Re: Beşiktaş Maçında Beraberiz
beyler bende yarın istanbulda olacağım bulunduğunuz yeri bi tarif etseniz
beyler bende yarın istanbulda olacağım bulunduğunuz yeri bi tarif etseniz
Olum sen hayatında kaç kere Klan'a geldin de yol tarif ediyorsun.Kerem SEÇER' Alıntı:Cafe Klan'ı bilmeyenler için tarif edersek;
İstiklal Caddesi'nde Mc Donalds'ı geçtikten sonra soldaki ilk sokak olan Büyükparmakkapı sokağın başında marmara büfenin yanında.
evet cem ayık değil şu an ve ayık olmadığı için(ve chelsea maçının verdiği huzurla) doğru bi noktaya dokundu gelen arkadaşlar yanlarında FANATİK bjk li getirmesinler sonuçta orası galatasaray in mekanı ama tabii bjk lilerde gelsinler gelmesinler değil..cem zaten bi 10 kişi getirir herhalde klandan alırız nevaleyi cadde de içeriz orası almaz bu kadar adam..bknz..boleyn london maç günüCem Baba' Alıntı:Maç sonu evet, istiklal inler.
Bana kalırsa Bjklıların orada olması riskli. Gelen kişileri tanıyor olsak, hiçbir sorun olmaz. Ancak, takım kötü giderken sevinen bir bjklıyı sizce ne kadar saglıklı karşılayabilirsiniz? Ayrıca öncesinde ve sırasında içeceğiz, sitenin başından kötü bir olay geçmesinden korkuyorum.
6-Yeniliceğimiz düşünenlerin gölge etmemesi!Murat Cantas' Alıntı:Klan Cafe yönetim kurulundan yarınki maç için giriş şartları belirlenmiştir,
1-Girişte mutlaka sarı kırmızı forma vs.giyinilerek gelinmesi,
2-bjk'lıların içeceklere *2 fiyattan hesaplamaları..
3-yine bjk lı arkadaşların ufak tefek şiddet teşebbüslerine açık olmaları)
4-maç içinde yapılacak tezahüratlara katılmayanların bütün cafeye bira ısmarlayacağı
5-Takım yendikten sonra istiklalde yapılacak yürüyüşe katılmayanların ilk Aydan siyavuştaki maçta cafedeki arkadaşlara içecek ısmarlamak zorumluluğu bulundugunu,
Siz sevgili Aslan parçalarına bildiririz.
salonda pardon, cafede görüşmek üzere
Sevgiler..
Kırmak yasak plazmalarıeser bozal' Alıntı:klan cafe geliyoruz plazmayı saklayın
Kırmak yasak plazmaları [/quote:vqp7wsqx]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="eser bozal":vqp7wsqx]klan cafe geliyoruz plazmayı saklayın
6-Yeniliceğimiz düşünenlerin gölge etmemesi![/quote:1db3b9ca]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Murat Cantas":1db3b9ca]Klan Cafe yönetim kurulundan yarınki maç için giriş şartları belirlenmiştir,
1-Girişte mutlaka sarı kırmızı forma vs.giyinilerek gelinmesi,
2-bjk'lıların içeceklere *2 fiyattan hesaplamaları..
3-yine bjk lı arkadaşların ufak tefek şiddet teşebbüslerine açık olmaları)
4-maç içinde yapılacak tezahüratlara katılmayanların bütün cafeye bira ısmarlayacağı
5-Takım yendikten sonra istiklalde yapılacak yürüyüşe katılmayanların ilk Aydan siyavuştaki maçta cafedeki arkadaşlara içecek ısmarlamak zorumluluğu bulundugunu,
Siz sevgili Aslan parçalarına bildiririz.
salonda pardon, cafede görüşmek üzere
Sevgiler..