Carlos Arroyo

31gAb0.png
 
Bence de kulüpte kalmalı basketbolu bıraktığında. Böyle adamlar her zaman gerekli, Dünya ve Avrupa basketbolunda saygı duyulan bir isim. Ama ben kalacağını zannetmiyorum.
Ayrıca son durumu nedir? Akşama oynaması zor diyorlar..
 
Carlos'un oynayacağını düşünüyorum. Geçen sezon Barca maçında bileğinden sakatlanıp İpekçi'de ki maça çıkan adam bugün de oynar. Carlos büyük profesyonel ve bunun yanında çok büyük bir karakter. Kendisini maça hazırlar diye düşünüyorum.
 
All star'da show yapan adam ne hikmetse 3 gün sonra ortalarda yok, nasıl bir rahatsızlıksa, üstüne Ender'de benzer bir rahatsızlık Hayatta herşey olabilir ama bilmediğimiz şeyler var gibi. Ergin hoca da bu sebeple basın toplantısına gelmemiş olabilir. Bu yönetimden herşey beklenir. Bizim gerçek düşmanımız içerde, bizi vuranlar içimizde maalesef.
 
Önceki yıllarda takımı taşıyan adam olması bir kenara artık takım için yük olmaya başladı Avrupa maçlarında.Maç özelinde yazmıyorum tabii ki.Sezonun kalanında her maç kendi potasına 20 sayı atsa önceki yaptıklarıyla hep iyi hatırlanacak buna şüphe yok ama artık seneye hiçbir şekilde düşünülmemeli bana kalırsa eğer devam edecekse basketbola
 
Valla bunu yazacağımı hiç düşünmezdim ama özellikle EL deplasman maçlarında takıma müthiş zarar veriyor.

Sezon sonu Arroyo bırakır diye düşünüyorum, kendi de farkındadır bu durumun.
 
Eleştirmekte haklısınız tabiki ama adamın yaşı, aldığı süresi, yedeği olmaması gibi durumları da göz önüne alalım.

Şu da bir gerçek ki Arroyo, Micov ve Erceg bu sene çok kötü şut yüzdesi ile oynuyorlar.
 
Takımda herkes görevini yapıp Carlos yapmıyorsa anca o zaman durumu sorgulanıp eleştirilir. Ancak herkesin kafasına göre takıldığu şu durumda ona gelene kadar ohooo.. Vefasızlığın lüzumu yok. Zaten kariyerinin sonunda adam. Kendi en doğru kararı verecek karaktere sahip birisi. Kendi gitmediği sürece git denmemeli bence..
 
Dün dinlenince son periyot oyuna girdi ve maçı getirdi.
Onu böyle dinlendirmek gerekir.
Burda da en önemli iş Ender'e düşüyor.
Ender Arroyo'ya ne kadar yardımcı olur, onu ne kadar dinlendirirse Arroyo'nun performansı o kadar artar.
Dün bunun en bariz örneğini gördük.
 
Arroyo sakatlanmış, macabi maçında yokmuş. Benim gönlüm ve aklım geçen maç mide bozulması ve şimdi de bu sakatlık sonrası başka başka çalışıyor. Kalbim yok diyor yalan değildir sakatlık ve hastalık haberi dogrudur diyor, beynim de ise binbür türlü soru...
 

Üst