Cem Akdağ

Re: Ben Sonuna kadar CEM AKDAĞ Diyorum!!!

Bu sene TBL'de yine büyük ihtimalle Efes ya da Fulker şampiyon olacak. Ama 2009-10 sezonundan akıllarda kalacak olan tek şey bana göre bizim takımın olağanüstü şartlardaki onur mücaelesi ve neredeyse playoff yapma şansını yakalamış olması olacak. Bu nedenle bu kadronun içindeki yerlisi yabancısı, coach'u yardımcısı, herkes büyük bir saygıyı hak ediyor.
Önümüzdeki yıl ise şartlar normalize olacak. Takımı tutkal gibi bir birine yapıştıran olağanüstü bir durum olmayacak. O nedenle hem oyuncuların hem de coach'un performansı kestirmek kolay değil.
Yine de öyle sanıyorum her GS'li basketbolseverler en zor anlarda sorumluluğu üstlenmiş, bu mücadeleden onuruyla ve alnının akıyla çıkmış, üstelik GS'liliği tescil edilmiş Cem Akdağ'ı yeni sezonda da takımının başında görmek isteyecektir.

Bu arada başlıkta Cem Akdağ yazıyor ama ben Cihanasever hocanında en az Cem hoca kadar katkısı olduğunu düşünüyorum.

Cem Akdağ&Cihansever Yeşildağ ikilisiyle yola devam edilmeli

E.Ataman'ı zamanında çok istedim, ama Cem Hoca herşeyiyle bu takımın koçu olduğunu ispatladı, umarım gelecek sene takımın başında o olur.

Re: Koçumuz Cem Akdağ

"Önemli bir işin altından kalktık"
Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu 9. sırada tamamlayan ve play-off şansı yakalayamayan Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Cem Akdağ, önemli sıkıntıların yaşandığı bu sezon için elde edilen sonucun mutluluk verici olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımda yaşanan ''Cemal Nalga skandalı'' sonrası göreve gelen Cem Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada sezonu değerlendirirken, gelinen noktada koydukları hedefe ulaştıklarını aktardı.

Galatasaray Cafe Crown'da antrenörlük görevini kabul ettiği zamanda takımın çok zor bir durumda olduğunu hatırlatan Akdağ, şunları söyledi:
''Ben çok eski bir Galatasaraylıyım ve görevi kabul ederken de takımın ligde kalacağına olan inancım ön plandaydı. O dönem yöneticimiz Mümtaz Tahincioğlu, yaptığı açıklamalarda, takımın ligde kalmasının kendileri için şampiyonluk sayılacağını, oyunculara da böyle söylendiğini aktarmıştı. Süreç içinde alt sıra takımların, iddialı ekiplere karşı aldığı başarılı sonuçlar nedeniyle küme düşme hattı ile play-off hattı arasındaki fark kapandı. Herkes de bizim play-off oynayabileceğimizi düşünmeye başladı. Tabii ki böyle bir şansımız da vardı ancak unutulmamalı ki, takım olarak bu noktaya ulaşabilmek için çok ciddi bir mücadele verdik. Oyuncularımız fiziksel ve psikolojik olarak çok etkilendi. Son maçlarda yerli oyuncularımızın yorgunlukları belirginleşti. Neticede takım olarak baştan koyduğumuz hedefimize ulaştık. Bizim için son derece büyük bir mutluluk. Önemli bir işin altından kalktık.''

-TARAFTARA TEŞEKKÜR-
Cem Akdağ, takım olarak geçtikleri zorlu dönemlerde kendilerine olan desteklerini hiç azaltmayan Galatasaray taraftarına teşekkür etti.

En zorlu zamanları sarı-kırmızılı taraftarların verdiği destekle aştıklarını belirten ve Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile yönetim kuruluna da teşekkür eden Akdağ, ''Gelecek sezon için çalışmalarımıza 1-2 gün içinde başlayacağız. Galatasaray Cafe Crown, gelecek sezon yine şampiyonluklara oynayan pozisyonda yerinini alacaktır'' ifadelerini kullandı.

-''YABANCILARIMIZI TUTMAK İSTİYORUZ''-
Galatasaray Cafe Crown'da sezonun tamamlanmasının ardından kadro planlaması için harekete geçtiklerini anlatan Akdağ, kadrolarındaki yabancı oyuncularla da devam etmek istediklerini dile getirdi.

