Cem Akdağ

Re: Ben Sonuna kadar CEM AKDAĞ Diyorum!!!

Ben Ergin Ataman'a karşı biri değilim,Kötü antrenördür veya iyidir bu tartışılır bu konuda bir fikrimde yok,Benim karşı olduğum nokta şu,Cem Akdağ'ın gönderilip yerine Ergin Ataman'ın getirilmesi,işte bunu kabullenemiyorum.

Eğer ki Cem Akdağ'dan önce Ergin Ataman ismi gündeme gelseydi buna bu kadar büyük tepki göstermezdim,Ama Cem Akdağ'ın yaptıklarından sonra çıkıp'ta Ergin Ataman'la görüşmek bile büyük ayıptır.

Cem Akdağ hepimizin onurudur,Ben Galatasaray Yönetiminin onurumuzla oynamasına tepkisiz kalamam,kralı gelse bu düşüncelerimden asla vazgeçmem.Cem Akdağ'ın görevden alınması dehşet verici birşey olur.

( Bu yazılarla ilgili şöyle bir yorum yapanlarda olabilir,doğruluğu belli olmayan bir haber için sinirli yorumlar yazmayın falan gibisinden,ben bu yorumları göreve Ergin Ataman geldikten sonra yazacağıma göreve gelmeden önce yazmayı tercih ediyorum,erken davranmak iyidir )

Sezai Saçak' Alıntı:
Şimdi sölesin biri ben ergin atamanı istiyorum diye herşey isim değil gençlik burdan ergincilere sesleniyorum.

Lütfen şöyle yorumlar yapmayın.

Şuana kadar 1 kişi bile çıkıp dedi mi Ergin Ataman'ı istiyorum diye de Ergincilere sesleniyorum diyorsunuz?

Ortamı germeye gerek yok, herkesin düşüncesi belli.

Cem Akdağ'ın kalmamasını isteyen 1 kişi yoktur sanırım,bu konuda herkes hemfikir..Fakat olur da yollar ayrılır,olurda Ergin Ataman gelir allah aşkına daha sezon başından bölücü olmayın..Alınan karara saygı duyun ve takımını destekleyin..

Aslında Tolga'nın dedikleri de doğru. Sonuçta hiç kimse Galatasaray`dan büyük değil. İsimler gelip geçici, kalıcı olan kulüptür. Amma..! Cem Akdağ bu takımın başında -en azından bir sezon daha- kalmayı sonuna kadar, hatta fazlasıyla hak etmiştir. Yine de yönetim böyle bir karar alırsa bu onların ayıbı olur, biz Cem Akdağ'ı savunmaya devam ederken aynı zamanda takımı da desteklememiz gerekir.

Tolga Kaplan' Alıntı:
Cem Akdağ'ın kalmamasını isteyen 1 kişi yoktur sanırım,bu konuda herkes hemfikir..Fakat olur da yollar ayrılır,olurda Ergin Ataman gelir allah aşkına daha sezon başından bölücü olmayın..Alınan karara saygı duyun ve takımını destekleyin..

Ben de böyle düşünüyorum. Yalnız öyle erginciler falan deyip ortamı germeye, tartışma ortamı oluşturmaya da gerek yok. He amacınız illa tartışma çıksın, forum birbirine girsin ise tabi bilemem...

Cem Akdağ ile yola devam edilmelidir en az 1-2 yıl. Adamın verdikleri ortada, o olaydan sonra takımın başıne geçti ligde kalmamız zordu kaldık hemde play off zorlayarak.

Takım içinde birlik beraberlik başladı. Disiplinsiz denilen bir anda maçtan kopuyor denilen D. Washington adam oldu, takımın yıldızı haline geldi. Yerli oyuncularda büyük değişim görüldü 1-2 oyuncu haricinde.

Bu forum herkesin fikirlerine saygılıdır ama VEFA damgası yapışmış üstümüze onu dosta düşmana gösterelim !

Re: Cem Akdağ ile Sezon Değerlendirmesi

Ah be!Ben hafta içi Kocaeli'ndeyim.Bu toplantıya katılmayı çok isterim ama bunun içinde 1 gün devamsızlığı feda edemiyecek durumdayım.

Toplantıya büyük ihtimalle katılamıyacağım.
Keşke Cuma olsaydı toplantı...
:(

Ergin ataman hamlesinin Yiğit Şardandan geldiği söyleniyor. Öyleyse hiç şaşırmam.

Geçen sene Murat Özyerin ayağını kaydırıp Koray hocayı getirdi. Koray hocayı çok severim ancak yıllardır basketin dışında kalmış, basketten soğumuş birini "abim" diyerek getirdi. Olanları gördük.

Ardından şube başkanı olduğu takım çok büyük skandala imza attı. Gitmesi gerekirken geri döndü.

