Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rotasyon,yerli kontenjanı,oynadığı bölgedeki Türk oyuncu darlığı, ve tabi ki kendisinden daha alt seviyedeki Birkan'ın 800 bin aldığı düşünüldüğünde şahane bir transfer, hayırlı uğurlu olsun, umarım çok yararlı olur takımımıza.
3 numara için bence iyi transfer yerli olarak istemeyenler yerli olarak kimi tercih ediceklerdi acaba merak ediyorum...engin atsür-ender aslan-göksenin-cenk akyol-ilkan karaman-furkan aldemir+DEVŞİRME yerli kadromuz böyle olur ve bence efesten sonra en iyi yerli rotasyonu şimdi üzerine yabancıları monte etmeye geldi sıra shipp var (bence 3 numara oynamalı hem ribaund katkısı hemde 2 numaraya şutu daha düzgün birisi gerekiyor) 1-2-4-5 rotasyonuna yabancılar gelicek....
Şu kısır yerli piyasasında Engin'den sonra cenk de iyi bir hamle. Oyun istikrarı sıkıntılı bir oyuncu Cenk ancak ben Ergin Ataman'ın hücum ağırlıklı sisteminde iyi iş yapabileceğini düşünüyorum. Oktay Hoca'nın daha sisteme bağlı, savunma odaklı sisteminde belki bize saç baş yoldurtma olasılığı artardı ancak Ergin Ataman'ın sisteminde bize katkı verebilecek bir isme dönüşebilir. Ben gayet olumlu bakıyorum.
Bir de devşirme kontejanından Dudley hamlesi gelse, yerli rotasyonumuz tamamlanmış olur, güzel bir biçimde.
Eh işte. Beklentileri büyük tutmamak lazım. Belki o zaman beklentimizi karşılar. Zaten pek üst seviyede yerli oyuncu yok. Sürekli 3-4 takım arasında dolanıyor oyuncular. Onlardan biri de Cenk işte. İsim tatmin etmeyebilir ama olmazsa olmazlardan biriydi şu an için.
Cenk Efes'ten kiralık geldiğinde çoğumuzun beklentileri o kadar düşüktü ki sezon içinde gösterdiği performansa şaşırıp Efes'e geri dönmesine üzülmüştük. Ne kadar katkı vereceği ve transferinin ne kadar doğru/yanlış olduğunu zamanla göreceğiz.
Ben gelmesine sevindim, genel beklentinin üstüne çıkacağını düşünüyorum
Cenk'i çok çok iyi bir transfer zaten Oktay Mahmuti nasıl bıraktı Cenk'i çok şaşırıyorum. Birkan, Cenk'ten iyi değil kesinlikle. Cenk boş atışları sokabilen bir oyuncu. Böyle oyuncular her zaman önemlidir. Savunması da idare eder.
Hoş geldin Cenk. Senden sonra Naz'da kadın takımımıza gelir inşallah
Cenk Akyol transferini herkes beğenmiş maşallah.Nevriye ye dümdüz gidenler bu transfer için olumlumu acaba.Bizim forum enteresan oldu .Ben Cenk Akyol un Galatasaray ın oyuncusu olduğuna inanmıyorum.Bakalım inşallah yanılırım.