Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Hayırlı olsun. 3 numaraya yabancı bir transfer yapılacağından, Cenk'ten önemli olan bench katkısını almak. Ergin hoca şutörleri sever, Cenk de birkaç şut soksa maç içerisinde; rakip savunmayı kolayca açarız.

Umarım bizi yanıltmaz Cenk.

Nevriye en iyi kadın oyuncu denmedik laf kalmadı.Cenk aşama kaydetmemiş bir oyuncu.Nevriye bir sürü olumsuz mesaj aldı da o yüzden.

Nevriye'ye saha içindeki yeteneğinden dolayı burun kıvıran yok, saha dışında taraftarla sorunlu bir oyuncu. Keza sırf oyun içindeki verimliliği nedeniyle bu hareketleri sineye çeken de var. Cenk'in böyle bir sorunu yok.

Efes,Ender ve Cenk gibi istikrarsız Türk oyuncuları nedeniyle Fenerbahçenin gerisine düştü.Bir türlü beklentileri karşılayamayıp aşama kaydedetemeyen bu iki oyuncu bakalım Efes'e veremedikleri katkıyı bize verebilecekler mi?
Ben her iki oyuncuyuda beğenmiyorum.Ancak Cenk şu şartlarda çok da yanlış bir transfer olmaz.Zaman zaman yedekten gelip katkı verecektir.Tabii çok da fazla bir şey beklememek gerek.

Eurocup'ta oynayacağımız bu sezon da ligdeki rakiplerimizin 3'ününde Euroleague'de oynayacak olması transfer konusunda elimizi kolumuzu bağlayan bir durumken; Türk oyuncu olarak, rotasyonu genişletmek ve takıma opsiyon sağlama anlamında olumlu bir transfer.

Tabi ki önümüzde ki sezon Euroleague'e katılabilirsek Cenk'in de performansı da düşükse gönderilebilir ama bu sezon için iyi bir transferdir. Transferleri değerlendirirken de bu sezon yarıştığımız rakiplerin Euroleague, bizim Eurocup'ta mücadele ettiğimizi göz önünde bulundurmak gerekir.

Zaten ilk 5 oyuncusu değil, asıl 3 numarayı dinlendirebilecek kadar süre alacak ve aynı zamanda yerli.. Yerinde bir transfer, hayırlı olsun..
Kaç tane yerli 3 numara var ki alabileceğimiz..

Cenk iyidir.Hem de has Galatasaraylı'dır.Hiçbir zaman rakip takımdayken ne taraftarımızla ne de herhangi bir oyuncumuzla pis diyaloglara girmemiştir.Hayırlı olsun.

Cenk Akyol, olgunlaşma dönemine girdi. Geçtiğimiz sezon süre aldığı dakikaları iyi değerlendirdi. Efes'in en yüzdeli üç sayılık atan oyuncusuydu. (play-off dahil 43,5%) Savunmasını geliştirdi. Çok fazla üst düzey maç oynamış olması, hiçbir takıma karşı geri adım atmamasını sağlayacak önemli bir faktör.

Hayırlı olsun.

Cenk hakkında olumlu söylenen hiçbir şeye katılmıyorum, hele ki Oktay Hoca nasıl bıraktı cümlesine. Efes'te ne yaptı Cenk biri çıksın açıklasın lütfen? Euroleague'de oynayacak olsaydık kesinlikle saydırırdım bu transfere, ama mevcut şartlarda maalesef gerekli ve mantıklı bir transfer gibi duruyor.

Doğru bir transfer yaptığımızı düşünüyorum, zaten vasatın üstünde kaç yerli var ki piyasada? 2007-08'den sonra ayrılmasına çok üzülmüştüm, şimdi yollarımız yeniden kesişti.

Hoşgeldin Cenk.

Hoşgeldin Cenk umarım artık gerçek performansını gösterirsin. 20 yaş altı takımdaki dominant oyununu görme vakti geldi artık.

Takımımıza hayırlı olsun.İyi bir transfer yaptık.Geçen sezon efeste az süre alıp çok önemli işler yaptı.Belli bir gelişim gösterdiği söylenebilir.Ergin hocanın hücuma dayalı , yüksek tempolu sisteminde çok faydalı olacağını düşünüyorum.Çünkü Ergin hoca her oyuncusundan maksimum verimi almayı çok iyi başarıyor.

Ufuk sarıca’nın ayrılmasından sonraki süreçte cenk akyol efes’te iyi katkılar verdi ve performansı playofflarda enüst seviyeye çıktı.cenk akyol transferini oynadığı pozisyona ve yerli oyuncu sıkıntısına göre değerlendirmek gerekiyor.şuan cenk akyol’dan yerli olarak daha iyi bir 3 numara mevcut değil.cenk akyol şuan Birkan batuk’tan daha iyi bir oyuncu Birkan ise gelişime açık bir oyuncu iyi süreler alması gerektiği bir zamanda efes’e gitti.oktay mahmuti’nin galatasaray’ın da istediği süreleri alabilirdi fakat efes’te aynı süreleri alacağını sanmıyorum.bazı arkadaşlarda eurocup için iyi transfer demişler sanki eurolegue de oynasak hemen yerli 3 numaralar ortaya çıkacak.bazı arkadaşlar yorum yapıyor fakat altını doldurmuyor.zaten o bölgede hawkins transfer edilirse 30 dk. dan aşağı bir süre almayacak yada shipp kadroda tutulursa.

Özyer dönemindeki halini, umarsamaz tavırlarını düşününce, ertesi gün sepetlesinler dediğim biriydi. Ancak ne oldu bilmiyorum İtalya sonrası gayet başarılı buluyorum. Ne olursa olsun %43.5 üç sayı başlı başına transfer sebebidir bence. Ergin Ataman, Oktay Mahmudi gibi 10 basketbolcu kullanmadığı için benchte çok unutursa, sıkıntı olabilir, onun dışında makul ve mantıklı bir transfer olarak yorumluyorum.

Rixos turnuvasında her eline gelen topu potaya sallıyor. Kendisini Navarro sanıyor sanırım bu kadar şut attığına göre... Tek farkı şutlarının hiçbirinin girmemesi.

Admin notu: kullandığınız kelimelere dikkat edin!