Cem Akdağ

Teşekkürler Cem AKDAĞ!

Gsaraycafecrowndaakdagdonemi2.jpg

Çoğu kimsenin içinde bulunduğu durum nedeniyle bırakın koçluğu takımın başına geçmesi için alternatif isimlerden birisi bile olmak istemeyeceği bir dönemde büyük bir sorumluluk ve arma aşkı ile göreve gelip, alnının akı ile bu görevi yapıp büyük bir başarıya ulaştırdığı ve bizlerle mükemmel bir sinerji oluşturduğun için sonsuz teşekkürler...

Re: Teşekkürler Cem AKDAĞ!

Eski görevi için teşekkür edilip yeni görevinde başarılar dilemek gerekli,içimizde kalmalı...Cem AKDAĞ CANDIR!

Herşey için teşekkürler koç..
Son yıllarda Galatasaray camiasına her açıdan layık olan nadide insanlardan biriydin.
Elbet bu kalpler yeniden buluşur..

Karakteri ve oynattığı basketbolla camiamıza gerçekten yakışan mükemmel bir hoca. Galatasaray'da kalıcı olması dileğiyle. Teşekkürler.

Önce teklif, sonra 1 aydan fazla suskunluk, sonra arayıp başkalarıyla görüşüyoruz deme cüreti, son olarak da nezaketen telefon. İşte GS CC..

Ben cem hocanın gitmesinden yanaydım ama böyle birşey yaptıysak büyük ayıp etmişiz gerçektende.

Kurtuluş ağabey vermek istediğin mesajı anladık tamam 8)

Cem Akdağ Hoca, her şey için teşekkürler !

53 misafir gözüküyor.Misafirler burayı okuyabiliyor mu?

Dün Antu da buradan mesajlar vardı. :oops:

Zor zamanda onun giydiği ateşten gömleği giyecek kimseyi bulamazdık. O itiraz etmedi, giydi ve aslanlar gibi de yönetti takımı.
Bence böyle ayrılmak güzel olmadı kabul ama bence hayırlı oldu bu ayrılık.
Çünkü yönetim Cem Hoca ile devam edilse bu şubeye yine üvey evlat gözüyle bakacaktı, yanlış bir hamle ama durum bu. Bu yapılacaktı. Daha sonra da olası başarısız sonuçlar ve belki de daha kötü ayrılacaktık.

Her şey için teşekkürler Cem Akdağ. Sen takımı kurtaran, görevden kaçmayan, adam gibi adam olarak ayrıldın kulüpten.

Cem Akdağ benim için farklı yerde bir adamdır. Umarım Şubenin başına geçer. Hem erkek- hem kadın basketbolundan analdığından ve ikisinde de aktif görev aldığından Şube başına geçmek için en uygun isimdir. Yönetim duy bu sesi, uçak kaldır uçur bizi :)

Oktay Mahmudi son derece saygı duyduğum ve Galatasaray çatısı altında görmekten mutluluk duyacağım bir antrenördür.

Ancak Galatasaray'ı geçen sene ipten alıp yılın takımı yapan mükemmel bir basketbol oynatan ve mucizevi seriler yapıp takımı ligde bırakın Cem hocanın gitmesini kesinlikle içimde sindiremem.Bİiz Galatasaraylıların en çok övündüğümüz noktası Galatasaray duruşu 2-3 yıldır Cem hocaya yapılanlar sayesinde kaybolmuştur.Cem Akdağ Avrupa şampiyonu olan kadın takımının çimentosunu atmış,skandal sonrasında küme düştü diye bakılan ekipte elini yükün altına sokarak bizim gönlümüzü kazanmıştır.

Sayın Yiğit Şardan geçtiğimiz yıl Zafer Kalaycıoğlunun buraya gelmesinde ki en önemli kişidir.Aynı Oktay hocanın buraya gelmesini sağladığı gibi.Oktay hocayı Zafer K. ile bir tutmuyorum ancak sürekli bir değişim yapma isteği hem Sayın Şardan'a hem de Galatasaray basketbol şubesine büyük zararlar vermektedir.Umarım Şardan'ın üstündeki bir yönetici bunu görüp bir dur der.

Biz seni sevdik Cem Akdağ..

En zor dönemde takımı alıp üst noktalara taşımak kolay iş değil.Kimsenin yanaşmayacağı bir dönemde ateşten gömleği giydi Cem Akdağ.Bu yüzden çok değerlidir gözümde.Önümüzdeki sezonda Cem Akdağ'ın takımı yönetmesini istiyordum.Bu olmadı.Ama Cem Akdağ'a şubede yeni bir görev verilerek onurlandırılması lazım.Basketbol şubesinde Cem Akdağ bulunmalı.

İçindeki Galatasaray aşkıyla çok büyük bir sorumluluğun altına girdi ve gayet de başarılı oldu Cem hoca. Yolları ayırmak üzücü, umarım yeni sezon için şube içinde önemli bir görev verilir kendisine. Her şey için çok teşekkürler Cem Akdağ... Yolun açık olsun, umarım yeni sezonda yine çok sevdiğin takımının içinde kalırsın...