Şimdi de Ergin Ataman bombası. Yeter Yiğit Şardan. Rahat bırak şu takımı. Tam hava yakalamışken ne gerek var ruhumuzu satmaya.

Re: Koçumuz Cem Akdağ

Son yıllarda izlediğimiz en karakterli iki takımı bize armağan ettiği için ne kadar teşekkür etsek azdır. Üstelik, gerçek Galatasaraylı olmasına rağmen, ben Galatasaraylı'yım vs. diyerek de yapmaması hocamızın ne kadar kaliteli bir insan olduğunu gösteren bir başka unsur. Daha önce de yazmıştım kendisi her zaman denklemin içinde kalmalıdır, bir şekilde bu şubenin içinde bulunmalıdır.

Re: Koçumuz Cem Akdağ

Güzel yazı olmuş eline sağlık Çağlar,birde şu Salsa basket'in bariz Galatasaray düşmanlığı olmasa daha hoş olacak ama neyse... :)
Belkide ben çok tarafım ondan öyle geliyor...

Can abi, Ergin Ataman sapına kadar Galasataraylıdır. Ve çok iyi bir koçtur.
He ben de Cem Akdağ ile şuanda devam edilmesinden yanayım orası ayrı.

Oğuz Uzun' Alıntı:
Can abi, Ergin Ataman sapına kadar Galasataraylıdır. Ve çok iyi bir koçtur.
He ben de Cem Akdağ ile şuanda devam edilmesinden yanayım orası ayrı.
Cem Akdağ'da sapına kadar Galatasaraylı ve çok iyi bir koç...

Cem Akdağ ile devam edilir, üç gün sonra seri mağlubiyetler alınınca Cem Hoca yerden yere vurulur. İstifa homurtularından kimin ne söylediğinin anlaşılmadığı bir ortam oluşur. O gün gelince kimse demez ki, bu takım bu ligde mücadele ediyorsa bunu bir ölçüde Cem Akdağ´a borçluyuz.

Bana kalırsa önemli olan Cem Akdağ´ın gitmesi ya da kalması değildir. Önemli olan sağlam bir yapılanmadır. Şube yönetiminin belli bir standarda kavuşturulmasıdır. Eşin dostun değil, işi bilen insanların şubede görev almasıdır...

Cem Hoca'ya bayan takımında yapılanların üstü örtüldü belki ama bu sefer üstü örtülmeyecek. Tabi konu herkesin bildiği bir konu olunca bu sefer normal karşılamak lazım.

Ben destek olalım, sorgulamayalım, yargılamayalım düşüncesi içinde değilim. Hiçbir şeye tepkisiz kalamam. Tabi Cem Hoca bayan takımının başına geçecekse o zaman da hiçbir şeye kızma hakkımız olamaz. Cem Hoca'nın tercihi deriz. Onun dışında yok bütçe büyüyecekmiş, yok şunlar gelecekmiş diye Ergin Ataman alınmaz. Kusura bakmayın ama Ergin Ataman bize gelecek diye kimse daha düşük bir paraya bize gelmez. Parayı verirsen herkesi alırsın. O zaman parasını verip kur kadroyu Cem Hoca'ya, şampiyon yapsın bizi. Oyun getirecek bahanesiyle küçük çocukları kandırma yoluna gitmez inşallah yönetim. Keza biz herşeyin farkındayız.

yani bizim aramızda "erginciler " diye bir grup mu var artık.
bir bu eksikti..
yalnız ben şunu söyleyebilirim sadece;
bu sağlam bir bilgi..
galatasaray yönetimi ile ergin ataman arasındaki köprü haldun üstünel..
yani haldun üstünel istiyor bu işi diye biliyorum.
yorum yok.

onur yavuz arkadşaım iyi mi , oluyor mu : )

Bu düşünce tarzına bitiyorum ya Ergin Ataman bize oyuncu getirecek deniyor ya.Ergin Ataman geldi diye kimse daha düşük paraya Galatasaraya gelmez.Kayanın ben ergin hocayı çok seviyorum geçen sene aldığım paranın yarısına Galatasaraya gelirim diyeceğini mi düşünüyosunuz:)

Oyuncuları bu kulübe para getirir.Parasını verirsin oyuncu gelir sonra o oyuncuları Cem Akdağ en iyi şekilde kullanır ve takımı şampiyonluğa oynatır.

Cem Akdağın takımı bu seneki gibi oynasınlar böyle karakterli bir takım görelim sahada play offa giremezsek bile üzülmem.

Ayrıca Ergin Ataman basketbolun Jose Mourinhosuymuş.İşte buna çok güldüm.Mourinhoyla benzedikleri tek nokta Megalomanlıkları ve antipatik olmaları.