''Teknik kadro olarak yabancı oyuncularımızın hepsini takımda tutma taraftarıyız'' diyen Cem Akdağ, ''Tabii ki bütçemiz bazı takımlara oranla daha kısıtlı. O yüzden imkanlarımız el verdiği müddetçe yabancılarımızı kadroda tutabilirsek memnun kalacağız. Çünkü hepimiz bu oyuncularımızı benimsedik ve bir takım olduğumuzu gördük. Yönetimimiz de bize söz verdi ve kalmaları için elimizden geleni yapacağız'' şeklinde konuştu.

AKDAĞ: HEDEFİMİZE ULAŞTIK...

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu 9. sırada tamamlayan ve play-off şansı yakalayamayan Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Cem Akdağ, önemli sıkıntıların yaşandığı bu sezon için elde edilen sonucun mutluluk verici olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımda yaşanan ''Cemal Nalga skandalı'' sonrası göreve gelen Cem Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada sezonu değerlendirirken, gelinen noktada koydukları hedefe ulaştıklarını aktardı.

Galatasaray Cafe Crown'da antrenörlük görevini kabul ettiği zamanda takımın çok zor bir durumda olduğunu hatırlatan Akdağ, şunları söyledi:

''Ben çok eski bir Galatasaraylıyım ve görevi kabul ederken de takımın ligde kalacağına olan inancım ön plandaydı. O dönem yöneticimiz Mümtaz Tahincioğlu, yaptığı açıklamalarda, takımın ligde kalmasının kendileri için şampiyonluk sayılacağını, oyunculara da böyle söylendiğini aktarmıştı. Süreç içinde alt sıra takımların, iddialı ekiplere karşı aldığı başarılı sonuçlar nedeniyle küme düşme hattı ile play-off hattı arasındaki fark kapandı. Herkes de bizim play-off oynayabileceğimizi düşünmeye başladı. Tabii ki böyle bir şansımız da vardı ancak unutulmamalı ki, takım olarak bu noktaya ulaşabilmek için çok ciddi bir mücadele verdik. Oyuncularımız fiziksel ve psikolojik olarak çok etkilendi. Son maçlarda yerli oyuncularımızın yorgunlukları belirginleşti. Neticede takım olarak baştan koyduğumuz hedefimize ulaştık. Bizim için son derece büyük bir mutluluk. Önemli bir işin altından kalktık.''

-TARAFTARA TEŞEKKÜR-

Cem Akdağ, takım olarak geçtikleri zorlu dönemlerde kendilerine olan desteklerini hiç azaltmayan Galatasaray taraftarına teşekkür etti.

En zorlu zamanları sarı-kırmızılı taraftarların verdiği destekle aştıklarını belirten ve Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile yönetim kuruluna da teşekkür eden Akdağ, ''Gelecek sezon için çalışmalarımıza 1-2 gün içinde başlayacağız. Galatasaray Cafe Crown, gelecek sezon yine şampiyonluklara oynayan pozisyonda yerinini alacaktır'' ifadelerini kullandı.

-''YABANCILARIMIZI TUTMAK İSTİYORUZ''-

Galatasaray Cafe Crown'da sezonun tamamlanmasının ardından kadro planlaması için harekete geçtiklerini anlatan Akdağ, kadrolarındaki yabancı oyuncularla da devam etmek istediklerini dile getirdi.

''Teknik kadro olarak yabancı oyuncularımızın hepsini takımda tutma taraftarıyız'' diyen Cem Akdağ, ''Tabii ki bütçemiz bazı takımlara oranla daha kısıtlı. O yüzden imkanlarımız el verdiği müddetçe yabancılarımızı kadroda tutabilirsek memnun kalacağız. Çünkü hepimiz bu oyuncularımızı benimsedik ve bir takım olduğumuzu gördük. Yönetimimiz de bize söz verdi ve kalmaları için elimizden geleni yapacağız'' şeklinde konuştu.

http://www.maraton.com.tr/haberler/1026 ... astik.html

Galatasaray Cafe Crown, gelecek sezon yine şampiyonluklara oynayan pozisyonda yerinini alacaktır'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Cafe Crown hiçbir zaman bu isimle şampiyonluklara oynamadı,bunu belirtmek lazım o ad kalktığı zaman bunu becerebiliriz aksi halde bunu asla beceremeyeceğiz...Hocam'ı kınıyorum... :)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Galatasaray Cafe Crown, gelecek sezon yine şampiyonluklara oynayan pozisyonda yerinini alacaktır'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Cafe Crown hiçbir zaman bu isimle şampiyonluklara oynamadı,bunu belirtmek lazım o ad kalktığı zaman bunu becerebiliriz aksi halde bunu asla beceremeyeceğiz...Hocam'ı kınıyorum... :)
Hoca muhtemelen Galatasaray demiştir.yazanlar Galatasaray Cafecrown yazmıştır:)

Medyanın kolpalığı olabilir haklısın...O zaman kolpa medya'yı kınayayım,ne işe yarayacaksa artık bu kınama...:)

Cem Akdağ ile devam etmemek çok büyük bir ayıp hatta terbiyesizlik olur.

Aksine ihtimal vermiyorum şahsen.

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Acaba bu söyledikleri gerçek mi? Eğer gerçekse takımda kalacak kanısını çıkarabilir miyiz?
eğer bu söyledikleri doğruysa ki bence doğru olabilir.Bir taraftan Cem hocaya gelecek senenin yapılanmasını yap hocam diyip diğer taraftan Ergin Atamanla anlaşmaya çalışmak büyük terbiyesizlik olur

O kadarda değil canım,hocaya gelecek yıl için çalışmalara başlayın deyip,diğer yanda Ergin Ataman ile anlaşma yolu aramazlar heralde...İşin etik tarafını geçtim rasyonel tarafı yok...Hocaya öyle birşey söylenmişmidir,orasını bilemem tabi...

Geçen sene Okan Çevik de bu tür açıklamalar yapıyordu. Bayan takımında şu kalacak, şu tarz oyuncu alacağız gibi. Kısa süre sonra kendini erkek takımında buldu ;) Sonrası da malum zaten.

Bütçemiz kısıtlı, şampiyonluklara oynayacağız . Bence çok çelişkili iki cümle.

Eğer basketbolda yıldız diye tabir ettiğimiz ve direkt takıma katkı verecek Türk oyuncuların olmazsa şampiyonluk hayal olur.Bu sene takımımızın bu durumda olmasının nedeni kenetlenmemizdi eğer bu seneye bakılarak seneye rahat davranılırsa hüsran olur.

Burak Barut' Alıntı:
Bütçemiz kısıtlı, şampiyonluklara oynayacağız . Bence çok çelişkili iki cümle.

Eğer basketbolda yıldız diye tabir ettiğimiz ve direkt takıma katkı verecek Türk oyuncuların olmazsa şampiyonluk hayal olur.Bu sene takımımızın bu durumda olmasının nedeni kenetlenmemizdi eğer bu seneye bakılarak seneye rahat davranılırsa hüsran olur.
Aynen...
Biz bu kadromuzla Efes , Fener , Beşiktaş(2) ve Türk Telekom gibi takımları yendik.O zaman 1-2 oyuncu alsak yeter demek olmaz.Her yönüyle şampiyonluğa oynayacak , alternatifli ve güçlü bir kadro oluşturulmalıdır.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Geçen sene Okan Çevik de bu tür açıklamalar yapıyordu. Bayan takımında şu kalacak, şu tarz oyuncu alacağız gibi. Kısa süre sonra kendini erkek takımında buldu ;) Sonrası da malum zaten.
Doğru doğru
Koray hocada sezon ortasında gelecek sezonla ilgili planlamalar yapmayı düşünüyordu.Komite kurmak istiyordu.Gravesle Tolliver tutulabilir fln diyordu.Sonrası malum:)

Evet birçok örnek var,şimdi düşündümde olabilir,dünya dönüyor nede olsa...:)
Bu arada röportaj biraz değişik yani daha sponsorumuz belli değil dolayısyla bütçemiz belli değill,bu kadar flu bir ortamda neyin çalışması başlayabilirki...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Evet birçok örnek var,şimdi düşündümde olabilir,dünya dönüyor nede olsa...:)
Bu arada röportaj biraz değişik yani daha sponsorumuz belli değil dolayısyla bütçemiz belli değill,bu kadar flu bir ortamda neyin çalışması başlayabilirki...
Bende onu merak ettim daha hiç bişey belli değilken ne tarz bir çalışma yapılabilir diye.Cem hocayla yapılacak buluşmada herşey netleşir.Cem hocadan sinyalleri alır arkadaşlar şubedeki en son haberleri belki yeni sponsorluk çalışmalarını birinci ağızdan öğrenebilirler.

Re: Cem Akdağ ile Sezon Değerlendirmesi

Keşke bu organizasyon takımca olsaydı bence çok daha güzel olurdu.
Cem Akdağ Cihansever Yeşildağ Tolga Başer ve oyuncular bu şekilde olsaydı bence çok daha samimi bir ortam olurdu.Oyunculara gelecek sezonla ilgili fikirleri sorulurdu.