Carlos Arroyo

Bogdanoviç ve Bo'nun arasından aldığı ribaundun resmini biri bulabilir mi? Kalite ve zeka.

Arroyo'mu hiç bir zaman Eurolegue oyuncusu olamaz...Yaşlandı bu tempoyu kaldıramaz falan deseniz anlarımda 12 sene Nba'de 6.6 sayı 3.1 asist 1.7 ribaund ortalamasıyla oynamış adam nasıl Eurolegue oyuncusu olamıyor anlamadım :)))

Bu takımın yıldızısın ve adını tarihe geçirdin. İleride playofflarda takımı sırtlayacağına eminim. Ama EL seviyesi için bir takımı taşıyacak yetkinliğin yaşın ve fiziğin nedeniyle yok. Savunma zaafiyetin bazen çok iş açıyor. Sözleşmen 1+1 yıllık. Senin yerine daha genç bir oyuncu almak lazım. Seneye 6. oyuncu olarak kadroda tutulmanın daha doğru olur. Çünkü 35 dakika yerine sahada kalacağın 20 yada 25 dakika'da yaşından dolayı daha verimli olursun.

Carloscuğum. Git Işıl'la konuş yarın mutlaka. Sana sahada dilin dışarı çıkacak kadar yorulduğunda neler yapabileceğini anlatsın.
''Galatasaray'da guardsan köpek gibi yorulmak zorundasın ve herşey de senin üzerinden olacak. '' diye bir kural var sanırım yazılı olmayan.

Carlos 35 :) dk civarı süre alıyor ve haliyle çok yoruluyor. Yorgunlukta bazen çok basit top kayıpları yapmasına sebep oluyor. Kalitesi ve basketbol zekâsı tartışılmaz. Onu dinlendirecek oyuncuları mutlaka bulmalıyız. Yoksa birtek ona bağımlı oyunda avrupa da işimiz çok zor.

Arroyo'ya kızamıyorum, adam geldi 35 yaşına. Buna rağmen çoğu maçta bizi sırtlıyor ve hatta ipten alıyor. 20-25 dakika oynadığı bir maç hatırlamıyorum, önemli maçların tümünde 30 dakikadan fazla süre alıyor.

Gelecek sezon yapmamız gereken Arroyo'yu takımda tutup yanına bir yardımcı bulmak. Justin Dentmon, Malcolm Delaney, Bobby Dixon gibi...

Arroyo'ya kızamıyorum, adam geldi 35 yaşına. Buna rağmen çoğu maçta bizi sırtlıyor ve hatta ipten alıyor. 20-25 dakika oynadığı bir maç hatırlamıyorum, önemli maçların tümünde 30 dakikadan fazla süre alıyor.

Gelecek sezon yapmamız gereken Arroyo'yu takımda tutup yanına bir yardımcı bulmak. Justin Dentmon, Malcolm Delaney, Bobby Dixon gibi...

Yukarılara oynamak istiyorsak ondan daha iyi ya da en azından onun kadar iyi bir guard alıp Arroyo'yu yardımcı olarak kullanmalıyız.Teodosic, Calathes, Langford ...

Gordon sakatlanmasaydı zaman zaman oyun kurucu mevkiine geçip Arroyo yu dinlendirirdi. Seneye kalacak ise muhakkak bir Amerikalı oyun kurucu yardımcı olmalı ona,özelliklede eurolig de..

Eleştirilmeyi hak etmiyor, bazen anlamsız zorlamalar yapsa da, bu zorlamaların çoğunu takımın lideri olmasının ve sorumluluk alması gerektiğinin bilinci ile yapıyor. Yaşı ve fiziki durumu ile aldığı süreleri hesaba katınca tercih hataları yapması son derece doğal.

TOP 16'da dört maçın ardından Arroyo'nun süre ortalaması 35 dakika, ki bu maçların çoğunda ikinci yarılarda neredeyse hiç çıkmadan oynuyor. Bu yaşta bir oyuncu, bu süreleri alırken, TOP 16'da, Euroleague gibi bir platformda, savunmalarda kemik sesleri gelmeye başlarken illa ki zorlamalar yapacaktır, illa ki tercih hataları yapacaktır. Burada bizim yapmamız gereken TBL'de olabildiğince onu ekonomik kullanmak, maç içinde dinlenme sürelerini arttırmak ve Arroyo dışında da işlerliği sağlanabilecek düzenler kurmak.