Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

  • Evet kiralansın

    Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

    Oy: 75 100.0%

  • Kullanılan toplam oy
    75
Arkadaşlar ironi değildi yaptığım.Tamamen samimi düşüncelerimi yazdım.Bana göre ikinci Gökhan Üçoklar vakası.Çoğu arkadaş hatırlamayabilir Üçoklar'ı da hatırlayanlar muhakkak vardır.Gerçi onun kadar da değil kabul ama yinede büyük bir hayalkırıklığı.En büyük şansı oynadığı mevkiide yaklaşık 10 yıldır hiç yerli oyuncu yetişmemiş olması.

Dikkatle takip ettim dün.Maçtaydım,bizim benchin tam karşısı,protokol tribününün sağ tarafındaydım.Hücumda en ufak bir hareket etme,gayret yok.8 dakika sahada kaldı diyelim,her hücumda sağ dipte bekleyip,hareket etmeyip öyle gamsız bir şekilde tamamlıyo süresini.O süre boyunca 1 kere şut imkanı anca geliyor,onuda atamayabiliyor ki ne kendisi için ne takım için hiç mühim değil.Atarsa atıyor atamazsa canı sağolsun,umrunda değil kimsenin.Bu kadar lüksümüz yok bence.He yarın çıkar bambaşka oynar ki yıllardı görülmüş şey değil,burada endisini över,teşekkür de ederiz.

Kişisel bir problemim yok kendisi ile,keşke başarılı olabilse.
 
İşta sorun orada.Devşirme Prezldic hariç;böyle mi yazılıyor bilmiyorum;yerli oyuncu yok 3 numarada 10 yıldır.Daha iyi yerli yok doğrudur;ancak başka yerlide yok Cenk hariç.Buda Cenk'in kısmeti,bu sayede çok ekmek yedi.

Cenk Akyol basketbol kariyerine öyle başladı ancak şu andaki durumuna sırf yerli diye ekmek yiyor demek hakarettir.Bir takımı full yabancılardan oluşturamazsın arada böyle kaliteli ve ruhuyla oynayan oyuncular lazım.
 
Aldım evet.Sayemde,kötüleye kötüleye 3 tane boş şut sokturdum.kopmuş olan oyunda ve rakip geri dönmüyorken şut idmanı yaptı,her nasılsa 3 tane üstüste boş şutu sokabildi bu sefer.Güzel selam çaktı bana.Ah birazda,ilk yarıda oyun henüz kopmamışken ucundan kıyısından birşeyler yapsa.
 
Maçın son iki dakikası delininkaitis ile üclük antremanı yapti resmen. Bu performansı zorluk derecesi yüksek maclarda da bekliyoruz cenk.
 
Maçın son iki dakikası delininkaitis ile üclük antremanı yapti resmen. Bu performansı zorluk derecesi yüksek maclarda da bekliyoruz cenk.
Kesinlikle!! Bu maçlarla kalmamalı bu performansı. Dış oyuncularımızın form düşüklüğü, sakatlık vb nedenlerle olmadığı durumlarda atacağı 2-3 şut rahatlatacak takımı. Geçen seneki Cenk'i görmek istiyoruz.
 
Cenk perdeden çıkıp şut atmak yerine ki bence ne domdoma ne cenke doğru düzgün perde yapılmıyor sabit ayağını kurduğu posizyonlar hazırlansa daha iyi olur gibi.
 
Uzun zaman sonra ilk defa hırslı ve istekli oynadı.O gamsız hali yoktu.Çok eleştirilmesinin nedeni yetenekli olduğu halde ruhsuz oynamasıydı.Dün gece iyi oynadı.İkinci yarı soktuğu sut sonrası kendi kendine yaptığı hareketle belli etti istek ve hırsını.Umarım böyle devam eder.
 
Geçen sene alındığında burun kıvırılmıştı ama o zamanda çok faydalı olacağını düşünüyor ve söylüyordum. Sağ olsun yüzümüzü kara çıkartmadı.

İyi şutör olmadığı için eleştirildiği bir ortamda bu performansa devam...
 

Üst