Re: Cem Akdağ ile Sezon Değerlendirmesi
Gelecek sezon hakkında ne dedi?Neler konusuldu biri yazarsa çok makbule geçer
Gelecek sezon hakkında ne dedi?Neler konusuldu biri yazarsa çok makbule geçer
Cem hocayı çok severim ama bence bu konuda ağırlığını koyup bütçenin artırılmasını sağlamasını beklerdim.Cem Akdağ kulübün çocuğu diye kısıtlı bütçelerle mücadele etmeye yanaşmamalıydı.Geçen dönem ateşten gömleği giydi takımı en iyi şekilde limana yanaştırdı.Bu seneyle ilgili konuşurken Cem Akdağda şartlarını öne sürebilmeliydi.Bütçenin artmasının önemini anlatmalı gerekirse bütçe artmazsa şampiyonluk hedeflenecek bir kadro kurulmazsa ve verilen sözler tutulmazsa ben de yokum diyebilmeliydi.Sen Cem Akdağ olarak kısıtlı bütçeyle yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsın zaten bu konuda ağırlığını koyup biz geçen yıl böyle yaptık bu yıl böyle olmamalı bütçe artmalı şampiyonluğa oynamalıyız şeklinde şartlarını ortaya koyabilmeliydi.Onur BALCI' Alıntı:Hocamızla birlikte takımda böyle bir sinerji yaratılmışken, önümüzdeki sene için bütçenin azaltılması yönetimin en büyük yanlışı olur kesinlikle. Yıllardan sonra, şampiyon olabilecek bir kadro ve teknik ekip görmüşken ve bunu başarabilecek durumdayken, yönetimin böyle yanlış bir tutuma gireceğini düşünmek istemiyorum.
Her yıl olduğu gibi, yine orta sıralara oynayan bir takım yaratmak, bu sene oynanan basketbola gölge düşürür.
O yüzden hocamızla birlikte, şampiyonluk adına ne gerekiyorsa yapılmalıdır önümüzdeki sezonda.
Biz Cihansever hoca gibi içten ve yürekli insanlarla bir yere gelebiliriz,Aslansın Cihansever hoca,inşallah hakettiğin görev'de kalırsın.Bekir Sayım' Alıntı:Bugün gstv de 24 saniyede cihansever ve cem hoca vardı çok güzel sohbet oldu cihansever hoca valla arada D-wash a bi salladı mükemmeldi çok doğaldı valla söylemeyecektik ama işte bişiler döndü istese türk telekom maçında oynayacaktı diyip devamını getirirken cem hoca araya girdi geçti artık sezonu bitirdik felan dedi bende şaşırdım valla bjk maçındaki efsane D-wash telekom maçı için ne olaylar oldu acaba nese.. Cihansever hoca isim vermeden fenerede çok salladı bornova maçına hitaben valla mükemmeldi bir insan ancak bu kadar doğal içten olabilir umarım cem hocada cihansever hocada seneye devam ederiz..
Hasancan Tuncel' Alıntı:Tesekkürler Can Öncelikle..
Cem Hoca gelecek sezon icin hangi mevkiye transfer yapmak istiyor?, ögrenebildinizmi..biliyorum sadece sezon degerlendirmesi yapmissiniz., ama siz belki genede ögrenmistirsiniz...
Hasancan Tuncel' Alıntı:Murat Kayanın performansı sorunca onun aklıyla oynadığını, saha görüşünün iyi olduğunu söyledi.
bu ne demek oluyor.. yani cem hoca murattan memnunmu.. biraz aciklik getirsen??.. bunu gercekten cem hoca böyle mi dedi.. seneyedemi bizde kalacak ??
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Teşekkürler Cem Akdağ sennin hakkın ödenmez.