Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Efes pilsen takimi Ulker sponsorlu bir takima cenk'i asla vermez. Hic umitlenmeyin cenk'te hep ueroleagu takimi istiyor cenk'in sitesine girip bloglarina bakarsak kesnilikle italya yada komsuya gidecek arkadaslar.

cenk bir euroleague takımında efesten aldığı süreden fazla bir süre almayacak bunu atlıyor olsa gerek

yurtdısına giderse pisman olur bjk weya bize gelirse akıllıca davranmıs olur özellikle bizde daha cok oynama fırsatı bulur

Cenk şimdi Benetton'a giderse şaşırmam.Bence Soragna,de la Fuenteden pek ıstedıklerı verımı aldıkları soylenemez-ki kaldı ki Oktay Mahmutı de ordayken...

Cenk Akyol sanırım bizi istemiyor bende gözü yüksekte olupta reelde hiç bir katkı yapamayan Cenk'i istemiyorum.
Hele kiralık hiç gelmesin.

Cenk Akyol'un oyun tarzının bize uyum sağlayamacağını düşünüyor ve mücadeleden uzak bir kişinin bizde olmasını istemiyorum. Cenk Akyol'a ihtiyacımız yok, takımın dengelerini etkileyip bozabilir. Bu haliyle takım iyi, sadece yabancıları Owens dışında daha iyi yapabilirdik diye düşünüyorum.

Re: Cenk Akyol Kira

Arda Öztürk' Alıntı:
bencte altayın olmasına cenki tercih ederim.
Kesinlikle katılıyorum. Benchte oynamayacağını bildiğim bir Altay'ın(çok fark açtıktan sonra anak girer) her an oyuna girip katkı verebilcek bir cenk Akyol'un oturması daha iyi olur. Cenk bizde kendini bulabilir. Ancak bizi istemiyor anlaşılan. Keşke gelse...

yavaş yavaş eski konularımızı konuşmaya devam etsek iyi olur heralde :) cenk takımımıza geldi ve bence iyi de bi başlangıç yaptı setlerimize alışıp egolarından biraz arınırsa önemli bir skor potansiyeline daha sahip olcaz gibi..

aslında cenk'in artı yönünden birisi galatasarayımıza oynamak için geldiğini kafasına koymuş.ancak iyi bir oyuncuydu ama istikrarsızdı diye anılmak istemiyorsa bir an önce oyundaki sürekliliğini artırması lazım.bu da nasıl olur daha fazla dakika almasıyla ancak en büyük sorun daha fazla dakika alabilecek kadar azmi ve hırsı kendisinde göremiyorum maalesef.inşallah takımımızın yükselişine o da ayak uydurur da bütün Türkiye'nin görmek istediği cenk'e bir an önce ulaşır

Cenk'e Efes'te çok şans verildi, Galatasaray'da o kadar şans verilmeyecektir. Bence bu sezon Cenk efsanesinin sonu olacak. Oyununda herhangi bir ilerleme göremiyorum. Ayakları çok yavaş bu yüzden savunmada ciddi sorunlar yaşıyor. Savunmada isteksiz. Takımın ritmini bozabilir. Son maçta sayı bile atamadı ve fazla süre alamadı zaten. Ona hiç ihtiyaç yokken alınmış bir oyuncu. Hosley alınabilirdi 3 numara için. Zaman zaman da 4 e kaydırılırdı. Gaines te Hüseyin'i dinlendirirdi. üç numara: hosley 25 dak., erdem 15 dak. (tufan asıl mevkii olan 2 numarada oynardı), dört numara: owens 25 dak, hosley 5 dak. gaines 10 dak. beş numara. hüseyin 25 dak, gaines 15 dak.

bilmiyorum basket görüşlerimiz çok mu farklı ama ben Cenk'in yararlı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ayrıca savunma açısından Cenk başarılı bir basketçidir.Arkadaşlar bu takımın son 1-1,5 ayda bizim istediğimiz randımanı vermeye başladığını düşünürsek Cenk'i bukadar kısa sürede yargılamak çok ama çok yanlış olur.Buna rağmen ara ara iyi maçlarda çıkardı Cenk,asıl Hosley gibi bireysel tatminkarlığı biraz daha fazla olan her maç en az 10-15 şut kullanacak oyuncular bu takımın ritmini daha derinden sarsar

Ben Cenk'i bizde izlediğim kadarıyla o kadar da aman aman isteksiz görmedim önceki fikirlerime göre şaşırdım daha doğrusu..Doğan'ın yazdıklarına ayrıca katılıyorum..Birkaç espri oldu sitede ilk açılınca bu akşam o hale düşmeyelim..Süre verelim ;)

hosleye vereceğimiz bonservis+kontenjan+oyuncuya vereceğimiz paranın çok küçük miktarını cenke vererek ne kadar doğru bir iş yaptığını gördük.çok özgüvenli oynuyor ayrıca telekom maçında haluk yıldırıma yaptığı savunmada onu durdurdu.cenk şuanki performansıyla tufan gelse bile rotasyondan çıkmıyacak durumda.sonuna kadar güveniyorum.

yıldız,genç ve ümit milli kategorilerinde birçok final oynamış,ancak hem efes beklenileni cenke verememiş hemde cenk efese....bence efes bu kiralama işini geçen yıl yapsa cenk bu sene ya avrupada ya nba de olurdur.biz cenki şuan izliyelim ama performansını lütfen play-off ta değerlendirelim.benim beklentilerim çok yüksek cenkte bu beklentileri karşılayabilecek bir oyuncu hayırlı olsun.