Bende farklı şeyler söylemeyeceğim aslında ama şu benim çok canımı sıkıyor. yukarıda arkadaşların da dediği gibi beş buçuk kişilik takım bile çok daha güzel oynuyordu bu takımdan. Bu takım sahaya çıkıyor kimse ne oynadığının farkında değil, bir organizasyon yok, bir sitem yok, daha doğrusu bir oyun karekterisliğimiz yok. Dünaynın en iyi kadın basketbolcusu bizde, en iyi en dominant pota altı oyuncusu bizde ama biz onları kullanamıyoruz. Dee'yi bütün topları ona vererek ne hale getirdik. Big Sly'yi ise hiç kullanamıyoruz nerdeyse. Eğer Big Sly karşıyakada olsaydı her topu ona indirilerdi. Ama sırf biz bunu beceremedik diye geçen sene bir şampiyonluktan olduk bana göre. Tüm seri boyunca ona yapılan ikili sıkıştırmalara seyirci kaldı hoca. O da iki kişi ile boğuşmaktan perişan oldu tüm seri boyunca. Ayrıca sekizli finallerde onun oynayamayışı ayrı bir bceriksizliktir bana göre. Gerçi o beceriksizlik kime aittir yönetim mi hoca mı oda ayrı bir muamma. Sonuç olarak hoca takıma iki yılda bir oyun planı ve karakter kazandıramadı. Bana göre Albayı da sayarsak dünyada pozisyonunun en iyisi 3 oyuncumuz var ama biz onlardan yararlanamıyoruz.