Re: Teşekkürler Cem AKDAĞ!
Cem Akdağ'a herşey için sonsuz teşekkürler, klişe olacak ama gerçekten çoğu kişinin görevi bırakın almayı adını duysa kaçacağı durumda bu yükün altına girdi ve alnının akıyla başardı bu işi, gerçek bir Galatasaray'lı buna şüphe yok.
Ancak ben Cem Akdağ'ı kızdığım zamanlar olsa bile az çok futboldaki zor dönemde takımı devralan Cevat Güler'e benzettim hep kendisini, emeği yadsınamayacak biri ama uzun süreli olduğunda da belki iki tarafın zarar göreceği bir durum.
Cem Akdağ ile devam etseydik, yönetim belki de geçen seneki zor şartlardaki durumu göz önüne alarak, belkide eline kötü bir kadro vererek olamayacak beklentiler içine girecekti. Bizde gerçek haliyle takımın kötü olduğunu bilsek bile, Galatasaraylılık içgüdüsü ile sindiremeyecektik suçlu arayacaktık ve muhtemelen hedefin kendisi olmaması gerekirken bu kişi Cem Akdağ olacaktı.
Ben öyle ayrılıktansa böyle ayrılığı gerçekten yeğliyorum.
Ki erkek ve kadın basketbol takımlarını da yakından tanıması sebebi ile Cem Akdağ'a şube içinde aktif bir görev verileceğine inanıyorum.
Daha ortada kendisinin dışlandığını söyleyecek kadar açık bir durum yokken, birilerine suç atma ihtiyacı beni üzüyor gerçekten.
Bu yönetim'e o kadar şey söylenildi her anlamda, şu ana kadar tüm soru işaretlerini yavaş yavaş kovmuyorlarmı kafalardan? Kovuyorlar. Hiçbir şeye inancınız yoksa bunu göz önüne alıp biraz bekleyin birşeyler adına muhakeme yapmak için.