Cemal Nalga'nın Cezası ve Soru İşaretleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Erdem kardeşim, seviyorsanız susacaksınız diye birşey yok.
Bu durumun ne susacak ne de savunulacak tarafı olduğunu düşünmüyorum.
Biraz realist olalım.
Yani hırsızın hiç mi suçu yok diye bi deyim vardır ya.Sizin yazınızı okuduktan sonra suçlu biz mi oluyoruz.

Koskoca Galatasaray kulubu neyin iyi neyin kötü olması gerektiğini bilmesi gerekir.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Tufan'ın formasını neden giydiğini bilmiyorum ama bu da bir ihtimaldir, belki de 5 maç cezasını çekmiştir o maçta oynasa ne olur oynamasa ne olur. Belki de ceza gerektirecek bir durum yok ortada. Bilmeden hemen asıp kesmek yanlış olur.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Karşıyaka, Oyak ve Fener itiraz edeceklermiş sanırım...
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Arkadaşlar belki 5 maçlık cezasını doldurmuştur diyorsunuz da,Galatasaray'ın verdiği raporda Cemal'in oynadığı iki maçta oynamayarak cezasını doldurduğu belirtiliyor.Bu daha da büyük bir suç.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Bir de olaya şöyle bakmak lazım, bu ceza hazırlık maçları için verilmişti. Sonuçta resmi müsabakalar için değildi. O yüzden bana kalırsa resmi müsabakalarda oynamaması için bir engel yok. Bu sebeple hükmen mağlubiyet veya puan silme alacağımızı düşünmem.

Yine de bu olay doğruysa staff'in komple istifa etmesi gereklidir. Etmezse de hepsi toptan gönderilmeli.

Cemal'in oynamadığı en son maç Yeşilyurt ile gözüküyor. Bu maçtan sonra hazırlık maçı yaptık mı?
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Önce bir açıklama bekliyorum kulüpten, sonrası daha sonra.

Başta Galatasaray Lise'li hocamız Okan Çevik olmak üzere pek çok kişinin de ilişiğinin kesilmesini de tabii ki. Bekleyelim bakalım.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Can Altay' Alıntı:
Bir de olaya şöyle bakmak lazım, bu ceza hazırlık maçları için verilmişti. Sonuçta resmi müsabakalar için değildi. O yüzden bana kalırsa resmi müsabakalarda oynamaması için bir engel yok. Bu sebeple hükmen mağlubiyet veya puan silme alacağımızı düşünmem.

Yine de bu olay doğruysa staff'in komple istifa etmesi gereklidir. Etmezse de hepsi toptan gönderilmeli.

Cemal'in oynamadığı en son maç Yeşilyurt ile gözüküyor. Bu maçtan sonra hazırlık maçı yaptık mı?

Sevgili Can, herhangi bir kural kitabında 5 hazırlık maçı diye bir ceza yok. Cemal Nalga 5 maç ceza almıştır; 5 hazırlık maçı ceza almamıştır.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Çok Küçük bir Örnek vereyim Burak..Okulda çok kavgacı bir çocuk vardır..sürekli olay çıkartıp durur..Öğretmenide babasını çağırıp haklı olarak şikayet eder..ama O baba Oğlunu yinede bir yabancıya ezdirmez..yanlşlık olmuştur..bişey olmuştur der gider..ama eve gittiğindede o oğluna cezasını kendi verir..

Bu olayda böyle birşey..Çok zordur bir içinde bulunduğun bir topluluğun hatasını düzeltmek..işte son Dönemlerde Chp de Onur Öymenin açıklaması..Ve düşürdüğü partisini düşürdüğü zor durum..elbette bu uç bir örnek ama hatalı buna rağmen dışaya karşı bi kaç çatlak sese rağmen savunuluyor..ha parti içi hesaplaşma olacak o ayrı

Burada bir hata varsa ne kadar hatalı olsada ne kadar olmaması gereken şeyler olsada yinede dışarıya karşı savunurum..ha içerden lanet okurum..Galatasaraylı arkadaşlarımla konuşurken bu işi yapan herkesi güzelce(!) anarım..

Ama şuan bu yazıları karşı tarafında okuyacağını varsayarsak susmakta hemen parlamamkta buraya biranlık sinirle yazmamakta yarar var..

yoksa yarın öbür gün bu olaydan girerler başka olaylardan çıkarlar işin içinden kimse çıkamaz..Ağzını açıpta tek laf söyleyemez..

YAPMAYIN LÜTFENNNNNN
 
04.11.2009 tarih 497 no?lu TBF Yönetim Kurulu Kararı;

17 Ekim 2009 tarihinde İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda, Galatasaray Cafe Crown - Oyak Renault takımlarının arasında oynanan BEKO Basketbol Ligi Müsabakasında; Galatasaray Cafe Crown Sporcusu Cemal Nalga?nın yer almasına Oyak Renault Spor Kulübü tarafından itiraz edilmiştir. ?Hazırlık maçındaki? fiili sebebiyle Cemal Nalga?nın aldığı 5 maçlık men cezasının, takımının sonraki tarihte oynadığı ?beş hazırlık maçında? bu oyuncunun yer almaması suretiyle infaz edilmiş sayılıp sayılmayacağı meselesi itirazın konusunu oluşturmaktadır. Oyak Renault Spor Kulübü hazırlık maçında alınan men cezasının sadece resmi maçlarda infaz edilebileceği bu çerçevede kendileriyle yapılan maçta bu oyuncunun yer almasının kurallara aykırı düştüğü görüşündedir.


