Ceyhun Yıldızoğlu

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.

O son top için burada neler demedik , neler yapmadık o son topta stepsi çalsalardı belkide şampiyon olacaktık. O zaman Fener haketti ama biz mi şampiyon olduk diyecekti ?

Senin takımının hakkı yenilmiş , hakemler senin şampiyonluğunu yemiş sen ne diyorsun hoca ? . Fener bu seride neyi haketti ? Eğer Fenerbahçe hak ettiyse biz neyi protesto ettik ? Böyle diyerek , bunu savunarak kendimizle çelişmiyor muyuz ?

Ceyhun hocadan Fener'i tebrik etmesini ama şampiyonluğumuzun nasıl çalındığından bahsetmesini isterdim ya da milli takım dışında sorulara cevap vermiyecekti.

Konu dışı olacak ama aynı şeyi Arda deseydi kim bilir neler denilirdi hakkında.

Ceyhun Hoca zannedersem federasyonda işini sağlama almak istiyor...
Ben yarın GS'dan ayrılabilirim ama milli takımda kalıcı olayım misali...
Yanlış yaptın Ceyhun Hoca...
Milli takım koçu olman sıfatıyla kimse senden zaten hakem skandalı hakkında konuşmanı beklemiyordu...
Ancak bu konuya bu şekilde yorum yapman, senin GS'daki geleceğini olumsuz etkileyecek, kendine yazık ettin...
Dua et, gelecek sezona iyi başla, yoksa taraftar bu sözlerini aynen sana geri gönderir...
İlk başarısızlıkta kellen istenir...

Ben konuşmada kelimelerin yanlış seçildiğini demek istdiğini tam anlatamadığını düşünüyorum (tüm iyi niyetimle böyle düşünmek istiyorum) Çoğunda da mantık hatası yok. Kendine göre içinde mantık saklı. Ama şu gerçek, bazı arkadaşların da dediği gibi, Ceyhun hoca ipi boğazına geçirmiştir bu röportaj ile birlikte. Şu an Ceyhun hoca giderse bir tepki göreceğini sanmıyorum. Aynı şekilde Oktay Hoca gitse nasıl bir tepki olacağını düşünün demek istediğimi anlarsınız. FB'nin hocası final serisi sonrası bir sürü yalanlarla camiasını överken ( neymiş abdi ipekçi de çıt çıkmıyormuş FB öne geçince ama FB taraftarı hiç susmamışmış gibi..) Ceyhun hoca gereksiz işlere girmiş. Bulunduğu mevki, gereksiz tevazuyu kaldıramayacak bir mevki. Bu ülkede tevazu gösterirsen doğru sanırlar. İnsanların CV'lerine baktığında %80'i atmasyondur sen doğru CV ile gittiğinde ise CV'n sönük kalır. Ceyhun hoca spor adamıyım tarzı konuşmaya çalışıp sahanın içnide kalmaya çalışmış doğrusu bu belki ama zamanlama ve yer yanlış. Çünkü başında bulunduğun takımdan şampiyonluk çalındı. Neyse Hocam ben Seimone olayının çözülmesi için Haziran ayına kadar bekleme kararı aldım. Ondan sonra flu bakamam olaylara.

Oktay Mahmudi gibi olamaz tabi kimse..farklı kulübün antrenörü değilsiniz sanırım Sayın Yıldızoğlu..

Arkadaşlar Ceyhun Yıldızoğlu röpörtajı ne zaman yayınlanacak artık ya çok merak ettim.Kaç gün oldu ama bekle bekle nereye kadar bir bileniniz cevap yazsın lütfen.

Ceyhun Hoca'nın röportajını bende çok merak ediyorum.Her kafadan başka bir ses çıkmaya başladı.En azından söylediklerinden yapılacak hamlelerin neler olacağını az çok görürüz ve buna göre bir değerlendirme yaparız.

Bu transferden sonra Ceyhun hocanın röportajını daha çok merak ettim. Kafasındaki nedir acaba, röportaj bir an önce yayınlansada Ceyhun hocayı daha iyi anlasak.

Hadi iyisin hocam, Botaş'ta çalışırken sana bir Fowles alamıyorlardı Galatasarayımızda 2 tane buldun. Peki diğer bölgelerde kim oynayacak? Tina'yı 4te kullanacaksan, Matovicin dış şutunu nasıl durduracaksın veya Nevriye'yi? Bravo hocam.

Lauran Jacksonı da alalım Tina Thompsonı da alalım hocam! Amacın ne acaba Ceyhun hocam?

