Cem Akdağ

Re: Ben Sonuna kadar CEM AKDAĞ Diyorum!!!

Galatasaray Café Crown'da zor dönemde ateşten gömleği sırtına geçiren ve her hafta daha çok ısınan bu gömleği onurla, gururla, inançla, azimle ve en önemlisi Galatasaray aşkıyla sırtında taşıyan; sezon sonunda alnının akıyla bu işten tertemiz çıkan Cem Akdağ ve ekibi gelecek sezon takımımızın başında görev alacak. Hatırlanacağı gibi bir dönem evel Ergin Ataman hakkında çıkan dedikoduları blogumuzda yansıtmış ve gelecek sezon için staff ekibinin Cem Akdağ ve ekibinin olmasından yana olduğumuzu belirtmiştik. Deneyimli baş antrenör ile bir yıllık sözleşme imzalandı, gelecek yıl içinde opsiyon kılındı.

Cem Akdağ ve ekibine gelecek sezon yürekten başarılar diliyoruz. Yanındayız, yanınızdayız!

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

Hocamızla birlikte takımda böyle bir sinerji yaratılmışken, önümüzdeki sene için bütçenin azaltılması yönetimin en büyük yanlışı olur kesinlikle. Yıllardan sonra, şampiyon olabilecek bir kadro ve teknik ekip görmüşken ve bunu başarabilecek durumdayken, yönetimin böyle yanlış bir tutuma gireceğini düşünmek istemiyorum.

Her yıl olduğu gibi, yine orta sıralara oynayan bir takım yaratmak, bu sene oynanan basketbola gölge düşürür.

O yüzden hocamızla birlikte, şampiyonluk adına ne gerekiyorsa yapılmalıdır önümüzdeki sezonda.

Onur BALCI' Alıntı:
Hocamızla birlikte takımda böyle bir sinerji yaratılmışken, önümüzdeki sene için bütçenin azaltılması yönetimin en büyük yanlışı olur kesinlikle. Yıllardan sonra, şampiyon olabilecek bir kadro ve teknik ekip görmüşken ve bunu başarabilecek durumdayken, yönetimin böyle yanlış bir tutuma gireceğini düşünmek istemiyorum.

Her yıl olduğu gibi, yine orta sıralara oynayan bir takım yaratmak, bu sene oynanan basketbola gölge düşürür.

O yüzden hocamızla birlikte, şampiyonluk adına ne gerekiyorsa yapılmalıdır önümüzdeki sezonda.
Cem hocayı çok severim ama bence bu konuda ağırlığını koyup bütçenin artırılmasını sağlamasını beklerdim.Cem Akdağ kulübün çocuğu diye kısıtlı bütçelerle mücadele etmeye yanaşmamalıydı.Geçen dönem ateşten gömleği giydi takımı en iyi şekilde limana yanaştırdı.Bu seneyle ilgili konuşurken Cem Akdağda şartlarını öne sürebilmeliydi.Bütçenin artmasının önemini anlatmalı gerekirse bütçe artmazsa şampiyonluk hedeflenecek bir kadro kurulmazsa ve verilen sözler tutulmazsa ben de yokum diyebilmeliydi.Sen Cem Akdağ olarak kısıtlı bütçeyle yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsın zaten bu konuda ağırlığını koyup biz geçen yıl böyle yaptık bu yıl böyle olmamalı bütçe artmalı şampiyonluğa oynamalıyız şeklinde şartlarını ortaya koyabilmeliydi.

Benim bu takımın başında hiç bir zaman görmeyi istemeyeceğim Ergin Ataman nasıl şartlarını ortaya koyabiliyorsa Cem Akdağ da koyabilmeliydi.

Bugün gstv de 24 saniyede cihansever ve cem hoca vardı çok güzel sohbet oldu cihansever hoca valla arada D-wash a bi salladı mükemmeldi çok doğaldı valla söylemeyecektik ama işte bişiler döndü istese türk telekom maçında oynayacaktı diyip devamını getirirken cem hoca araya girdi geçti artık sezonu bitirdik felan dedi bende şaşırdım valla bjk maçındaki efsane D-wash telekom maçı için ne olaylar oldu acaba nese.. Cihansever hoca isim vermeden fenerede çok salladı bornova maçına hitaben valla mükemmeldi bir insan ancak bu kadar doğal içten olabilir umarım cem hocada cihansever hocada seneye devam ederiz..