15-17 Eylül 2009 tarihlerinde düzenlenen İstanbul Cup Uluslararası Basketbol Turnuvasında Galatasaray Cafe Crown takımı sırasıyla (15.09.2009) Zalgiris Kaunas, (16.09.2009) Cibona Zagreb ve (17.09.2009) Erdemir ile oynamıştır. 16.09.2009 tarihinde oynanan Galatasaray Cafe Crown ? Cibona Zagreb müsabakasında Sporcu Cemal Nalga diskalifiye edilmiştir ve bir gün sonra oynanan Erdemir ? Galatasaray Cafe Crown Müsabakasında diskalifiye kararını takip eden müsabaka olduğundan takımında yer almamıştır. Sporcu hakkında ayrıca bir tedbir kararı bulunmadığından 23 - 26 Eylül 2009 tarihlerinde Almanya?da düzenlenen turnuvanın ilk müsabakası olan ve 23 Eylül 2009 tarihinde oynanan Telekom Basket Bonn - Galatasaray Cafe Crown Müsabakasında yer almıştır. TBF Disiplin Kurulu Kararı 24 Eylül 2009 tarihinde 5(beş) maç müsabakalardan men olarak tebliğ edilmiş ve (oynamadığı 17 Eylül 2009 Erdemir ? Galatasaray Cafe Crown Müsabakasına ilave olarak) sırasıyla;

24 Eylül 2009 tarihinde Deutsche Bank Skyliner - Galatasaray Cafe Crown,
26 Eylül 2009 tarihinde EnBW Ludwigsburg - Galatasaray Cafe Crown,
28 Eylül 2009 tarihinde Galatasaray Cafe Crown - İstanbul Bş.Bld.,
29 Eylül 2009 tarihinde Galatasaray Cafe Crown - Yeşilyurt,

müsabakalarında adı gecen sporcu oynamamış, böylece (5) maçlık cezasını tamamlamıştır.

Burada görüldüğü gibi Galatasaray'ın TBF'ye verdiği raporda o iki maçta oynamadığı yazıyor bu yüzden Oyak Renault'un itirazı reddedildi.oynadığı bir maçta oynamadı diye rapor yazıldıysa eğer bu gerçekten büyük bir suç.
 
Asıl Salsa'ya yazıklar olsun!
Amacı nedir?
Sahada kaybettikleri maçı masadamı kazanmak istiyorlar?
Cemal, hazırlık maçında oynasa ne olur oynamasa ne olur?
Küçük hesap peşindeki zavallılar!
 
Fener'in itiraz etmeye hakkı yok ki ? Türkiye Kupası da oynadık üstüne?
 
Sanki ne haksızlık yapılmış?
Bu işin peşinden koşmak zavallı bir durum, silin ulan GS nin galibiyetlerini, eğer hazırlık maçında ceza alan oyuncuyu hazırlık maçında oynattık diye, bundan nemalanacak kadar alçaldıysanız, 5 maç mağlubiyet 10 puanda eksiye düşürün!
 
sanırım cibona maçıydı maç......eğer avrupa statüsündeyse sadece avrupada ceza alır cemal türk ligini etkilemez...

ama cibona maçından sonra cemal benimde gittiğim erdemir maçında oynamadı..

erdemir(oynamadı)
telekom basket(oynamadı)
Deutsche Bank Skyliners(oynamış)
EnBW Ludwigsburg(tufan olarak oynamış)
Union Olimpija(oynamış)
 
Eğer yapıldıysa iş evrakta sahteciliktir. Şahsen Galatasaray taradftarının bir suçu sırf Galatasaray işledi diye savunacak kadar ufak adamlardan da kurulu olduğunu düşünmek istemem. Eğer , tekrar ediyorum yapıldıysa , bu iş , çok ciddi bir hadisedir. İşe bulaşan gerek kulüp; gerekse birey bazında da herkes hakkında gereğinin yapılması gerekir.
 
Birileri adaletli ve tarafsız ölmakla menfaatlerini koruma arasındaki çizgiyi iyi düşünsünler,biz haklarımızı kormazsak kimse bizim hakkımızı korumaz klüp en az cezayla bunu atlatması için çalışmalı ve öneriler sunmalıyız ,sonra içerde hesaplar sorulur kelleler gider gidecekse gider, suçlular cezaları öder, 3 sayfa yazı okudum yanlış foruma girdim zannettim bu takım küme düştü , o sene küme düşme kalktı bee sanki hukuk ülkesiyiz de!
 
Samet Semiz' Alıntı:
En az iki maçımızı silerler ligden. En iyi ihtimal bu bence. Antuda ayaklanmış şimdiden.


Nasıl ayaklanmasın..onlar ayaklanmayacak ta Patagonyamı ayaklancak..Kendi taraftarımızın bile yazdıklarını gördükçe..

Düşürün bu takımı silin tüm puanlarını mahrum edin herşeyden.bunları geçtim kendi pisliklerini görmeyip burdan cesaretle daha önceki uydurlan Bütün olayları gelip gündme getirdiklerinde hangi tarfatar neyi savunacak allah aşkına..
 
Kardeşim o kadar hukuk ülkesiysek açalım onların da yaptıklarını, onlar da ceza alsınlar. Sanki sütten çıkmış ak kaşık!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst