre transfer desteğimizi gösterelim Can'a.

bir müddet Can Akını taraftar sırtlayacak..buna eminim..daha sonrası onun gelişimine kalmış

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":68qdcrwr]Can'ın bizi bu sene sırtlayacağına inancım tam..

Böyle konuşarak oyuncuya destek değil köstek oluruz bence.[/quote:68qdcrwr]

Alperen bunu söylerken oyuncudan beklentileri yükseltmek değildi amacım.Herkes(sen de dahil) Can vasat bir oyun kurucu,ancak yedek guardımız olur diyor ama Can'ın çok daha iyi bir oyuncu olduğunu belirtmek amacıyla söyledim.Can potansiyeli yüksek bir oyuncu,taraftarın da desteğiyle Cüneyt Erden'in yokluğunu aratmayacaktır.

Tekrardan hayırlı olsun. Ancak beklentileri yüksek tutmamak gerekli. Alperen'in de dediği gibi eğer bu tarz aşırı beklentiler içine girersek hem hayal kırıklığına uğrarız hem de oyuncu üzerinde gereksiz baskı oluşturmuş oluruz. Cüneyt bana göre şuanda Türkiye üzerinde en kaliteli 4-5 yerli guarddan biriydi. Kaptan gittikten sonra Can benim için bir gerilemedir. Ancak bu seneki hedeflerden sonra ben fazla şaşırmadım. Zaten yedek guardımız olacaktır. Ama yine de takımımıza iyi katkı vermesi dileğiyle.

Abi yorumlara bakıyorum yarısından cogu transferden memnun değil.Bu adam takımı sırtlarsa onu begenmeyenler aynı yorumları yazabilecek mi bakalım

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Ne alakası var 5 sene bizde oynadı o kotu donemlerimizde tek basına birseyler yapmaya cabalıyordu. Bu takımda herkes gsli mi sanıyorsunuz.

[quote="Burak Barut":i78188xz]Ersin Fenerliydi zaten bana Galatasaraylı oyuncu lazım !.
[/quote:i78188xz]

Evet sanmıyorum, zaten onlarda hemen belli oluyor.
Aa hatırladım Saziye Karslı, Gülşah Bibikoğlu yok Akkaya mıydı o işte :)
Hıı bir de Nilay Yiğit var.
Galatasaraylı olmayan oyuncu istemiyorum sevmiyorum, o formayı hakedenlerin giymesi tek arzumdur.

Can Galatasaray Lisesinden mezunmuş neyse basketbol kariyeri bittikten sonra hoca olarak çalışacağı yer hazır ;)

Bu arada düşüncem ikinci Umut Tınay olur bizde.

"Ligde yine en az ilk 4?e kalmak istiyoruz. Avrupa?da da geçen sezonun daha iyisini yapabilirsek sevineceğiz"

bu sözler bizim derdimizin anlaşılamadığının göstergesidir... bu hedefler kafasına sokularak transfer edilen bir oyuncu nasıl ve ne kadar hayırlı olabiliyorsa olsun...

ayrıca "
Amcası ve rahmetli babasının ilkokuldan başlayarak Galatasaray Lisesi?nden mezun olduğunu ve Galatasaray?ı tuttuğunu belirten Can Akın, ?Onlar için de gurur kaynağı oldum? dedi ve kendisinin de futbol maçlarını kaçırmayan koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi.
"

kendisinin Galatasaray liseli olduğunu nerden biliyoruz?

Can Akın kendisi değil amcası ve babası Galatasaray Lisesi mezunu imiş Burak sanırım resmi sitedeki o demecini bi an yanlış anlamıştır.

2.Guard Olarak kötü bir oyuncu değil.Cüneyt'ten daha faydalı olacağına inanıyorum.

Ama beni ilgilendiren 1.Guard'ın kalitesi.

Antalya'nın 1.guardını 2.guard olarak alıyorsak o kadar da kötü değil diye düşünüyorum. Hedef şampiyonluk değilse.

Galatasaray Cafe Crown'un yeni transferi Sarı - Kırmızılı kulübün resmi internet sitesine konuştu.

Galatasaray Lisesi'nden mezun olduğunu söyleyen Can, "Biz ailece Galatasaraylıyız. Benim için çok iyi bir transfer. Galatasaray Cafe Crown geçen sezonu eski takımım Antalya BŞB?nin önünde bitirdi. Başarılarda taraftarın ne hissettiğini, o coşkuyu ve mutluluğu biliyorum. Çünkü ben de taraftarım. Şimdi taraftarımıza bu duyguları oyuncu olarak yaşatırsam çok mutlu olacağım. Ligde yine en az ilk 4?e kalmak istiyoruz. Avrupa?da da geçen sezonun daha iyisini yapabilirsek sevineceğiz. Ayrıca camia olarak, kulüp olarak da yeri belli. Okan abi beni guard ve 2 numara olarak da istedi. Yabancı bir guard?ın olacağını ve süreyi paylaşacağımızı, zaman zaman çift guard oynayacağımızı söyledi. Benden çok şey beklediğini anlattı. Ben de teklife olumlu ve sıcak baktım" dedi.

Basketdergisi.

Lütfen şu siteye söyleyin benim yazılarım üzerinden polemik yaratmasın :)
Galatasaray Lisesinden mezunum dememiş Can =)
Sizin yaptığınız haberlere inanan bizlerde hata var siz de sorun yok devam.

Bu takıma ikinci guard olarak alındı ve ne yazık bekleneni veremedi yanılıyormuyum acaba,bu sene Türk oyuncular arasında sivrilmesini bekliyordum büyük hayal karıklığı Can Akın...

Hazırlık Maçlarında Oysa Çok iyiydi,Hemen umudu kesmeyelim sonuçta sezon sonuna kadar Galatasaray Formasını giyecek ,belli olmaz ilerliyen maçlarda hazırlık maçlarında gösterdiği performansı gösterebilir.