can,cem hoca böyle şartlar ileri sürse,büyük ihtimal kapıyı gösterirlerdi,tamam hocam n'olur gitme ne istiyorsan yapalım diyeceklerini pek sanmıyorum

Bekir Sayım' Alıntı:
Bugün gstv de 24 saniyede cihansever ve cem hoca vardı çok güzel sohbet oldu cihansever hoca valla arada D-wash a bi salladı mükemmeldi çok doğaldı valla söylemeyecektik ama işte bişiler döndü istese türk telekom maçında oynayacaktı diyip devamını getirirken cem hoca araya girdi geçti artık sezonu bitirdik felan dedi bende şaşırdım valla bjk maçındaki efsane D-wash telekom maçı için ne olaylar oldu acaba nese.. Cihansever hoca isim vermeden fenerede çok salladı bornova maçına hitaben valla mükemmeldi bir insan ancak bu kadar doğal içten olabilir umarım cem hocada cihansever hocada seneye devam ederiz..
Biz Cihansever hoca gibi içten ve yürekli insanlarla bir yere gelebiliriz,Aslansın Cihansever hoca,inşallah hakettiğin görev'de kalırsın.

Re: Cem Akdağ ile Sezon Değerlendirmesi

Kaçgündür merakla bekliyorum,birisi çıkarda neler konuşuldu en azından 1-2 cümleyle anlatır dedim.Sanırım moralimiz bozulmasın diye kimse birşey yazmıyor. :shock:

sanirim toplantida cem akdaga bir söz verilmis.. foruma gelecek sezon planlari hakkinda bise yazmayin gibisi :)..

eger toplantida sadece bu sezonun degerlendirmesi yapildisa böyle bi sözlesmeyi anliyamam..ama gelecek sezon planlari hakkinda konusuldusa belki cem hoca istememistir internete yayilmasini.. olabilirmi böyle bisey??

hic bir sözlesme yoksa.. neden kimse yazmiyor anlatmiyor ?

Arkadaşlar neden kimse hiçbir şey yazmıyor.Biz perşembe gününden beri merakla neler konuşulduğunu bekliyoruz geceden notlar resimler bekliyoruz.

Arkadaşlar kusura bakmayın, yazamadım bir türlü.

Ben görüşmeye 10 dk gecikmeli katıldım. Cem hoca dışında 5 kişiydik. Yaklaşık olarak 1 saat muhabbet ettik. Cem hoca sabırla her türlü sorumuza cevap vermeye çalıştı. Ama özellikle gelecekle ilgili değil de geçen sezonun değerlendirmemizi rica etti. Sonuçta daha liglerde playofflar yeni başladı.

Tabii ilk mevzu yabancıların durumuydu. Cem hoca hepsinin çok değerli insanlar olduğunu vurguladı. Hepsinin gelecek sezonda burda olmaya istekli olduğunu söyledi. Ancak burda ilk etkenin para olduğunu belirtti. Ben özellikle Avrupa kupasına katılımımızdaki belirsizliğin dezavantaj oluşturma ihtimalini sordum. Cem hoca bu oyuncuların zaten kendini ispat etmiş oyuncular olduğu, tabiri caizse keseyi açarsak bizde kalmamaları için bir sebep olmadığını söyledi. Uleb için de sezon ortasında başvuru yapılmış. O sıra ligde kalıcak mıyız düşecek miyiz belirsizdi. Cem hoca son gelişmeleri bilmediğini söyledi

Darius sadece playofflar için gitmiş. Yani anlaşılırsa yeni sezon için geri dönecek. Dwası da enine boyuna konuştuk. Anladığım kadarıyla çok zor bir oyuncu, yani başedilmesi güç. Cem hoca bizlere eski takımlarındaki performansıyla bu sezonkini karşılaştırdı. Biraz dışı sizi içi beni yakar tarzı biri:) Çok iyi bir insan olduğunu vurguladı. Telekom maçında oynasa maçın kırılma anında öldürücü hamleyi yapıp maçı kazandırabileceğini söyledi.

Wilkinson hakkında yabancılar içinde basketbol bilgisi en yüksek oyuncu olduğunu belirtti. İnce taktikleri bilen bir oyuncuymuş Mike. Zamanında Aydın Örs istemiş (Efese mi Fenere mi bilemedim şu an).