Aferin Berkan, al Fenerli'den gazı salla. Alın Galatasaray düşmanı Hürriyet Gazetesi'nden gazı sallayın. Kafanızda kurun Angel geldi, Cappie geldi diye sallayın. Bakalım ne kadar gidecek böyle.

Aferin Berkan, al Fenerli'den gazı salla. Alın Galatasaray düşmanı Hürriyet Gazetesi'nden gazı sallayın. Kafanızda kurun Angel geldi, Cappie geldi diye sallayın. Bakalım ne kadar gidecek böyle.

Gaz fln almadım. Kıtalar arası oyuncu kontenjanını 2 pivota ayırıyorsak durup düşünmek gerek hoca ne yapmaya çalışıyor diye. Fowles aralıkta geldikten sonra ne olacak. İki tane dünya çapında pivot saçma değil mi? Seimone'u takımda düşünmeyen, Taurasiyi takımımıza düşünen, röportajında Fb haketti şampiyonluğu diyen (Hürriyet gazetesi ama yalanlama gelmedi) bir hocaya sahibiz. Sağol, var ol mu diyelim?

Fbnin pota altına bakınca Nevriye Matovic Nevlin gibi 3 sağlam oyuncuları var biz de Tina, Sylvia ve Bahar ile belki onlardan daha iyi olduk ama iki yabancımızı pota altına kullanınca dış oyuncu kalitesi bariz ortaya çıkıyor. Penny Taylor ve alacakları 3 numara ile dış oyuncularda fark yaratacaklarını düşünüyorum. Türk oyuncu kalitesi zaten apaçık belli. Biz onları çok yerinde nokta hamlelerle geçebilirdik ama olmadı iki yabancı hakkımızı 5 numaraya kulllandık. Aferin hocaya.

Fowles varken Tina mı Tuğçe Canıtez mi deseler kesinlikle Tuğçe derdim. Tinayı ikna edebildiysek Tuğçe de gelirdi. Aralığa kadar lige alışırdı hem oynayarak. Sophianın türk olmayı kabul etmeyişi ise gerçekten kötü oldu.

Önce bana da garip geldi ama Fowles aralık ayına kadar dinlenmek istediğini duyduğumda işler değişti..Biz maalesef hemen tepki veriyoruz ve yanlış yapıyoruz..Belki sezona Augustus-Tina ile başlayıp Fowles takıma sonradan katılacak..Bence önemli sorun Avrupalı ismimiz..Albanın yanına kimi ekleyeceğiz önemli olan.o..Ceyhun Hocaya bu sezonda güvenelim bence o da bizim kadar istiyordur şampiyonluğu,f4 ü...

Önce bana da garip geldi ama Fowles aralık ayına kadar dinlenmek istediğini duyduğumda işler değişti..Biz maalesef hemen tepki veriyoruz ve yanlış yapıyoruz..Belki sezona Augustus-Tina ile başlayıp Fowles takıma sonradan katılacak..Bence önemli sorun Avrupalı ismimiz..Albanın yanına kimi ekleyeceğiz önemli olan.o..Ceyhun Hocaya bu sezonda güvenelim bence o da bizim kadar istiyordur şampiyonluğu,f4 ü...
Augustusu alıp bir de Avrupalı alsak 5 yabancımız oluyor. Ligde hangisini tribünde bırakacağız. 5 yabancı alacağımızı tahmin etmiyorum.

Her maç aynı oyuncu tribünde olacak diye bir şey yok, farklı farklı oyuncular sırasıyla oynar işte.

Arkadaşlar çok özür dilerim, benim bir halt bildiğim yok arada gelip böyle saçmalıyorum.

Cem Hoca da anlamıyor basketboldan; "Ben Seimone'yi Eurocup için cüzi bir rakama almıştım, şimdi büyük paralar alıyor bir de Euroleague?" filan diyor.

Ceyhun Hoca da; "Değil İstanbul'da Avrupa'da Galatasaray'dan ötesi yok benim için. Burası bu seviyedeki son kulübüm. Son topta sahada bizim hatalarımız varken hakem diyemem. Ben ağlamak değil, ağlatmak istiyorum. Hakemi de yenmek istiyorum." diyor. Kıvırtıyor işte Milli Takım antrenörü değil mi işte... Çapsız bir de Angel'ı beğeniyorum dedi, gitti Tina'yı aldı. Dünyanın en iyi pota altı Galatasaray'da oldu. Ne haddine git Botaş'ı çalıştır sen.

Verdiğimiz rahatsızlık için özür dilerim. Bölmeyelim sizi. Kurup, vurmaya devam edin.