Sana puanım dokuz kanka
Bugün Manuchar'la birlikte oynamayan oyuncumuzdu.Neden oynamadığını bilen var mı?
Avrupa seviyesin de iş yapamıyor demek ya maçları izlemiyorsunuz anlamına geliyor yada arroyo ya özel bir kininiz var. Oynadığı oyun herkesce kabul görüyor ve beğeniliyor zaten bunu istatistikleriyle de görüyoruz nasıl iş yapamıyor diyorsunuz anlamıyorum.
Maçların hemen hepsini izliyorum Arroyo iyi fakat tek başına oyun oynanmaz elinde eriyen toplar son 4-5 saniyede zorlama ile atılıyor.Girerse girer.
Hücum aksiyonlarımız kilitleniyor. Bu sene aliağa , Telekom , Banvit , Kuban ve kaybettiğimiz çoğu maçta Arroyo durdu takım oynamadı burda suç arroyo'da değil ama FB Futbol takımındaki Alex gibi Arroyo as Değil skorer oynamalı takımı yönetmek değil yardımcı olmalı yaşından dolayı çok yük biniyor.
Langford
Arroyo
Gordon rotasyonu efsane olur.Örneğin Langford'un dinamizmi Gordonun çevikliği ve sert savunması ile Arroyo'da rahatlamış olur.
Herkesi anlıyorum Arroyo'nun oyun zekasına diyecek birşey yok ama Arroyo'yu yedekliyecek sağlam bir yabancı bir Türk guard şart.
Endere güvenip Guard'a gerek yok diyen herkesle sabaha kadar tartışırım.
Arroyo
Langford
Gordon
Nikolov
Olursa çok iyi olur.