Cemal Nalga'nın Cezası ve Soru İşaretleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Federasyon oynayabilir raporu vermiş cemal için..O yüzden ceza almıcaz bence..Fakat yaladolar varsa olayın içinde Dedehayır'dan Okan cevik'e kadar herkes istifa etmelidir..
 
Can Altay' Alıntı:
Kardeşim o kadar hukuk ülkesiysek açalım onların da yaptıklarını, onlar da ceza alsınlar. Sanki sütten çıkmış ak kaşık!

Yani Çok uzağa gitmeyeim Şükrü Saraçoğlu stadının nasıl yapıldığını nasıl bir iznlerle yada izinsizliklerle yapıldığını herkes çok iyi biliyor..

Ama bir fenerli çıkıpta Bu stadda oynayamayız usulsüzlük var demyor..Bizde daha Kulüp ten açıklama gelmemiş ama hemen kelle istiyoruz varmı böyle birşey ya..ayıptır günahtır..Hiç mi bu kulübün menfaati bazı şeylerin önünde gelmiyor..
 
Eğer, bu olay gerçek ise , kulübü suça teşvik etmek kulübün menfaati değildir. Sapla samanı karıştırmayalım lütfen.
 
Ali Emre' Alıntı:
Küçük hesap peşindeki zavallı olan Salsa mı yoksa bizim ekip mi?

Dediğin gibi hazırlık maçında oynasa ne olur oynamasa ne olur. İşin garibi rakip takımların koçlarıda Türk koçlar enteresan bir detay. Heralde gevur ses çıkarır diye özellikle Türk koçların maçlarını seçmişler

Belgede sahtecilik ve yetkili kurumu yanlış yönlendirmeden küme düşürme verirlerse şaşırmam alkışlarım yada puan silinmesi...vs. Sorumlularında bir an önce gönderilmesi şart hemen!!! Bu bir skandaldan ötedir amatörlük değil kepazeliktir....



Bizimkileri savunmuyorum Ali Emre abi ancak Salsa'nın yaptığında da artniyet ararım.
Neden Fb maçı sonrası diye ?
 
Konu kilitlensin bence açıklama geldiğinde tekrar açılsın.Yoksa aptal aptal fikirler ortaya çıkıyor.Bu forum açık bir forum.Dışarıdakiler de yazdıklarınızı okuyabiliyor...
 
Biraz sakin olalım,klüpten yapılacak açıklamayı bekleyelim...Elbet bir açıklama yapılacaktır...Kelle isterük,kelle isterük demekte neyin nesi,bekleyin biraz ortada şüphe var kesin olarak suç filan yok...''Tarafsız'' mahkemeler bile her bireye suç ne olursa olsun savunma hakkı verir...Ancak biz ''Taraf'' olduğumuz bir yerde klubümüze bunu tanımıyoruz...Aranızda birkaç kişinin fırsat kolladığını biliyorumda diğerleri onların gazına gelmesin...
 
bence Herkes bugünkü yazdıklarını iyi düşünerek yazsın..Çünkü bu maç yorumuna benzemez..Yarın öbürgün bu yazdıklarınız Çıkar karşınıza..mahçup olursunuz..Doğru olsada yanlış olsada..

bir hafta önce Ercan saatçi videosu kim tarafından yayıldı bverildi bilinmiyor..bir hafta sonra Karşı atak...Bu resimler kim verdi kim çekti kim gündeme getirdi eğer Photoshop değilse...O gün niye gündeme getirilmedi de Fener mağlup olunca Önce Cemal sesleri sonra bu fotoğraflar?

Biz Katı savunma yapan rakibe gol atıyoruz rakip orta sahada top gezdirirken yol açıp buyrun siz atın diyoruz yapmayın..
 
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Konu kilitlensin bence açıklama geldiğinde tekrar açılsın.Yoksa aptal aptal fikirler ortaya çıkıyor.Bu forum açık bir forum.Dışarıdakiler de yazdıklarınızı okuyabiliyor...

