Eğer dinim bana Allah'tan başkasına egilmemi yasaklamasaydi önünde saygıyla eğilirdim.
Muazzamsin, fevkaladesin...
Muazzamsin, fevkaladesin...
Drogba örneği hiç olmamış bence.Takımın tek silahı olması kendisinin suçu değil. Tıpkı futboldaki gibi hücumda sadece Drogba'ya endeksli olmamızın Drogba'nın suçu olmaması gibi. Arroyo iyi oyuncu. Arroyo kadar olmasa da ona yakın kalitede bir oyuncu alsan; bazı maçlarda dibi de görmez. Futbolda da Drogba, Emirates Cup'ı aldı. Ardından Süper Kupa'da FB'ye karşı haksız rekabetti. 5.haftada lig gidecek derken BJK deplasmanını aldı. Deplasmanda Juve maçını tek başına aldı. İçerdeki Juve maçında hücumda yine büyük güçtü, indirdiği top gol oldu. Büyük maçlarda ağırlık koymayan Drogba olmasaydı bulunduğumuz noktada da olmazdık. Milli takımını da taşıdı eee bir yerde tükendi. Yeniden güç kazanacağı sırada da sakatlandı. Vites boşta gidiyor. Ama sorsan ''Drogba katkı vermiyor'' İşte bunu düşünenlerin çoğu da yine kazanamayınca ''Arroyo yetersiz'' diyor. En başa dönüyorum. Koskoca takımların tek silahları 35lik ihtiyarlarsa, ben o ihtiyarlara suç bulmam. Onlara saygı duyar suçu başka yerde ararım.