Carlos Arroyo

Allah nasıl bir oyun zekası bahşetmiş böyle yahu, kendisine olan hayranlığım zaman içinde artarak devam ediyor cidden. Bunları sıfır sayıyla çıktığı bir maçtan sonra bile yazdırabiliyor olması onun ne kadar özel bir oyuncu olduğunu da belli ediyor :)
 
bob ross resim çizerken bizi bizden alıyordu , arroyo da oyundayken her hareketiyle bizi bizden alıyor. belki şurada güzel bir asist vardır
 
Tavsiyem 2000'li yıllardaki Porto Riko - ABD maçını izle. Arroyo o zaman ynılmıyorsam 24-25 yaşlarındaydı. ABD'yi tek başına yendi, o ABDnin ünlü gardlarına yüzyılın dersini verdi. Bu adam eğer Avrupaya erken gelse, Euroleague'in altını üstüne getirir, alınmadık şampiyonluk bırakmaz, Euroleague'in tartışmasız 1 numarası olurdu. Şimdi bile bu yaşta hala Avrupa'nın en iyi üçü arasında...

Nba kariyerini de izlemiş bir adam olarak hiçbir dönemde hem oynayan hem oynatan guard olmadı Arroyo :)
Diğer PortoRiko'lu guardlar gibi (Ayuso,Dalmau,Barea) disiplinden kopmaya çok müsait bir tarzı vardı Arroyo'nun. Ama yaşı ilerledikçe öyle bir olgunluk gösterdi ki muazzam.
 
Ismail Senol ‏@ismailsenol 29 sn.
Carlos Arroyo'nun burktuğu bileğindeki bağlarda yırtık ya da kopma yok, tedavisine Barcelona'da devam edilecek. Pazar gününe yetişebilir.


Pazar bu seriyi yeniden başlatır yetişirse ve Barcelona'da 5. maçta final oynarız.
 
Dün oynanan Barcelona-Galatasaray Liv Hospital maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Carlos Arroyo’nun yapılan muayene ve incelenen MRG tetkikleri sonucunda takım doktoru Adnan Bağrıaçık bir açıklama yaptı:"Yapılan tetkiklerin ardından sol ayak bileği tendonunda gerilme ve yırtık teşhis edilip, tedavisine hemen başlanmıştır. Sporcumuzun özverisi ve sağlık ekibimizin çabalarıyla Pazar günü İstanbul’daki maça yetişeceğini ümit ediyoruz. Kafilede yer alan diğer 13 sporcumuzun yarınki maça çıkmasını engelleyici bir sağlık problemi yoktur."
 
2. macta yer alır demiştim, ufak bir sekmeyle 3. maç sahada yer alacakmış. Güzel haber.

sakatlığın sıcağı sıcağına sosyal medyada "birkaç hafta yokmuş!! 11!!!" diye goygoy yapanlara selam olsun.
 
İnanılmaz bir yetenek ve takıma yaptığı liderlik muazzam, umarım serinin üçüncü maçına yetişir. O çıktıktan sonra takımın sudan çıkmış balığa dönmesini normal karşılamak lazım. Malesef Avrupada yerine konulabilecek oyuncu sayısı da 2 veya 3'tür en fazla ki ben kimseye değişmem kendisini. Keşke yaşı müsait olsaydı da yıllarca izleyebilseydik bu forma altında, çok büyük keyif gerçekten. Bıraktığında yerini nasıl dolduracağız cidden bilmiyorum.
 
Barcelona gibi bir ekibe karşı, hem de sakat sakat 34 dk süre alıp 21 sayı 4 asist ile oynamak her babayiğidin harcı değil. 4/7 üçlüğe hiç girmiyorum bile... Emeğine sağlık yaşayan efsane... (y)
 
basketbolu bırakacağı ana kadar süresiz sözleşme yapılsın hemen. bir de onu yedekleyecek birini bulsunlar ve Gordon"u da kaçırmasınlar tabii.
 
Dün salonda herkes maçın başlaması için son 10 dakikayı bekliyorken bi anda bizimkileri arkasına takıp, en önde koşarak, komutan gibi parkeye çıkması... O duygu anlatılmaz... Bütün salon ayağa kalktı.
 
Helal olsun sana Büyük lider.
Keşke 3-4 sene önce alabilseydik seni.Ama seni izlemek büyük zevk.
Dün topla attığın fake'ler ile barca savunmasını zor durumda bıraktı büyük oyuncusun.
 

Üst