Cem Akdağ

Re: Teşekkürler Cem AKDAĞ!

mazharozsoy' Alıntı:
artık Galatasaraylı olmaktan utanır hale galdim. bu nasıl bir vefasızlıktır...

Bir insanın Galatasaraylılığından utanacak raddeye gelebilmesi ve bunu herkese açık ortamlarda paylaşabilmesi bu kadar kolay mı gerçekten ?

Ya da belki Fenerli ...lere reklam olmak hoşunuza gidiyor olmalı :roll:

GS'lılığından utananlardan bende utandım az önce.. GS'lılık utanılacak bir durum değildir. Utanmamız gereken, GS'lılığa ne kadar layık olabildiğimiz olmalı..

Cem Akdağ Galatasaraylılık duruşu ve yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.Elbet yollar bir gün yine kesişecek bundan şüphe olmasın

Galatasaraylılığın için bizi zor dönemden aslanlar gibi kurtardığın için Allah binlerce razı olsun hocam binlerce :(

Daha önce yazdığımız gibi Cem Akdağ Erkek takımı içinde görevine devam etmeli,başka bir görev verilmeli,Ama mutlaka Galatasaray'da görevine devam etmeli.

Bu başlığı açmak erken bana göre.

Cem Hoca umuyorum basketbol şubesinde etkin bir göreve getirilecektir. Ona layık olan tek yer de şuan Hakan Üstünberk'in oturduğu koltuk. Voleybolda Orkun Darnel'in yaptığı şeyleri yapabilir, yani takımı yakından takip edip bilgi verebilir, taraftarları salona çağırabilir, takımla ilgili yapılacak bir açıklama varsa yapabilir. Ayrıca bayan basketbolunu da yakında tanıdığı için Basketbol Şube Yöneticisi tarzı bir koltuk yakışır Cem Akdağ'a.

Daha aşağısı da olmaz hakikaten. Oktay Mahmuti'ye ne kadar sevindiysek Cem Akdağ'a da o kadar üzülmüş oluruz diğer her durumda.

Hersey icin tesekkürler Cem hoca,
ancak seni özleyecegiz, unutmayacagiz vs. demek istemiyorum henüz, cünkü bu sube'de kalmandan yanayim ve öyle olacagini tahmin ediyorum. Ya da en azindan tahmin etmek istiyorum.

Gazanfer' in yazdığı şeylerin benzerini kulübe mail atmıştım. Ne kadar etkili olur bilmiyorum ama ben yine de şansımı denedim; bence siz de görüşlerinizi bildirin. En ufak bi katkımız olursa bu konuda ne mutlu bize.

Cem Hoca candır. Bizden biridir. En zor şartlarda bile armasına sahip çıkmış bu görevi üstlenmiştir. Ne kadar teşekkür etsek az hocam!

Geçen sene Koray Mincinozlu basketbol takımlarımızda genel bir sportif direktörlük tarzı birşeyler yapıyordu yanılmıyorsam.Hatta forma skandalından sonra görevden alınmıştı.Cem Akdağ da İnşallah böyle bir göreve getirilecektir.

herkes hocaya başka bişi teklif edilsin felan diyorda hoca kabul edermiki etmez de sanmıyorum düştüğü durum çok üzücü ama artık yapacak bişi yok herşey için teşekkürler cem hoca hoşgeldin mahmuti..

Herkes unutsa bile bu forum ve salonda birlkte, omuz omuza rakipleri Abdi İpekçi'nin parkelerine gömdüğünüz Arma Sevdalıları yaptıklarını unutmayacak!

Herşey için teşekkürler hocam...

Bekir Sayım' Alıntı:
herkes hocaya başka bişi teklif edilsin felan diyorda hoca kabul edermiki etmez de sanmıyorum düştüğü durum çok üzücü ama artık yapacak bişi yok herşey için teşekkürler cem hoca hoşgeldin mahmuti..
cem hoca zor durumda ateşten gömleği giydiyse böyle bir teklifi de kabul eder büyük ihtimalle

Her ayrılık üzücüdür ama umarım bu bir ayrılık değil yeni bir başlangıç olur, bu kadar insan ne emeğini ne de seni unutur Cem Hoca'm!

