Ceyhun Yıldızoğlu

Bekleyelim arkadaşlar Ceyhun hoca eminimki en iyisini yapacaktır. Fowles ile zaten 2 yıllık imzalanmış. Fakat Fowles 2-3 ay dinlenmek istemiş ve bu durumda hemen Fowles ayarında diğer bir oyuncu olan Tina Charles ile anlaşılmış. Gördüğüm kadarıyla Yönetim ve Ceyhun hoca iyi çalışıyor gereken hamleler anında yapılabilir bir duruma gelmişiz. Forvet oyuncusu ( kıta dışı ) mutlaka alınacaktır. Bu Augustus olur Maya Moore olur veya bilemedin Herkesin şaşıracağı Taurasi olur bekleyip göreceğiz :)
Ancak her yazımda mutlaka ekliyorum süpriz bir yerli hamlesi bekliyorum. Şampiyonluk için bu hamle şart!

Ceyhun Hocaya hiç güvenmiyorum ve onunla başarı geleceğine de inanmıyorum...
2 takımlı bir lig için birşey demiycem. Final serisinde ise hakemler doğradı o başka mesele..
Ancak bu seneki kadro ile Euroleguede yaşanan üsran hala aklımda...
Hodges ve Pentroye transferleri hala aklımda...
Agustus bu takımın yıldızı, final serisinde kim olduğunu gösterdi...
En önemlisi yüreğiyle oynuyor...
Ama bizimki kafadan çatlak bir oyuncuyu daha çok beğeniyor...
Ayrıca tüm olanlara 95-48'e rağmen, son pozisyonda stepse rağmen "hakeden kazandı" yorumu da hala gözlerimin önünde...
Agustus gidecek, iki gömlek aşağı Printz gelecek öyle mi ?
Bu da flash transfer olacak...
Bence yönetim Agustus dan önce Ceyhun Hocayı gönderse çok daha iyi olacak...

Augustus'un yerine kıta dışı tercihini Tina Charles'tan yana kullandı hoca.Gelecek Avrupa'lı oyuncu yüzünden değil 2 kıta dışı tercihinin uzunlardan yana kullanılma kararından dolayı Augustus takımda olmayacak eğer sadece lig için alınmayacaksa.

Bazı arkadaşlar gereğinden fazla haddini aşıyor bana göre.

Şu anda Ceyhun Yıldızoğlu bu kadroyu kuruyor ve takımın başındadır. Bu sene ligde şampiyon olamaz ve Avrupada da en azından bir F4 göremezsek kendisi de iyi biliyor ki son senesi olur. O yüzden ben ona güvenme hakkımı kullanmaya devam ediyorum.

Saygılar.

Bence fb bizden 2 sene oncesinin intikamini (!) alip ceyhun hocayi almali. Boylesi hem fbnin, hem turgay dnin hem de bizim isimize gelir die dusunuyorum! Bize istemeden super bir iyilik yapmis olurlar.Saka bir yana gecen sene bize sampiyonlugu kaybettiren ceyhun hoca bu sefer de fbyi sezon baslamadan avantajli duruma dusurecek diye dusunuyorum. Insallah yanilirim. Ceyhun Hocaya guvenimizin miktari yapacagi butun transfer hamlelerinden sonra belli olacaktir. Ancak bundan 1-2 hafta once verdigi demecle zaten kredisini tuketti.

Augustus'u istemeyeni bende istemem bu kadar net.

Hani görende Augustus sadece mücadele eden gazla oynayan oyuncu sanar.Basketboldan hiç anlamayan adam bile final serisini izlesin özellikle son maçı büyülenir.Hırs,istek,parçalı aşkı ve KATKI.

Yazık böyle bir oyuncuyu kaçırıyoruz...

Bence sezon başlamadan herkes görüşünü açıkça belirtmeli, buralarda tartışılmalı.
Sezon içerisinde, ben buradan kimsenin takıma ve Galatasaray'ın başında olduğu sürece Ceyhun hocaya sahip çıkmayacağını zannetmiyorum. Transfer dönemlerinde ve sezon sonunda da kimin haklı çıktığı görülmüş olur. Güzel bir tartışma ortamı var bana göre.
Ben de Augustus'un kalmasından yanayım, eğer tercihi kalmamasından yanaysa bana göre büyük bir hata yapıyor. Bence Ceyhun hoca kalabiliyorsa, çikolata prensesimiz hayli hayli bu takımda kalmayı/oynamayı hak ediyor.