Hüseyin

Herkese açık bir yer burası.Ayrıca forum.Tartışma mekanı.İnsanların net bir karar vermesi açısından yarar sağlıyacaktır.Diğer konulara sıçramama açısından açık kalması daha yararlı olacaktır.
 
Rica ediyorum herkes bir köşeye çekilsin ve ilk önce bu olayı sorgulamak yerine kendini sorgulasın...Olay daha kesinlik kazanmadan Kulüpten bir açıklama gelmeden asınız kesiniz demek biryerlere hizmet etmektir,bunu aklınızdan çıkarmayın...Sahada darbe vurduklarımız saha dışında ne yaparızın peşindeler bazılarıda buna açık ve net şekilde ayna tutuyor,sizde onların gazına gelip burda birşeyler yazıyorsunuz...Çekilin kenara ve düşünün...Tarafsız değiliz dün olduğu gibi bugünde,yarında taraf olacağız...
 
Ortada FB maçını etkileyecek hiçbir şey olamaz. Çünkü hazırlık maçlarını geçsek bile 3 kupa 4 lig maçı oynanıp çıkıldı o maça. Hükmen yenilmemiz de söz konusu olamaz bence herhangi bir maçta. Sadece puan silinir birşey olursa. Ama ortada sadece bir iddia var. Bu yüzden sakin olmakta, resmi açıklama beklemekte fayda var.
 
Ben salsa da ılk resmı gorduğumde resım bulanık oldugundan fotomontaj zannettım ve kendımce yazdım. Ama sımdı cıdden buyuk bır kaygı ıle okuyorum. Bu nedır ya. Cemal'ın ne ısı var bu macta. O sevgılı koc Okan Çevık senın hıc aklın yok orada bırının resım cekecegını hıc mı bılmıyorsun. Hangı çağda yasıyorsun. Almanya nere burası nere. Al işte takımıda yaktın. Surda tam havaya gırmısken böyle bır acemılık sayesınde batırdınız. Zaten basın bahane beklıyor bızı sallamak ıcın bız kendı elımızle bu bahaneyı verıyoruz. Böyle acemı böyle sorumsuz ınsanların takımda 1 dakıka durmaması gerekıyor. Bızı bu kadar kucuk duruma kımse dusuremez.
 
Yaptırım uygulanacaksa Türkiye Kupasında gerekli maç sayısı kadar hükmen yenik olmamız lazım. Olay bir açıklığa kavuşsun o zaman yazılacak çok şey var.
 
sımdı vıdeo da ızledım ve bumac baya bı hazırlık macından cok bıldıgın mac olmus. ve yayında var nasıl bır acemılık ya ızlerken benım ıcım kotu oldu. Verılmelı en agır ceza verılmelı ve bu cezanın sorumlusuda bu takımdan gıtmelı
 
Ozel hayatinda kim ne karaktersizlik, sahtecilik yapiyorsa yapsin ama bunu Galatasaray'imiza bulastirmasin. Bulastiriyorsa cezasi neyse ceksin.

Buyrunuz efendim. Kendi capimda bir arastirma.

Cemal 24 Eylul'de 5 mac ceza almis. Cibona macindan sonra (16 Eylul)

Erdemir (17 Eylul)
Telekom Basket Bonn (23 Eylul)
DB Skyliners (24 Eylul)
EnBW Ludwigsburg (25 Eylul)
Istanbul BSB (28 Eylul)
Yesilyurt (29 Eylul)

maclarini yapmisiz ve Cemal, Telekom Basket Bonn maci haric diger maclarda oynamamis gozukmekte.

Salsa Basket adli blogun iddiasina gore (Fotograflara bakilacak olursa malesef dogru.) Skyliners ve Ludwigsburg macinda Cemal Tufan'in formasiyla sahada mucadele etmis. Bunun Tufan'a moral vermekten cok bir "oyun" oldugu gozukmekte malesef.

