Champion Ürünleri

Murat Özyer'in twitter'da yazdıklarıyla hareket edersek ki yetkili kendisidir böyle hareket etmek zorundayız açık ve net olarak son durum; belirsiz.

Galatasaray kalibresinde ki bir kulübün böyle bir sorun yaşaması tam bir skandal
Ben kulübün yerinde olsam şu saatten sonra firmayla yapılan anlaşmayı iptal ederim ya da yaptırım uygularım daha olmadı Nike ın basketbol kalıblarından kendi markasız formamı ekipmanı üretir yoluma devam ederim .Önümüzde ki sene için Nike la anlaşma sağlamaya bakarım
Ayrıca daha sezon başlangıcında ki bir iki tatsız durum belkide ilerde yaşanılacak sorunların habercisi olabilir bana kalırsa şimdiden önlem alınmasında fayda var koca bir seneyi heba etme lüksümüz olduğuna inanmıyorum

Şükürler olsun sonunda antrenman ekipmanlarını ve formaları göndermişler .. vala dayanamayıp ben yaptırıp verecektim yazık günah ya koskoca Galatasaray Kulübüyüz be !

Bana uzaklaştırma verebilirsiniz ama bu gece gelen şu kırmızı formadan sonra bu tepkiyi vermek zorundayım.

Sözüm Murat Özyer'e; Bu nasıl bir formadır? Bu formaların hazırlık döneminde giydiğimiz formalarından ne farkı var, TED kolejliler değil burası GALATASARAY, yazıklar olsun sana.

Murat Özyer'' Parcali formalar geldi ama renkleri ve kalitesini uygun bulmadigimiz icin giymedik.''

Cem Yılmaz bu kadar güzel espri yapamaz :)

Çok güzel çok güzel arkadaşlar gönderilen formalarda geçici maçlık formaymış ESAS formalar 30ekimde gönderilecekmiş oda son tarihmiş :( Allah bildiği gibi yapsın

Aslında Champion dünkü voleybol maçında izlediğim kadarıyla güzel bir parçalı forma göndermişti. Galiba basketbol formalarındaki renk tonları farklı olsa gerek ki maça parçalıyla çıkmadık.

Arkadaşlar bugün giyilen formalar, önceki formaların Champion logosu yapıştırılmış olanı, yeni formalarımız değil yani..30 Ekim son tarihmiş formalar için, yazık çok yazık...

Yok renkler tutmamış geri göndermişler yok geç gelmiş bu ne iş bilmezlik sözleşme imzalarken firmayla renk kodlarını istediğin tasarımları adamlara iletirsin ona göre formalar üretilir engelsiz aslanlarımzıın formaları yanlış görmediysem nike o da zanndersem ısmarlama formalar .Bu kadar üst düzey kulüpte bu konulara hakim 1. sınıf ekipmanlar sağlayabilecek vizyonu geniş bir ismin olduğuna inanıyorum ve bu konuya el atmasını istiyorum .Forma konusunda ekipman sağlayıcısı kadar bu işle ilgilenen kulüp görevlisi kimse onun da suçu var bu tür sorunların Galatasaray büyüklüğünde ki kulüplerde olmaması lazım

Yahu arkadaş dalgamı geçiyor Murat Özyer Galatasaray ile. Yok renk tutmamış, beğenmemişler falan. Nerdeydin bu saate kadar? 3. Hafta maçını oynadık hala forma yok ortada. Koskoca Galatasaray kulübünde şu rezalete ses çıkaracak bir tane adam yokmu?

Formalar gecen senin formaları yazı o cok bellide ,Murat Özyer bu klüpde ne iş yapar merak ediyorum .Murat özyer sanırım galatasaray basketbol subesının twetter hesabını yönetiyor.

Eleştirilere açıkmış Murat bey, ama Efes galibiyeti sonrası eleştirmek olmazmış. Mantığa bakarmısınız. Bu mantıkla yakında derki takım maçları nasılsa kazanıyor formaya gerek yok.

İnanılır gibi değil.

Cok kötü bir durumdayız ya koskoca galatasayın düştügü duruma bak ligde 3hafta olmus bir derbi maçı yapmısın ve maçta kendi tasarladıgın giymişin rezillik. En azından avrupada bunu yapmayında avrupa kupasına kadar formalar yetişsin ya