Bence fb bizden 2 sene oncesinin intikamini (!) alip ceyhun hocayi almali. Boylesi hem fbnin, hem turgay dnin hem de bizim isimize gelir die dusunuyorum! Bize istemeden super bir iyilik yapmis olurlar.Saka bir yana gecen sene bize sampiyonlugu kaybettiren ceyhun hoca bu sefer de fbyi sezon baslamadan avantajli duruma dusurecek diye dusunuyorum. Insallah yanilirim. Ceyhun Hocaya guvenimizin miktari yapacagi butun transfer hamlelerinden sonra belli olacaktir. Ancak bundan 1-2 hafta once verdigi demecle zaten kredisini tuketti.

İşte o zaman
Fenerbahçe çok büyük bir "Gol" atar...
Ama kendi kalesine :)

Bir oyuncuya takılıp kalmak çok hatalı. Önemli olan Galatasaray. Bizi başarıya götürecek başka isimlerde olabilir tabi doğru hamleler içimizi rahatlatacak transferler olmalı.

Geçen seneyi çöpe attın bu seneyi de atacaksın besbelli.

Augustusa mücadele etmiyor sadece şut atıyor tarzı basit cümlelerle tanımlayan bir adam basketbol koçu olamaz. Klüpte kaldığın her dakika zarardır artık. Bu mantaliteyle düşünen biriyle şampiyon falan olamayız.

Augustusu istemeyeni ben de istemiyorum işin özü budur. Augustusun yaptıklarını göremeyecek kadar nasıl kör oldun ben onu anlayamıyorum.

Çok güzel bir sene geçirdik hocam. Yarattığın bu güzel takım için seninle gurur duyuyoruz ve eminim bundan çok daha iyisini de yapacaksın.

Augustusun kötü savunması ve Angel'a verdiği ribaundlardan bahsetmiş. İstatistiklere baktığımızda ne kadar boş salladığını gördük hocam.

Angel ilk maç 1/4 saha içi isabeti 2 hücum ribaundu ile ikinci maç ise 10da 3 saha içi isabeti 3 hücum ribaunduyla oynamış. O maçı tam hatırlamıyorum ama daha doğrusu kim savundu Angel'ı bilmiyorum ama hoca öyle dediğine göre Augustus savunmuş ve kötü savunmamış

İki maç toplamda 41 sayı fark yemişiz ve Angel'a 5 ribaund vermişiz sen bunun için en büyük sebebimiz yenilgimizdeki diyorsan sen biraz düşün hocam.

Augustusun kötü savunması ve Angel'a verdiği ribaundlardan bahsetmiş. İstatistiklere baktığımızda ne kadar boş salladığını gördük hocam.

Angel ilk maç 1/4 saha içi isabeti 2 hücum ribaundu ile ikinci maç ise 10da 3 saha içi isabeti 3 hücum ribaunduyla oynamış. O maçı tam hatırlamıyorum ama daha doğrusu kim savundu Angel'ı bilmiyorum ama hoca öyle dediğine göre Augustus savunmuş ve kötü savunmamış

İki maç toplamda 41 sayı fark yemişiz ve Angel'a 5 ribaund vermişiz sen bunun için en büyük sebebimiz yenilgimizdeki diyorsan sen biraz düşün hocam.

Seimone-Angel-Ribaund konusunda bahsedilen maçlar bunlar;

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...V83.season_2011.roundID_7843.teamID_1456.html
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...V83.season_2011.roundID_7843.teamID_1456.html

Ceyhun Hoca ne güzel açıklamalar yapmış mantıklı konuşmuş,adama Turgayın adamı dedik,fenerli dedik ayıp bu adam öncelikle Galatasaraylı...Augustus iyi oyuncu orda sorun yok ama hocamız istemiyor sistemine uymuyorsa ne diye bu kadar laf sayarız hocaya..Eleştiri ayrıdır birini itham etmek ayrıdır..Augustus gitse onun kadar iyi biri gelecektir ve o isim takıma belki daha yararlı olur..Biz daha ortada maç yok,takım kurulmadan hocayı gönderdik,yerine adam getirdik..Birazcık sabırlı olup,olanları görelim,ondan sonra eleştirimizi yaparız ama insanları itham etmeden..