Herkesin burun kıvırdığı o zor dönemimizde elini herkesten çok taşın altına koydun ve bu takım taraftarına "şampiyonluk" nidaları attırmanı da unutmayacağız. Umarım/z layık olduğun göreve gelirsin, herşey için tekrardan teşekkürler hoca'm.

Cem Akdağ'a herşey için sonsuz teşekkürler, klişe olacak ama gerçekten çoğu kişinin görevi bırakın almayı adını duysa kaçacağı durumda bu yükün altına girdi ve alnının akıyla başardı bu işi, gerçek bir Galatasaray'lı buna şüphe yok.

Ancak ben Cem Akdağ'ı kızdığım zamanlar olsa bile az çok futboldaki zor dönemde takımı devralan Cevat Güler'e benzettim hep kendisini, emeği yadsınamayacak biri ama uzun süreli olduğunda da belki iki tarafın zarar göreceği bir durum.

Cem Akdağ ile devam etseydik, yönetim belki de geçen seneki zor şartlardaki durumu göz önüne alarak, belkide eline kötü bir kadro vererek olamayacak beklentiler içine girecekti. Bizde gerçek haliyle takımın kötü olduğunu bilsek bile, Galatasaraylılık içgüdüsü ile sindiremeyecektik suçlu arayacaktık ve muhtemelen hedefin kendisi olmaması gerekirken bu kişi Cem Akdağ olacaktı.

Ben öyle ayrılıktansa böyle ayrılığı gerçekten yeğliyorum.

Ki erkek ve kadın basketbol takımlarını da yakından tanıması sebebi ile Cem Akdağ'a şube içinde aktif bir görev verileceğine inanıyorum.

Daha ortada kendisinin dışlandığını söyleyecek kadar açık bir durum yokken, birilerine suç atma ihtiyacı beni üzüyor gerçekten.

Bu yönetim'e o kadar şey söylenildi her anlamda, şu ana kadar tüm soru işaretlerini yavaş yavaş kovmuyorlarmı kafalardan? Kovuyorlar. Hiçbir şeye inancınız yoksa bunu göz önüne alıp biraz bekleyin birşeyler adına muhakeme yapmak için.

Cem Akdağ'ın Şube direktörü olmasını söylemişdim. Yani dileğim bu yöndeydi. Bunu istememin sebebi, Cem Akdağ'a ayıp ettik bari bünyemizde tutalım ile alakası yok. Türkiye basketbolunu iyi bilen hem kadın hem erkek takımlarını çalıştırmış işşleyişin farkında olan basketbolun içinde olan bir adam olduğu içindir. Yoksa ulufe falan dağıtmıyoruz. Bunlar anlatılrısa Cem Akdağ'a sanırım bu görevi kabul edebilir. Bu arada Mihriban Oğuz'uda tekrar kadın basketbolunda görmek istiyorum.

salsabasket'teki son gönderi üzerine Cem Hoca'ya haksızlık yapıldığının bilincine iyice vardım. Bildiğim kadarıyla Cem Hoca Anıl Aksaç ile ikili ilişkileri olan biri ve muhtemelen yapılan haberdeki ifadeler birebir Cem Hoca'dan veya yakın birinden alınmıştır. Açıkçası Cem Hoca'nın ikinci defa gönderilmesine çok fazla üzüldüm. Oktay Mahmuti benim için en iyisidir ama benim Galatasaray sevgimi bilen bilir ki benim Galatasaray'dan aldığım gurur, heyecan ve zevk en iyiyle değil en etik olanıyla paraleldir. Kulübümüz yine etik olmayan işlere girişti sanırım ve arkasında yine aynı kişiler var.

Varsın Kerem yine sorun çıkardı, yine memnuniyetsiz, yine beğenmedi, yine eleştirdi densin ama zaten bizim statümüz belli. Beğenmesek ne olur ki.