Carlos Arroyo

Nolan´ ın eski takımlarında gösterdiği disiplin ne seviyede bilemiyorum ama bizdeki disiplinsizliğin ana kaynağı yaşanacak maddi sıkıntılardı.

Bunu öngörerek bir an önce kulüpten uzaklaşmak istedi ve bağların kopmasını sağladı.
 
Sarı-kırmızılılarda yine Arroyo krizi yaşanıyor. Dün Miami’den İstanbul’a dönen yıldız oyuncu, yönetime ödeme yapılması için bugüne kadar süre verdi. Para ödenmezse Porto Rikolu yarın 06.30 uçağıyla geri dönecek

Galatasaray’da potadaki kriz bitmek bilmiyor. Ödeme konusunda sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar Cumartesi günü basketbolcularla yapılan toplantıda “2 ay geriden ödeme yapalım” dedi ve tüm oyuncular bunu kabul etti. Ama o sırada sakatlığının tedavisi için Miami’de olan Carlos Arroyo toplantıda bulunmuyordu.

UÇAK BİLETİNİ ALDI

Galatasaraylı idareciler de dün saat 15.00 sularında Türkiye’ye gelen yıldız oyuncuyla aynı gün toplantı yapmak istedi. Ancak Arroyo bu toplantıya katılmayacağını ifade etti. Ve bağların kopma noktasına geldiği ifadeleri dün menajeri aracılığıyla yönetime iletti. “Pazartesi’ye (bugüne) kadar 3 aylık alacağım ödensin. Aksi halde yarın 06.30 uçağına bilet aldım. ABD’ye dönüyorum” ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMA YAPILACAK

Carlos Arroyo hakkında Galatasaray'ın bugün bir açıklama yapması bekleniyor.
 
Ural Aküzüm:Arroyo büyük oyuncu ama GS’den büyük değil. Bize yakışan oyuncularla devam edeceğiz.Bu konuda Ergin Hoca da benimle aynı fikirde . Bu acıklamalardan sonra Carlos'a gitti diyebiliriz artık .. Sen oyuncuya hak ettigi parayı ödeme sonra 'carlos' cok yanlis davrandi .. Emeklerin icin tesekkürler Arroyo .. Yolun acık olsun .. Bir rüyanin bitişi ..
 
Bu sezon artık bitsin istiyorum.
Bu kadar sorun varken hala iddiamızı korumak için Carlos'a ihtiyacımız vardı. O da pes etti sonunda. Takım düşmüşken tek başına direndiği maçları gördükten sonra hiçbir şey söylemeden sadece teşekkür ediyorum kendisine. Crossoverlarını çok özleyeceğiz.
 
Bir efsaneye daha veda vakti . En kötü yanı da dostça ayrılamıyor olmak ve 3 aylık parasını istedi diye yöneticiler tarafından hain ilan ediliyor olması. Bugüne kadar verdiğin tüm emeklerin için çok ama çok teşekkürler Carlos
 
Bütün oyuncuların kabül ettiği ödeme planını Arroyo da kabül etmeliydi.Etmemek hakkı tabi ama etmeliydi.

Kulübün mali durumu ortada.Bütün oyuncular feragat edip, gecikmeli ödemeye okey vermişse Arroyo'nun yaptığı oyun bozanlıktır.

Arroyo'nun parasını günü gününe almak istemesi hakkıdır.Ama 3 ay gecikmeli alsa açlıktan ölmez.Parasını da her türlü alır.Arroyo gibi el üstünde tutulan bir oyuncuda aidiyet duygusunun biraz daha fazla olmasını beklerdim.
 
Olayın iç yüzü nedir bilmiyorum. Her ne olursa olsun Carlos'un gitmesini bizim için çok büyük bir kayıp ve üzüntü verici bir olay.


Yönetim bu oyunların maaşlarını vermekle yükümlü. Her halükarda bu gidişten sorumlular.
Yalnız şöyle bir durum var. Eğer takımın geri kalanı ile ödeme konusunda uzlaşılmış ve 3 ay geriden de olsa ödemeler yapılıyorsa Carlos'un da buna uyması gerekirdi. Buna mecbur değil ama takımdaşlık bunu gerektirir.
 
Carlos'un facebook hesabından ayrıldığı resmen açıklandı.

