Cem Akdağ

Re: Ben Sonuna kadar CEM AKDAĞ Diyorum!!!

A.Çağlar TORUN' Alıntı:

Harika haberler. Zaten Cem hocaya haksızlık yapılmaz diye düşünüyordum.

Eurocup vizesine çok sevindim. Wildcard alabilirlerse oyuncu seçimleri olsun, hedefler olsun herşeyi pozitif etkileybilecek bir avantaj olur.

Bütçeyi de arttırmaları halinde tüm rüzgarı arkamıza alırız yeni sezon öncesi.

Can Akogul' Alıntı:
A.Çağlar TORUN":3nvtsacb]Şimdilik evet. [url="http://www.salsabasket.net/2010/04/gsarayda-cem-akdag-kalyor-avrupa-vizesi.html' Alıntı:
http://www.salsabasket.net/2010/04/gsar ... izesi.html[/url]

Harika haberler. Zaten Cem hocaya haksızlık yapılmaz diye düşünüyordum.

Eurocup vizesine çok sevindim. Wildcard alabilirlerse oyuncu seçimleri olsun, hedefler olsun herşeyi pozitif etkileybilecek bir avantaj olur.

Bütçeyi de arttırmaları halinde tüm rüzgarı arkamıza alırız yeni sezon öncesi.[/quote:3nvtsacb]

Haberler güzel ama bütçe ile ilgili olan kısım yanlıştır umarım. Yani yanlıştır herhalde, gelecek sezon şampiyonluk yolunda kadro kurulacak denmişti.

Bütçe artışı olmayacaksa yanımızda bir isim yazmasının herhangi bir mantığı da olamaz. Zaten 4 milyon civarı bir paraya kurulmuş bir kadromuz var yine öyle olacak diyelim. Bunu da sponsordan alıyorsak bizim takım bedavaya gider. Böyle bir durumda sponsor alma kardeşim o zaman.

İkinci konu ise haberden anladığım kadarıyla bütçe artsaydı Ataman gelecekti. Yani haberi yapan bana bunu söylemiyor ben haberin içeriğinden bunu anlıyorum. Kısacası sıkışınca yine tutu elinden Cem Hoca'nın.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Bütçe artışı olmayacaksa yanımızda bir isim yazmasının herhangi bir mantığı da olamaz. Zaten 4 milyon civarı bir paraya kurulmuş bir kadromuz var yine öyle olacak diyelim. Bunu da sponsordan alıyorsak bizim takım bedavaya gider. Böyle bir durumda sponsor alma kardeşim o zaman.

İkinci konu ise haberden anladığım kadarıyla bütçe artsaydı Ataman gelecekti. Yani haberi yapan bana bunu söylemiyor ben haberin içeriğinden bunu anlıyorum. Kısacası sıkışınca yine tutu elinden Cem Hoca'nın.
Bu sene yaşanan bu kadar olaydan sonra yöneticilerin seneye telafi edeceğiz seneye şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız dedikten sonra hala bütçeyi azaltmak söz konusu bile oluyosa yazıktır gerçekten yazıktır.

Yiğit Şardan ne demişti bornova maçı sonrasında boynu bükük bir şekilde demekki galatasaray her branşta şampiyonluğa oynayacak kadro kurmalıymış tarzında bişey demişti.Bende bunu gelecek adına umut verici bir açıklama olarak görmüştüm.Geçen seneki küçüleceğiz safsatalarından ders aldıklarını düşünmüştüm.

Haber bana pek inandırıcı gelmedi,yanlış anlaşılmasın yani yalan demiyorum,istihbaratı yanlış olabilir diyorum...Çünkü konuşulanlarla taban tabana zıt bir metin,özellikle bütçe konusu...Çünkü sponsorla böyle bir bütçe azaltmaya gideceğimiz pek mantıklı gelmedi,hatta imkansız birşey bu geçen yılki bütçemiz zaten ne kadarki böyle bir azaltmaya gidelim...