TBLdeki Türk oyuncuları üstün körü bir konuştuk. Engin Atsür, Tutku Açık, Barış Ermiş gibi guardları tartıştık. Cem hoca şunu takımda görmek isterim tarzında bir vurgu yapmadı. Basketi takip ettiğimizi anlayınca 2. ligde gözümüze çarpan oyuncular olup olmadığını sordu. Avrupada takip ettiği oyuncular (transfer için değil) varmış ancak yıldız isimler yerine yeni isim yapan oyuncuları tercih edicez sanırım. Bütçeyle ilgili olabilir, bilemiycem.

Caner Topaloğlunun sezon sonuna doğru performans artışını sorunca Cem hoca bize kendi basketbol felsefesinden bahsetti. Onun takımında oyuncuların pozisyonları kesin çizgilerle ayrılmamış . Bir oyuncu mücadele ediyorsa , boyu 3 numaraya uygun olsa bile , rakip takımın guardıyla eşleşebilir. Örnek Canerin Cüneyt Erdeni savunması. Murat Kayanın performansı sorunca onun aklıyla oynadığını, saha görüşünün iyi olduğunu söyledi. Evrenin milli takımı hakedicek bir sezon geçirdiğini düşünüyormuş.

Aliağa ve Bornova maçlarını konuştuk. Halil- Kaan Üner AŞnin kulaklarını çınlattık:) Efes, Bayan basketbolu, NCAA, NBA gibi mevzular da konuşuldu sohbet havasında. Cem hocanın çalıştırdığı bayan takımımız ile bu seneki takımı benzettiğimizi söyledik. Cem hoca oyun tarzlarının farklı olduğunu söyledi.

Gelecek sezon takımın başında kalacağını anladım ama diğer arkadaşlar sohbetin başında daha net bir şey öğrendilerse yazarlarsa iyi olur. Ben kalacağına inandım açıkçası.

Fotoğraf çekilmedi sanırım. Wilkinsonun forması vardı ben de , onu imzalattım bu senenin hatırası olarak, iyi oldu.

Gördüğünüz gibi kesin bir durum yok ortada, başlıkta yazdığı gibi sezonun bir değerlendirmesi oldu. Cem hocaya çok teşekkür ettik herşey için ve akşamı bitirdik.

Not: Aklıma yeni bir şeyler geldikçe yazıcam.

Tesekkürler Can Öncelikle..

Cem Hoca gelecek sezon icin hangi mevkiye transfer yapmak istiyor?, ögrenebildinizmi..biliyorum sadece sezon degerlendirmesi yapmissiniz., ama siz belki genede ögrenmistirsiniz...

bide gözüme carpan..ve icime sindiremediyim bise var yazinda...
Murat Kayanın performansı sorunca onun aklıyla oynadığını, saha görüşünün iyi olduğunu söyledi.
bu ne demek oluyor.. yani cem hoca murattan memnunmu.. biraz aciklik getirsen??.. bunu gercekten cem hoca böyle mi dedi.. seneyedemi bizde kalacak ??

Hasancan Tuncel' Alıntı:
Tesekkürler Can Öncelikle..

Cem Hoca gelecek sezon icin hangi mevkiye transfer yapmak istiyor?, ögrenebildinizmi..biliyorum sadece sezon degerlendirmesi yapmissiniz., ama siz belki genede ögrenmistirsiniz...

Rica ederim Hasancan.

Oyun kurucu transferi olabilir . Ben öyle anladım Cem Hocanın konuşmalarından. Dwash ve Evren saf oyun kurucu oyuncular değil bildiğimiz üzere. Can akın da kötü bir sezon geçirdi.

Hasancan Tuncel' Alıntı:
Murat Kayanın performansı sorunca onun aklıyla oynadığını, saha görüşünün iyi olduğunu söyledi.
bu ne demek oluyor.. yani cem hoca murattan memnunmu.. biraz aciklik getirsen??.. bunu gercekten cem hoca böyle mi dedi.. seneyedemi bizde kalacak ??

Bu konuyu ben açtım aslında, bana kızmazsın umarım :) Muratın fiziki yetersizliğinden dolayı mecburen aklıyla oynamak zorunda olduğunu düşünüyorum. Tabii bu demek değil ki bir veteran bir Haluk Yıldırım gibi oynuyor. Sadece saha görüşünü ön plana çıkarıp mücadele-fiziki yetersizliğini kapamaya çalışıyor. Cem hoca da benzer fikirdeymiş. ama bu yine de Murattan memnundur manası çıkmaz.

Re: Koçumuz Cem Akdağ

Cem Hocam bize oynattığın harika basketbol için ve düştü düşecek denen takımı ligde tuttuğun için sana yürekten teşekkürler.Umarım Cem Hoca'ya camia'da aktif roller verilir !