PREMIER POINT GUARD CARLOS ARROYO LEAVES GALATASARAY
Istanbul: On Monday the former NBA and Olympic hero, point guard Carlos Arroyo announced that he was parting ways with the Turkish Euroleague Club Galatasaray S.K. due to an unfortunate financial quarrel with the Istanbul franchise.
Mr. Arroyo did not play in Sunday's game but made the following statement from Istanbul:
I am deeply saddened to inform the press and the great fans here in Istanbul of my decision to conclude my time with Galatasaray.
My decision to leave the team came only after long and careful consideration. It is with regret, yet firm conviction, that under the team's current unstable financial situation, I can no longer be a part of the Galatasaray team.
I would like to take this opportunity to thank the faithful fans of Galatasaray for the love and respect they have shown me over the last three years. You will always have a place in my heart.
I also would like to thank Coach Ataman for placing his utter confidence in me during these memorable years. I will forever be thankful for everything you have done for my career.
To my teammates, thank you for pushing me and inspiring me when I needed it most! I will miss you guys the most.


https://www.facebook.com/carlosarroyopr
 
Bir de kimse Galatasaray'dan büyük değildir diye edebiyat yapmazlar mı.Arroyo Galatasaray basketbolunu büyütmek için var.Bu doğrultuda saha içinde icraatler yapmaya çalışan bir oyuncu.Ve sizler de hakkını vermelisiniz.Snejder hakkını istedi ona aynı muameleyi uygulayamadınız? Snejder Galatasaray'dan büyüktür mü diyeceğiz şimdi? Peki sizler nasıl Galatasaray'ı büyütüyorsunuz.Kimse Galatasaray'dan büyük değildir demekle Galatasaray büyük olmuyor.Bugün rakiplerimiz gülerek izliyor bu gelişmeleri.Hepsini geçtim Arroyo yerine bu takımda kim oynayacak siz mi oynayacaksınız ey yöneticiler..Bu saatten sonra play-off başarı olur
 
Bu adam ne yapsa ne etse ağzımızı açmaya hakkımız yok. Hele yönetici denilen vasıfsızların hiç yok. Yeri geldi 50 dk oynadı yeri geldi parasını almadı. Umarım hakkını helal eder bize. YÖNETİCİLERİN YAPTIĞI "KİMSE GALATASARAYDAN BÜYÜK DEĞİLDİR ADLI AÇIKLAMA DA BİR ŞUBEYİ YÖNETENLERİN DAHA NE KADAR İĞRENÇLESEBİLECEGİNİN ÖRNEĞİ. Bu saatten sonra ne desek BOŞ
 
Yönetim ilke, duruş, Galatasaray ruhu diye ancak liseli ergenleri kandırabilir. Sözleşmeli oyuncuna parasını vermemek Galatasaray ilkesi ise yönetim sonuna kadar haklı!!! Ribery gitti, Hajrovic gitti, şimdi de Arroyo gidiyor ve bu olayların hiçbirisinde yönetim biz hatalıyız demedi, ancak oyuncuları taraftarın önüne atarak işten sıyrılmayı seçtiler. Böyle olaylarda yönetimlere en ağır tepki koyulmalı ki bizi aptal yerine koymasınlar. Arroyo 3 yıldır efsanemizdi de, parasını isteyince mi ilkesiz bir duruş sergilemiş oluyor. Eğer yeni gelecek yönetim basketbola ciddi bir ilgi göstermezse seneye play out oynadığımız zamanlara döneriz.
 
Keşke bu şekilde ayrılmasaydık. Camia olarak karşılamayı çok iyi biliyoruz, ancak uğurlamayı hiç bilmiyoruz.
 
Hawkins olayı, geçen seneki fb deplasmanındaki hakem rezaletinde bile bu kadar moralim bozulmamıştı. Oturup ağlayacağım neredeyse. Benim için sezonun bittiği andır. Ah be Carlos.. Ural Aküzüm de "bize yakışanlarla devam edeceğiz" demiş. Lan siz ödemeleri zamanında yapıp bize yakışmayı neden denemediniz hiç? Bu gidişle kimse kalmaz, Özyer asist yapar, sen de smacı vurursun artık. Geleli bir hafta olmuş, etik dersi veriyor hırbo! Sen kiiiiim, Carlos kim? Yeter ya nedir bu taraftarın çektiği yeter..
 

Üst