Ancak aklımda şöyle birşey var acaba adı geçen birkaç sponsorla görüşüldü ve onlarla ortak bir hedefte buluşulamadı,yani bu sponsurluklarla istenilen varoluşu sağlayamacağımız anlaşıldı ve vazgeçilip onurlu bir duruşmu sergilenmek istedi...
Yani cafe crown gibi yarım yamalak bizi hedefe ulaştırmayacak sponsorluklara hayır denilip yam tam destek sağlayacak bir sponsorla yada sponsorsuz çıkıp onurlu bir mücadelemi verelim denildi...Tek mantıklı durum bu...

Eğerki böyle bir duruş sergilenmişse ben bu kararı alanları ayakta alkışlarım,artık yarım yamalak sponsorluklardan gına geldi,Galatasaray sus payı verilerek susturulmamalı ya tam destek verilmeli yada hiç bu işlere girilmemeli...Neyse bunların hepsi yorum tabi gerçeği hala bilmiyoruz..

Yok bende sanmıyorumda yani bütçenin düşürülmesinin tek mantıklı gerekçesi bu olabilir diyorum...Yani benim açımdan başka bir mantıklı seçenek yok,bütçenin düşürülmesiyle ilgili...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Yok bende sanmıyorumda yani bütçenin düşürülmesinin tek mantıklı gerekçesi bu olabilir diyorum...Yani benim açımdan başka bir mantıklı seçenek yok,bütçenin düşürülmesiyle ilgili...
Haklısın ama unuttuğun bişey var:)
Galatasaray Basketbol şubesinde uzun zamandır pek mantıklı şeyler olmuyor

Can Akan' Alıntı:
Haklısın ama unuttuğun bişey var:)
Galatasaray Basketbol şubesinde uzun zamandır pek mantıklı şeyler olmuyor

Ben tüm iyi niyetimle bu ayrıntıyı hep es geçsemde,bu acımasız gerçekle beni birçok defa yüzleştirdiğin için teşekkür ederim... :)

Daha köprünün altından çok sular akar, salsa daki haberin yönetimin beyin jimnastiği olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Re: Cem Akdağ ile Sezon Değerlendirmesi

Pınar, Taksimden Galatasaray lisesine doğru İstiklal caddesinde aşağı inersen, Solda Mc Donald's vardır onu geçtiğin gibi ilk sokaktan sola döneceksin. Sokağın sağına doğru kafanı kaldırırsan orda Cafe Klan yazısını görürsün. 3. katta bir kafe.

Cem hocanın kalmasına sevindim.Zaten kalmayıda verdiği özveriden dolayı %100 haketti.
Yalnız bu sene özellikle oyuncu rotasyonundan çok sıkıntı çekti.Oyuncularını yeterince dinlendiremiyor, bazı oyuncularının da 40 dakikaya yakın oynamalarından şikayetçiydi.
Bu sene yönetime isteklerini çekinmeden belirtmelidir.Kesinlikle elimdeki oyuncularla idare ederiz,oyuncuya ihtiyacım yok, para harcamaya gerek yok gibi şeyleri yönetime söylememesini umut ediyorum.Tamtersi bu takımı şampiyon olabilmesi için bütün gerçekleri yönetime söylemelidir.
Ben inanıyorum ki Cem hoca şampiyon olabilmemiz için gerekenleri çok iyi biliyordur. Eğer sezon başında taraftarımız kurulacak kadronun şampiyonluğa oynayabileceğini hissederse desteğini daha çok arttıracaktır...

Basketbol Takımımızın Maç Forması Hediye!

Zorluklarla ve engellerle geçen bir sezonun ardından Beko Basketbol Ligi?ni gösterdiği özveriyle dokuzuncu sırada tamamlamayı başaran Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı oyuncularımızın maç formaları ve şortları şanslı taraftarlarımızı bekliyor.

Yarışmaya katılmak için, katılımcıların Galatasaray.com üzerinden yayınlanan videonun sonunda sorulan sorunun doğru yanıtını işaretlemeleri yeterli.

Doğru cevabı veren 905. ve 1905. Taraftarımız sorunun cevabında seçtiği yıldız oyuncunun orijinal maç formasını ve şortunu kazanacaklar.

Yarışmaya katılmak için tıklayınız.

Dünkü toplantıya gidenlerden biriyim. Kafamda toparlıyıp vaktim olunca yazıcam. Belki diğer arkadaşalar önce davranır