Cem Akdağ

Re: Koçumuz Cem Akdağ

Bu zor dönemde elinizi taşın altına korkmadan koyduğunuz ve alnınızın akıyla işin altından kalktığınız için başta siz olmak üzere tüm teknik ekibi kutlarım Cem Hocam.

Sizlere de koskocaman bir HELAL OLSUN !

En zor anımızda geçmişte kendisine yaşatılanları gözardı ederek takımın başına geçti. Bu davranışı nedeniyle kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.

Gerek duruşu, gerekse karakteri vs. nedenlerle yola Cem Hoca ile devam edilirse zerre üzülmem ama gönlüm onu kadın takımının başında görmekten yana, Avrupa Şampiyonu yaptığı takımın başında.

Evet erkek takımının başında başarı elde ettikten sonra kadın takımının başına geçmesini istemek, hocanın da bunu kabul etmesi biraz ters bir durum ama önemli olan Galatasaray çatısı altında görev almaksa bu yapılmalıdır.

Cihansever hocayla birlikte büyük bir iş başardılar.Oyuncuları böyle bir ortamda motive edip bu işten alınlarının akıyla çıktılar.Gerçek Galatasaraylı olduklarını gösterdiler.Allah sizden razı olsun...

Cem hocamıza ve yardımcılarına Gaatasarayımıza katıkları herşey için sonsuz teşekkürler.Nasıl bir galatasaraylı olduğunu kötü zamanda taşın altına elini koyarak gösterdi cem hoca.Tekrar tekrar teşekkürler.Umarım seneyede bu ekip bozulmaz.

Sözler az kalıyor size karşı..

Bu riski almanız bile yeterliydi ya.

Herşey için çok teşekkürler hocam.

Umarım devam ederiz aynı yolda.

Tarihimizde de malesef unutulamayacak aci bir olayin bize en buyuk kazanci Cem Akdag ve ekibi oldu. Atesten bir gomlek giydiler, kendilerinin kurmadigi bir kadroyu bu noktalara getirdiler. Hepsine buyuk tesekkur borcluyuz, bizim basimizi one egdirmediler. Yonetimimizde bunun karsiligini umarim bu ekibe seneye verir.

Ufak oyunlarla sırf egosunu tatmin etmek için sizi bayan takımımızdan gönderen saygı değer insan utansın Hocam,hala bazıları tarafından kişisel ilişkiler göz önünde bulundurularak kendi egosu uğruna takımı yakan zihniyet ilahmış gibi korunmaya çalışılsada zaman gerçekleri bize açıkca gösteriyor,herkes hakettiği yerde hocam siz rahat olun...Kimlerin kimlerle program yaptığını görün,hangi ortamlara düştüğünü görün,kaderin cilvesidir belkide CEM hocam...

Hiç aklında olmadığı halde, tatil esnasında aldığı bir teklifi kabul ederek geldi göreve. Kariyer planlaması şüphesiz ki daha farklıydı. Kendi tabiriyle ateşten gömleği giydi. Benim diyen koçun yapamayacağı bir iş bu. Herşeyden önce kariyerini ortaya koydu Cem Akdağ. Ekibiyle birlikte, kendi kurmadığı bir takıma aklındaki basketbolu mükemmele yakın bir düzeyde oynattı. Eldeki oyuncular/sergilenen oyun parametresinde açık ara sezonun en iyi takımını kurdu. Bunu gsbasket çatısı altında yazıyoruz diye söylemiyorum, tarafsız pek çok yerde de dile getiriliyor bu durum. Büyük emek verildi bu takıma. Yaratılan bu sinerjinin devamında da umarım Cem Akdağ olur takımın başında.

Cem Akdağ iyi ki varsın ve inşallah uzun müddet aramızda kalırsın.her zaman destekçin olacağız.biliyorunm ki alternatifli bir kadron olsaydı veya gerekli takviye yapılsaydı sonuna kadar gider, tarihi bir kez daha yazardık.

Tarih seni unutmayacak Cem Hocam.Dün maç bitiminde Allahtan benim bulunduğum tribüne çok yaklaşmadın yoksa kendimi tutamayıp ağlayacaktım nerdeyse.
Farklı birşeyler yapalım Cem Hocamıza ya.Ne bileyim bir teşekkür günü falan

Cem hocanın yaptığı fedakarlıklar için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bence son yıllarda başımızda bulunmuş hocalardan da pek eksiği olduğu söylenemez. Yurtdışından kaliteli bir hoca gelmemesi halinde takımın başında kalmasına olumlu bakarım.

Cem Akdağ ile Sezon Değerlendirmesi

Hocamız ile sohbet ve sezon değerlendirmesi için buluşuyoruz. Gelmek isteyen herkesi bekleriz.

Yer: Taksim Cafe Klan
Tarih: 29 Nisan Perşembe Saat 20.00

Behiç Efe Tekin' Alıntı:
Cem hocanın yaptığı fedakarlıklar için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bence son yıllarda başımızda bulunmuş hocalardan da pek eksiği olduğu söylenemez. Yurtdışından kaliteli bir hoca gelmemesi halinde takımın başında kalmasına olumlu bakarım.
Eksiği olduğu söylenemez cümlesi yanlış bence.Son yıllarda başımıza geçen hocaların en iyisidir Cem Akdağ tek eksiği uzun yıllardır sadece bayan basketboluyla ilgilenmesiydi onu da artık atlattı.uzun yıllar erkek takımımızın başında olur umarım.

Ben Sonuna kadar CEM AKDAĞ Diyorum!!!

Daha önce defalarca belirttiğim sebeplerden dolayı Ergin Ataman ismine sonuna kadar karşıyım.Çünkü Ergin Atamanın basketbol camiasında kaos kelimesiyle eş anlamlı olduğunu düşünenlerdenim.Ayrıca değil Ergin Ataman Pini Gershon gelecek olsa da ben gelecek sezon Cem Akdağın kendi kurduğu takımı yönetmesini istiyorum

Bu yüzden de sonuna kadar Cem Akdağ diyorum!!

Re: Ben Sonuna kadar CEM AKDAĞ Diyorum!!!

Can abi bende,bizde,tüm Galatasaray taraftarıda Cem Akdağ'ı istiyor.Ama bunu yönetime belli etmemiz lazımdı yada elimizden birşeyler gelebilir.

Re: Ben Sonuna kadar CEM AKDAĞ Diyorum!!!

Bence Cem Akdağ kesinlikle Erkek takımının başında kalmalı.Ergin Ataman mümkünse Galatasaraydan uzak dursun.Ergin Atamanın Galatasaraylı olduğu söylenir de ben yinede şahsen istemem.Ergin Ataman bu ruhu yansıtan biri değil bence.Bu benim görüşüm tabiki ayrıca olaya sadece ruh olarakta bahsetmemek lazım.Ben Ergin Atamanın bir çok tavrını sporun etiğine yakıştıramıyorum.Tıpkı bayan takımımızın başındaki beyfendi gibi.

Ayrıca Cem Akdağ açısından olaya bakacak olursakta Cem Akdağa da ayıp oluyor biraz.Gel bayan takımına geç sonra erkek takımı sıkıştı gel erkek takımına geç sonra yine bayan takımına geç bence olmaması gereken bir tavır bu.Bence yakalanan sinerji bozulmamalı ve Cem Akdağ takımın başında kalmalı.

Daha önce de yazdığım gibi
Sonuna kadar CEM AKDAĞ