Alinacak cezalar su sekilde:

22. Sahte Lisans Kullanımı
Kullanmaya hakkı olmadığı lisansı kullanarak yarışmalara katılan veya katılmayı temin edenler alt aydan üç yıla kadar yarışmalardan men veya o kadar süre ile hak mahrumiyeti cezası ve 10.000.-YTL? sına kadar para cezası verilir.

23. Sahtecilik ve Federasyonu Kandırmak
23.1. Lisans veya herhangi bir belge üzerinde değişiklik veya sahtecilik yapan veya
gerçek olmayan evrak düzenleyen ve bunları bilerek kullanan veya kullandıranlar
bir yıldan üç yıla kadar yarışmalardan men veya o kadar süre ile hak mahrumiyeti
cezası ve 10.000.-YTL? sına kadar para cezası verilir.
23.2. Olayın tekrarı halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir. Ayrıca bu davranış
içerisinde bulunanlar için Cumhuriyet Savcılığı?na suç duyurusunda bulunulur.
23.3. Kuruluşun sahtecilik ve kandırma suçlarına katılması halinde, olayın durumuna
göre ligden ihraç edilme ve 10.000.YTL? sına kadar para cezası verilir.

24. Ceza Süresini Beklememek
Yarışmadan men cezasına rağmen oynayan, beklemesi gereken cezalı süreyi doldurmadan veya idari tedbirin tebliğine rağmen bu tedbir kaldırılmadan yarışmalara katılanlar ile buna sebep olanlar, hak mahrumiyeti cezası bulunduğu halde veya idari tedbir ile yarışmaya katılmaktan veya yönetmekten men edilmiş olmasına rağmen yarışmaya katılanlar veya yöneticilik yapanlar üç aydan iki yıla kadar yarışmalardan men veya hak mahrumiyeti cezası ve 10.000.-YTL?sına kadar para cezası verilir.

25. Disiplin Kurulu Kararlarının Yerine Getirilmemesi
Disiplin Kurulu kararlarını yerine getirmeyenler bu fiil nedeniyle Disiplin Kurulu?na sevk edilerek cezaları bir misli ile arttırılır. Bu konuda verilen Disiplin Kurulu kararının da yerine getirilmemesi halinde ilgililerin lisansları askıya alınarak müsabakalara katılmaları önlenir ayrıca ligden ihraç cezası uygulanabilir.

Kanit diye sunulan resimler uzerindeki incelemem.

kanit1.png


Burada cember icine aldigim Aubrey Reese. Ulkemizde Tekelspor, Besiktas, Mersin BSB ve Petkim formalari giydikten sonra bu sezon basinda Skyliners'a transfer oldu. Bu da fotografin bu sezon yapilan hazirlik macinda cekilmis oldugunu kanitliyor.

kanit2.png


Burada da cember icine aldiklarim EnBW yazisi Ludwigsburg'un sponsoru, Caner bu sezon bize katilan bir oyunce ve Quadre Lollis ise bu sezon Ludwigsburg'a katilmis bir oyuncu. Kalan cember 7 numarali Tufan formasiyla Cemal Nalga'yi gosteriyor. Kisacasi bu da bu sezon oncesi oynanilan hazirlik maclarinda cekilmis.

Alttaki resme Salsabasket.net disinda http://www.fotocommunity.de/pc/pc/cat/4428/display/18682232 adresinden de ulasabilirsiniz. Fotomontaj olmadigi belli. Ayrica videoda 1.44, 1.51 ve 2.39 civari Cemal netce secilebiliyor.

Malesef bu fotograflar iddialari dogruluyor.

Buyuk gecmis olsun.

Kulupten gerekli aciklama ve dogrulama geldigi zaman tepki vermemiz gerektigini dusunmekteyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst