Cem Akdağ

Re: Cem Akdağ ile Sezon Değerlendirmesi

Can Akan' Alıntı:
Keşke bu organizasyon takımca olsaydı bence çok daha güzel olurdu.
Cem Akdağ Cihansever Yeşildağ Tolga Başer ve oyuncular bu şekilde olsaydı bence çok daha samimi bir ortam olurdu.Oyunculara gelecek sezonla ilgili fikirleri sorulurdu.
yapılamaz mı böyle birşey ?

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Can Akan":jpdhv0m2]Keşke bu organizasyon takımca olsaydı bence çok daha güzel olurdu.
Cem Akdağ Cihansever Yeşildağ Tolga Başer ve oyuncular bu şekilde olsaydı bence çok daha samimi bir ortam olurdu.Oyunculara gelecek sezonla ilgili fikirleri sorulurdu.
yapılamaz mı böyle birşey ?[/quote:jpdhv0m2]
Yapılabilir aslında oyuncular hala burdaysa ki bence burdalardır.Bişeyler yapılabilir ve bence çok güzel olur.Kalacak oyuncular için de iyi olurda,aslında gidecek oyunculara;mesela Jasaitise veya diğerlerine bir nevi teşekkür edilmiş olur.Fotoğraflar çekilir güzel olur.Bence bu fikir değerlendirilmeli ve bu düşünce Cem Akdağa iletilmelidir.çünkü bu takım ne yaptıysa takımca yaptı ne yaptıysa takım olduğu için yaptı.

Re: Ben Sonuna kadar CEM AKDAĞ Diyorum!!!

17,00 haber bülteninde gördüm adada yemek vermiş yönetim...Tüm oyuncular ordaydı Cem hocada mutlu görünüyordu baya, keza oyuncularda öyle...Özellikle Jasaitis,Darius,Wilkinson,Rancik ve Başkan arasında çok samimi tavırlar gözüme çarptı...Güzel hareketler bunlar...

Eğer Cem hocayla devam edilmezse çok ayıp olur o gelecek senede takımı yönetmeyi fazlasıyla hak etti .

Cem Akdağ takımda kalmayı hakediyor ona bu şans verilmeli ve Adnan Polat ın Cem hocayı göndereceğine inanmıyorum

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
17,00 haber bülteninde gördüm adada yemek vermiş yönetim...Tüm oyuncular ordaydı Cem hocada mutlu görünüyordu baya, keza oyuncularda öyle...Özellikle Jasaitis,Darius,Wilkinson,Rancik ve Başkan arasında çok samimi tavırlar gözüme çarptı...Güzel hareketler bunlar...

galatasaray.coma koymuşlar videosunu...

oyuncular bugün vedalaşmışlar.

Cem Hoca hem yüreği hem koçluk vasıfları ile bu sezon kendini ispatlamış ve bu takımın koçluğunu sürdürme hakkını söke söke elde etmiştir. Bundan sonra Cem Hoca'yı görevden almak hem haksızlık hem ayıp olur.

Sezai Saçak' Alıntı:
Vedalaşmış derken? :( :(
Yani sezon bittiğine göre yabancı oyuncular ülkelerine gitmişlerdir,tatil için,ailelerini görmek için o yüzden vedalaşma yazılmış,bu yaz aylarında heralde oyuncularla görüşme yapılacaktır.

Darius'un GSTV'deki röportajında, eve dönmeden imza atmak istediğini belirtmişti.İlk işim bu demişti.İnşallah gitmeden anlaşılır.Araya soğukluk girerse düşünceler değişebilir.Yönetim bu kadroyla devam edecekse biran önce görüşmeleri yapması lazım.

işi erkenden bitirmek lazım.zira bu oyunculara çok talip çıkacaktır.akşam ntv sporda alt yazı geçiyordu;cem hoca,yönetim söz verdi tüm yabancılar kalacak diye.arkadaşlar inanabiliyor musunuz ? 2 sene üst üste bir oyuncuyu izleyebileceğiz !

Yarınki toplantıda bizim Sonuna kadar Cem Akdağ konusunun Cem hocaya okutulmasını talep ediyorum.Bence okursa eğer çok mutlu olacaktır.

Cem Hocayla Cihansever Hoca şuanda GSTV de 24 saniye programında.Cihan hoca playoff a kalsak şampiyonluğa kadar giderdik dedi...