Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Cenk Akyol süper bir isim..Sadece kullanmasını bilmek lazım..Cenk kendini oyuna konsantre edebildiği sürece çok can yakmaya müsait bir oyuncu..Serhat Çetinden 5 gömlek daha üstün kesinlikle..Zaman zaman oynadğı kötü maçlar olacaktır..Ergin Ataman işini bilir..Zafere gidecek reçete kendisinde zaten var.

Abi çok ağır olmuş .

Kendisine verilen şanslar bu ülkede, sanmıyorum, başka hiçbir kimseye verilmemiştir. Bu kadar sıradan bir oyuncu olup hem milli takımlarda hem de en üst düzey kulüp takımlarında bu kadar yıldır nasıl şans buluyor ben idrak edemiyorum. Bilemiyorum ama muhtemeldir kendisinin bir yerlere gelmesi için pek çok oyuncunun hakkı yenmiş olabilir. Bu yüzden kendisi basketbol camiasında en çok eleştirilmeyi hak eden kişilerden biridir benim için.

Bazen iyi bir şutör olmayınca girmeyince ısrar etmez . Ama bazen de iyi bir şutör o maç kötü bir performans koydu diyede son topta üstelik te boşken sorumluluk almaktan kaçmaz.

Olmuyor Cenk Akyol

Oysaki geçen play-off döneminde Efes'te çok iyi oynamıştı. Cenk'in üçlük atmadan da birşeyler yapabileceğini öğrenmesi lazım Shipp gibi oyunculardan biraz örnek alsın.

Oysaki geçen play-off döneminde Efes'te çok iyi oynamıştı. Cenk'in üçlük atmadan da birşeyler yapabileceğini öğrenmesi lazım Shipp gibi oyunculardan biraz örnek alsın.

Cenkte patlama potansiyeli cok yuksek..Ama kafası karışık rotasyon mu ilk 5 adamı mı olacağını henüz kendide bilmiyor..Bana kalırsa Türkiye ligi maçlarında ilk 5 başlamalı.. Gordon-Domercant-Cenk-Dudley-Ndong duzeni ile..Ilk degisiklik Hawkins-Cenk degisikligi ile saglanmali..

Cenk bu takım için çok önemli bir oyuncu. Sırf yabancı oyuncularımızın eline bakarak maç kazanamayız. Hocamızda Cenk'e çok süre vererek ritmini bulmasını istiyor. Ben kendisinden çok ümitliyim.

Cenk bugün çok iyi oynadı inşallah hep böyle iyi oynar. Koç ona güvenip rahat oynamasını sağlamalı rahat oynayıp korkmadna şut atarsa yüzdesi oldukça yükseliyor.

İşte olduğum için dünkü maçı izleyemedim. Foruma baktım belki fikir edinirim diye. Bir başlıkta bu "adamı niye aldık bi tek saçını düzeltmiş" yorumu var. Bu başlıkta "çok iyi oynadı" yorumu var.

Bu durumda bir tuhaflık var sanki...

En azından burda kimin ne kadar basketboldan anladığını biliyoruz da doğru yorumu ayırt etmekte zorlanmıyoruz.

Cenk mi Cevher mi Antalya'da gereken cevap verildi, Efes karşısındaa tek başına maçı vermemizi sağladı saolsun, Ağzıyla kuş tutsa (Kanarya,Kartal dahil) bana yaranamaz.
Az yoldurmadı bana saç. Takımımızda yeri olmayan oyuncuların başındadır.
Ha bu benim görüşüm, İsteyen karşı çıkar isteyen destekler fark etmez ama ben nasıl Cenk yararlıdır diyenlere saygı duyuyorsam en azından yerilmemek isterim

Cenk mi Cevher mi Antalya'da gereken cevap verildi, Efes karşısındaa tek başına maçı vermemizi sağladı saolsun, Ağzıyla kuş tutsa (Kanarya,Kartal dahil) bana yaranamaz.
Az yoldurmadı bana saç. Takımımızda yeri olmayan oyuncuların başındadır.
Ha bu benim görüşüm, İsteyen karşı çıkar isteyen destekler fark etmez ama ben nasıl Cenk yararlıdır diyenlere saygı duyuyorsam en azından yerilmemek isterim

Keşke aynı pozisyonun oyuncularını karşılaştırsaydınız.. Cenk Galatasaray Erkek Basketbol takımının en önemli başarısı Eurocup Final Four'unda takımdaydı. Bu sene de inşallah şampiyon olan takımın kadrosunda olacak.. Yerli havuzu dar ülkede. Cenk'ten başka o pozisyonda tonla adam mı var sanki? Bence destek olmak lazım takıma..

Onun bu özelliğine çok ihtiyacımız var.Dün 2.yarıda ne attıysa soktu.Savunmada da gayet gayretli gördüm.Şu potansiyelini artık kullansın.Ona bu sene çok ihtiyacımız var...

Hatırladım hatırladım MVP seçilmişti 2000 ve 2001 de.
Sizin bakış açınızla bakarsak Cevherde geçen yılın Avrupa şampiyonuna , Türkiye Şampiyonu ve Türkiye kupasını kazanan takıma gitti.
Cenk 6. adam değil 11. adam olamaz bizim takımda. Antalya'da Efes karşısında gördük. Dedim ya bu benim görüşüm saygı duyalım lütfen

Hasan Bey,

Cevher'i beğeniyor olabilirsiniz, Cenk'i beğenmiyor da olabilirsiniz. Ama Cenk mi Cevher mi demek mantıksız çünkü biri 3 biri 4 numara oynuyor.

Ben Cevher ile Cenk karşılaştırması yapmadım , yerli rotasyon sebebiyle bu takıma Cenk alınıp Cevher'in gönderilmesini anlamış değilim.
Siz 3 numara dersiniz pozisyonuna ben KF derim Hawkins'i yedekleyecek adam Cenk değildir. Ayrıca dün Hawkins oynatılmadı Cenk 40 dk mı süre aldı. Günümüz basketbolunda 2-3-4 veya 4-5 veya 1-2 biribirinin alternatifi olabiliyor.

Şaka gibi yazılanlar elimizde Dudley alınacağı kesin gibiydi...olmasa bile baska devşirme yok Shumpert var...Macvan alınacak yada başka 4 numaralarla sürekli görüşüyoruz..İlkan varken...Cevher kalıcak Cenk gidicek...
SF için yerli olarak piyasada kimler var türk oyuncu....Cenk akyol dan iyi olabilecek....Hidayet-Emir falan kimse bana birkan batuk iyi demesin gülerim...
Hawkins'i yedekleyecek adam Ligimizin kalburüstü şutörlerinden birisidir ve Cenkten daha iyi bir rotasyon oyuncusu bulamazsın çünkü kariyerinde bunu oynadı alacağı süre 13-14dk zaten...

İyide Cevher giderken takımda 6 tane uzun vardı (4 ve 5 te).Hem yerli hemde 3 numara var mı Cenk'ten başka transfer olanağı olan bir oyuncu bilmiyorum.Fayda verir yada vermez orası ayrı.Bu eleştiri biraz eksik olmuş bence sanki.

Cenk böyle oynasın ben tükürdüğümü yalamaya razıyım , hayatımda ilk kez Cenk'i bugün beğendim. son eleştirim şu vurdumduymaz tavrını bir kenara bıraksa iyi olacak.