Cevher Özer

Şut anlamında hiçbir tereddütüm olmadı Cevher'in kariyeri boyunca ama bu maçta ribaund konusunda çok ekstra 2 hücum ribaundu verdi -ki çok kritikti bu ribaundlar gerçekten.
 
Beşiktaşta oynarken ,galatasarayımızda olsa diye düşünürdüm.Bugün oyunun hakkını verdi,birazda savunma sertliğini arttırsa.Komple bir oyuncu olacak
 
En sevdiğim özelliğini gösterdi bugün Cevher, dışarıdan kullandığı bu üçlüklerden çok korkardım rakibimizden, bugün rakibe onu kullandı. Böyle devam Cevher.
 
sut stili Keselj gibi. cok hizli cikariyor topu elinden.

Aynen ben de öyle düşünüyorum.

Cevher geldiğinde 3 lükleri saydırır,atletikliği ile de ribauntları toplar demiştim.Gerçi dün takım olarak ribauntlarda çok kötüydük ama Cevher attığı kritik 3 lükler dışında iki tane çok önemli ribaunt aldı..Ayrıca enerjisi takıma da yansıdı Caner gibi..
 
Bir arkadaşta demiş aynen bende öyle diyordum keşke beşiktaş yerine bizde oynasa diye çok çok değerli bir Türk uzun bence 4 numarada inanılmaz verim verecektir en azından songaila dinlenirken .
 
Valla sessiz sedasız alındı, belki bazıları burun bile kıvırdı ama bana göre son derece başarılı ve gerekli bir transferdi ve şu ana kadar da tüm verilen şansları çok iyi kullandı. Umarım aynen bu şekilde performansını sürdürür ve arttırır.
 
Adam oynuyor beyler!:D

ŞAka maka bravo aynen böyle devam.Aldığı her dakikayı müthiş kullanıyor.
 
Mahmudi Reis'in elinide unutmamak lazım.Elinin değdiği oyuncu iki kademe atlıyor.
 
Cevherı daçkadan berı ayrı severım cok yeteneklı cok ıyı bır oyuncu takıma katkısıda muazzam oldu her oynadıgı dakıkada katkı verıyor. Insallah bu performansını hep devam ettırır.
 
Umarım yeterli süreleri alır..Vereceği katkıdan bir zerre şüphem yok..Şutu var,atletikliği var..Oktay Hoca ile savunması ve ribaunt özelliğini de maksimum seviyeye çıkarırsa en iyi yerli 4 numaraya sahip olmuş olacağız Ersan'dan sonra..
 
Bugünkü Cevher beni pek memnun etmedi beyler. Ondan en çok beklenen ve Asvel maçında hakkını verdiği boş üçlükleri çok fazla kaçırdı. Andrice laf ederken Cevher de sağolsun gereksiz faul yapma konusunda yarıştı. Bugünkü zayıf rakibe karşı performansından ne kendisi ne de Oktay Hoca memnun kalmıştır.
 

Üst